Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nota intre 1 si 10 firmei la care lucrati


Postări Recomandate

  • Members

HARTL TRANSPORT - NOTA 1

Nu recomand aceasta companie, deoarece filiala din Timisoara este condusa de un personal incompetent, cu alte cuvinte si tradus mai pe romaneste (hoti, tigani, inapoiati comunisti si mincinosi). E pacat ca au patat numele companiei germane, dar dupa cum se stie, unde se baga romanii, strica tot.

Pe langa faptul ca la angajare ti se cere o "caruta" de acte, munca este pe masura si rasplatita cu multumiri, ca banii sunt la ei. Cred ca orice conducator profesionist care isi respecta si apreciaza munca depusa, nu accepta conditiile mizerabile de la Hartl Transport Timisoara. Dupa cum bine se stie, sa lucrezi pe comunitate cu 500 euro lunar, nu pica bine nimanui, in plus - chiar daca ai o vasta experienta in transporturile internationale, pentru a intra pe post de titular, trebuie sa fii mai intai ucenic vreun an de zile, adica mai pe direct sa fii carpa de spalat pe jos a soferilor si sa mirosi ciorapii si chilotii imputiti ai "titularilor"; ca asta e viata, mai intai sclav si apoi imparat.

... Si altceva: Doamnei Camelia Filip de la Departamentul Resurse Umane, care face angajari telefonic - cred ca Hartl Transport are suficienta cerneala si coli A4 pentru a imprima documentele angajatilor, nu cred ca e nevoie de niciun curierat rapid pentru a trimite documente; exista internet si s-a inventat imprimanta, daca nu stiati, suntem in anul 2011.

AM MAI ZIS SI REPET: "ROMANIA ISI VA REVENI ATUNCI CAND VOR TRECE TOATE GENERATIILE NASCUTE IN REGIMUL COMUNIST".

sincer, eu nu prea imi dau seama de ce esti asa de pornit impotriva firmei Hartl... peste tot o iei de la munca de jos si apoi urci ...daca meriti si iti faci treaba in mod corect  ;)

si de ce esti nemultumit de personal? ca te pune sa trimiti documentele prin curier? c´mon, peste tot e la fel...

daca faci afirmatii de genul asta, ar fi bine sa le si justifici  :D

deci, asteptam sa ne povestesti si noua cum e treaba,eu chiar sunt interesat, vroiam sa trimit si eu dosarul la ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hartltrans dupa parerea ca nu e chiar asa cum comenteaza cate unii care nu au nimerit bine de la inceput :)

cu plecatu acasa a fost o problema in august dar s-a reglementat,iar acum se pleaca acasa la cat te-ai programat,masinile le-a mai schimbat,a mai adus masini noi,banii iti sunt virati la timp,dar ramane vesnica problema a banilor care sunt putini :-[dupa parerea mea i-as dea un 6 8) 8) 8)

daca am inteles eu bine, banii sunt putini doar la inceput, dupa aceea salariul creste, nu? (stiu asta de la cineva din firma, care mi-a zis ca de la 600 e a ajuns cam la 1200).sau?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

nota 9? colegule insemna ca tie ti place sa nu ai frigider gps etc in cabina ta , cati plac numa nationalele si caesti dispus sa astepti pana dupa 3 ani de essers ca sa ti faca astia 60 euro la zi..de parca nu muncim toti la fel....mai mult sau mai putin...ce va maiii place la unii sa pupati in...si sa dati cu var!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • EX Staff

nota 10  AUTOCHIM  1440 + 45 E transferta la zi de munca , transport produse chimice , asta firma serioasa nu ce vb voi, camioane noi , asistenta totala, doar in program se merge, salariul eventtual cu o zi mai devreme. asa arata o firma de nota 10

Asta da , dar am o intrebare .

De ce ai plecat de acolo ,daca era asa bine ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

MMM.TRANSCOMPANY.ARAD nota 3 cu ingaduinta -fugiti de ei ca de dracu,

se plateste combustibil la greu, minim 100 litri pe cursa de portugalia, schimba soferi ca pe ciorapi, stres permanent la telefon, platesc 5 eu la suta pentru inceput "cica " se poate ajunge la 7,5 % "cica " credeti ce vreti de aici,  daca vreti info contactatima.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

scheck trans gmbh (neutraubling) sclav pe plantatie, ai terminat programul si dupa 9 ore te suna sa te trimita unde au nevoie. nota 3 cu indulgenta.

Saracu baiat asta ...soferul_distrat alias labus....a venit la firma scheck...de pe Tico...la inceput a mers sa lucreze pentru Netto...acolo in o luna a facut vreo 4 incidente:)) minore asa....a intrat la 3.60 ....a spart un rezervor....a iesit pe aratura....si a facut camionul briceag...a lasat camionul si a plecat acasa:)) si pe langa astea toate se ia si in gura cu sefi:)) suntem vreo 30 de romani aici...mai vedeti unu sa se planga?:)) ce program  iti terminai ma? mergeai la lucru de la ora 17 pana la 22:))  pentru el tot nu e bine...ia-ti ma un post de director:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mai are vreunul sange in c.... , cum te lauzi tu ca ai, de te-au poreclit colegii azorica ... sa zica ceva cand stie ca il da afara? macar aia tac si isi vad de treaba, nu ca tine sa te mangaie wischi pe crestetul capului. ia zi, ai trecut la crones la 7 ore pe zi, coleg cu luigi, in locul meu de ii tot perii pe sefii de la scheck? am facut 1000 de accidente dupa mintea ta. i-ai zis lui wischi ca te mai imbeti si tu din cand in cand sau doar te faci ca esti ciupit sa se sparga colegii cu pareri despre scheck?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

isc real sro bratislava nota 10 este o firma de recrutare serioasa onesta lucreaza cu firme serioase bani peste 1700 eur dar trebuie sa sti franceza sau engleza.

[/quote scuza-ma colegule de intrebare ai apelat la ei si te-au ajutat?se platesc comisioane?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.