Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nota intre 1 si 10 firmei la care lucrati


Postări Recomandate

  • Administrators

Hai sa clarificam niste lucruri , nu ai dreptul de a pune conditii si cu atat mai putin de a face ,, mofturi ,, nu ma intereseaza ce iti place sau nu , subiectul sa dezvoltat pe baza a da o nota unei firme si argumentarea acesteia , cu plus cu minus dupa experienta avuta in firma , nu din auzite prin parcari .

Asa ca te rog sa respecti subiectul , forumul si membrii acestuia , nu incerca sa devi rebel pe aici ca nu iti mergi si nu da impresia ca pe langa salariul pe care il primesti de la belgieni , copiezi si incapatanarea lor ....

Asa ca , de ce nota 9 celor de la Sitra ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

fie cum spuneti...nu imi place polemica,deci ce pot sa zic despre ei este ca sunt o firma buna de luat in calcul,...,restul detaliilor le gasiti voi,....

 

 

 

cam atit din partea mea,o seara buna la toata lumea si drumuri bune....

Editat de cico_3504
unit comentarii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Scheck Transporte!! nota 8. bani la timp, program ok! la bascula disponenti oK! salar acceptabil..!! masini ok!!Eu am 3.5 ani la ei si zic ca merge!!!ca la orice firma trebuie sa ai si NOROC!!si pe linga soferie nu strica sa ai si coloana vertebrala!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Reining Transport Kft, societate olandezo-maghiara, nota 3. Daca nu mergi cu cadoul acolo unde trebuie, primesti numai jeguri de camioane. Dispecerii in general, neprofesionisti, superiori si aroganti(capusele din Ungaria).Poate ca merita o nota mai mare, dar sunt extrem de suparat pe ei. Se pune accent pe birocratie, si nu pe parcul auto. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

CORUN SERV SRL camioane intre 8 si 2 ani, la program, salar fix si diurna, nu te streseaza, bani la timp ,seara dormi acasa  Nota 8 pentru ca se da bani de combustibil si prime

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

KIM JOHANSEN : firma e din Danemarca, candva se faceau pauzele la case, hoteluri, apartamente. Ceea ce ofera ei...doar fictiv ca nu mai ofera absolut nimic, transport au taiat, salariile au taiat, unele case m-ai exista si internet...eeeee l-a taiat si pe ala. NOTA 1 as da eu pentru volumul de munca si cea mai proasta organizare din toata Europa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • Members

Vosescu sau Vos olanda nota 9 spre 10. Lucrez de peste doi ani la ei, ca plusuri banii la doua saptamani, periaoada de lucru 7 saptamani cu 3 acasa si camioanele sunt euro 6. Mai nou se vine si se pleaca cu camionul in tara. La minus pot sa zic ca dispecerii fac destule greseli cand calculeaza cursele si trebuie sa fi atent, dar daca le zici din timp iti modifica cursa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

SC Fartud SRL Timisoara cu punct de lucru la Orisoara (20km fata de TM)

Nota 4

Banii sunt la zi fara intarziere! 

Stii cand pleci in cursa dar nu si cand ajungi din nou acasa

Pauzele de 24 si 45 sunt de domeniul SF pentru cei care lucreza tur-retur; in schimb ei de pe comunitate lucreaza 1 luna cu 1 saptamana NUMAI la program

Camioanele care "stiu" magnet au deja uzura pe impulsor de la el; cele care nu stiu, au al 3lea card.

Dispecerii sunt din alt film total sau partial, sa nu fiu carcotas dar unul chiar stie meseria dar... e singur cu foarte multe camioane pe cap.

La tur-retur plata este la KM iar in cazul asta parcarea din Cehia Rozvadov iti este ca a doua casa.

Per ansamblu mie mi se pare un haos si ma mir cum de inca rezista pe piata. Am inteles ca nu ar fi doar un caz particular aici ci si alte firme cam tot pe acolo sunt cu haosul. Poate nu lucrez eu unde trebuie dar nu pot intelege dece este asa de greu sa-ti organizezi logistica? Fac comparatie intre ceea ce am vazut pe vasele de croaziera si unde lucrez acum, cum dracu barca poate face fata unui timing perfect si astia nu. Am lucrat pe o barca mare, 160.000T si 4200 pasageri cu 1300 echipaj (Liberty of the Seas) si in croaziera de traversare a Atlanticului au incarcat 18.000 tone carburant si 2000 tone de marfa generala si ADR in 8 ore!!! pe doua usi!! in Ft Lauderdale, FL, US pentru 14 zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members
La 13/6/2014 la 17:04, VIRGIL TIMIS a spus:

RAVITEX ,,nota 10 ,,salar sofer (nu minim pe economie)+diurna,masini bune,curse bune ,program respectat 100%,,,atentie ,,pentru sofer 2 diurna 40 euro pe zi ,,,dar sofer 2 trebuie sa aibe ceva experienta ,sa fie serios ,,,profesionist intr-un cuvant

ce minti ma baiatule :)))))) 

am lucrat la ei .....masini intradevar bune,secundu 35 indiferent ca esti incepator sau ai 10 ani experienta.

Trebe sa pupi in fund  pe sefi de coloana sa iti mearga bine,sa iti faceti experienta e ok,dar nu cariera

Per total nota 6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

3 Gid Comprod, Pitesti, Arges, Nota 9,..... Eu sunt de 4 ani la ei, dar sunt foarte seriosi. Banii promisi sunt 1850 eur / luna si  ti se da toti, masinile sunt reparate de ei la timp, programul este lejer. Fain fratilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members
32 minutes ago, krusti said:

Ghanda logistic (Satu Mare) nota 2

Se cere să dai în program, Să deschizi mai multe programe de 6 pe saptamana. Mașinile sânt euro 6 dar când ai probleme se rezolva la Sfântul așteaptă, se trage pe Germania si Scandinavia, mașinile echipate cu cauciucuri de vara nici vorbă de cauciucuri de iarna sânt prea scumpe. schimburile de trailer se fac în autohofuri care sânt decontate de buzunarul șoferului. 

Se stă 3 luni cu 1 luna acasă dar pe când sa te întorci la muncă i se spune că nu este loc momentan numai poate peste o lună. 

Cică are birou in DK dar defapt lăsăm actele la un service, tot la acest service avem un dus care l-au pus la dispoziția noastră cei de la service din mila.  Avem un "garaj" dar defapt parcam în strada

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Best Drivers Trans din Santuhalm-Deva, nota 1. Transport spre si dinspre Venlo cu cosciugul (nu se poate numi microbuz). Camioane Iveco Stralis infecte, jalnice, defecte...  Daca ajungi pe la "garajul" de la Leudal (nu se poate numi garaj) ai un singur dus si o singura toaleta (infecte amandoua), banii pe munca prestata nu ii primesti deloc sau in mai multe transe, dar niciodata toti.. Nu merita nici nota 1. Feriti-va de ei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.