Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nota intre 1 si 10 firmei la care lucrati


Postări Recomandate

  • Members
Iarna nu-i ca vara

se mai schimba vremea

dar vine iar soarele

nota reflecta tot ce ai scris mai sus ,pentru restu discutam

In august nu am dat nici o nota doar evaluam si tot ce am scris mai sus sustin dar mai sunt si alte aspecte descoperite pe parcurs

si oricum e greu sa ma cumperi cu un gratar,indiferent de anotimp. cu alte cuvinte mananc cu tine acum si daca nu te ti de cuvant iti intorc spatele. in momentul cand am plecat de la Sprint Acx la usa era un coleg care se angaja pe 3,5 tone, poate sa confirme ca nu i-am vb de rau. dar nota se refera la noua organizare .in viata oameni se mai schimba

Repet tot ce scris de tine mai sus e real nu retractez nici o virgula

Wind of change să înțeleg.

Plăcut impresionat de raspunsul tau...

Să no lungime prea tare la subiect ăsta.

Baftă

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members
SC AGIL TRANS SRL ..nota 5 .

Te obliga sa mergi cu magnetul;

Distributie doar nationala iar soferul este si incarcator si descarcator de produse electrocasnice ( de mare greutate,doar masini de spalat si frigidere )

Se pierd foarte multe nopti din cauza transbordarilor de marfa...ex: Patronul incarca lejer un tir cu electrocasnice, iar soferii sunt obligati sa o indese in 2 camioane sau chiar unul..Timp de odihna pentru sofer MINIM..2 max 3 ore pe noapte.

Nota 5 pentru ca salariul este mai mare ca la concurenta si la timp. In rest numai minusuri..Salutari.

Nui asa de adevarat..s-au schimbat!Si eu leas da nota 8!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Klacska-nota 6,pentru Romania bani frumosi si la timp,programul era unde am lucrat eu/la combustibil/1 sapt cu 1sapt liber,dar nu mai e asa decat pentru cei favorizati,ultimii veniti pot fi mutati la diviziile lor de gaz sau bitum fara comentarii din partea lor,acolo alte conditii de aceea am si plecat de la ei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Colegii...eu am lucrat la firma Fartud din Ortisiara...si nu pot decat sa le dau nota 3.

Lucrii la salar fix pe tara si te hamalesc de numa.

Confuci de nu mai vezi drumul si cand ajungi acasa te suna sa vi inapoi la garaj sa mai faci o cursa.

La program lucrezi NU.

NU RECOMAND SA MERGETI LA EI PENTRU TARA NUMAI DACA SUNTETI OBISNUITI CU LIPSA DE SOMN DE LA 48H+ PE SALAR DE NIMIC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nota 1 pentru firma SC.Icirual.srl Arad,este franciza a grupului EGO SPEDITION din WIENA.Nu se lucreaza la program,se retine salariul pe tara timp de un an de zile ca si garantie iar cand pleci din firma nu il mai vezi,se merge pe magnet,se spala cisternale manual,chiar si la -7 grade celsius,pe scurt niste oameni de nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Almatrans srl Constanta...nota 9,firma nou iesita pe comunitate circa 8 luni,se lucreaza la program,banii la timp fara discutie,parcarile pe U.K le plateste firma,bonusuri,masini noi Mercedes actros mp3,fata de Ewals cargo care unde am lucrat este peste cu mult la toate capitolele,un minus ar fi dispecerul mai slab pregatit dar macar nu te streseaza si se vede ca vrea sa se perfectioneze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

waberers nota 2 e firma mare dar plateste la km si iti umbla la bani daca nu iti iese consuml.... poti sa iei si 0 lei plata stiu colegi care au patito....... se sta afara cat vrea coordonatorul daca nu ii dai cv spaga mai vezi casa in poza... acuma se fac angajari direct pe hu..... accepta si incepatori!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

bogdy nota 9 ?..... cred ca glumesti!!! firma care plateste cel mai prost pe comunitate dai bani si din buzunar la podul reginei din anglia si nu se deconteaza.... e fara chitanta... ca firma... waberers e cea mai buna din europa..... dar cand e vorba de platit soferul... plateste foarte prost... la km si cursele nu prea le da la timp pe wikend nu iti da nici un cent si daca cumva esti facut la motorina de hoti atuncea o platesti din buzunar!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru SC Transcondor alias Norbert Dentressangle acum dau un 9 cu plus iar cei care lucreaza acolo si sunt corecti in aprecieri stiu de ce: firma serioasa,plateste corect,respect reciproc,toate parcarile platite, baze in care ai toate conditiile sa faci comunitate nu boschetareala,program respectat,fara trucuri. Exista si sindicat care chiar functioneaza .Probabil sunt si alte pareri dar asta e parerea mea dupa 3 ani si ceva in firma.Restul sunt povesti de parcare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members
Regele Marocanilor(King of the Maroccans)nota 1:patronul te injura te ameninta,dispecerii iti dau un traseu iar apoi iti tau din diurna ca ai facut km,salariul minim pe economie ioc,mers la greu cu magnetul sau pe doua carduri,trebuie sa duci atentii,masini varza,dupa ora 17.00 nu mai raspunde nimeni la telefon,bani pentru cheltuieli neacoperite de cardul pentru motorina nu primesti,soferii loiali lui te sapa,diurna nu e fixa o primesti in functie de starea de spirit a patronului...

tinere tu cam schimbi firmele dar nu e asa la REGELE MAROCANILOR. se da traseu ca soferu roman e tarfa si vrea bani multi si consum la discretie in functie de cat are nevoie de bani de femei si pacanele.

Nota 1 pentru REGELE MAROCANILOR SRL viseul de sus MM subscriu cele spuse de colegul e patronata de un mare tepar care de curind a fost operat ca vorba aia blestemele soferilor te ajung,eu iam facut 2 curse imi promise ca banii se dau dupa ce vii din cursa si se face decontul dar e vrajeala nu da nici un ban daca ceri banii CORECT graieste colegul iti vorbeste urit,eu unul am leac pentru el sesizare proces si il astept daca vrea sa stea de vorba cu mine asa ca de la barbat la barbat,are soferi care lucreaza la el de 4-5 ani dar toti is legati pentru ca nu si-au primit salariile;In acest moment Regele Marocanilor are restante cu salariile pe Romania de 6 luni,diurna o ceri si nu te baga in seama incearca tot felul de tertipuri sa nu dea banii,colegu Ciprian lasa-mi un numar in privat de telefon si iti recuperezi banii deja am trimis actele in instanta,nu conteza ca dureaza procesul ca nu pierzi nimic,astfel de patroni trebuie sa dispara din transport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

DAN CARGO LOGISTIC.

O firma fara probleme cu plata salariului, eu am lucrat 6 luni la ei, cand ajungi acasa iti da banii.insa se lucreaza in echipaj,curse in europa si scandinavia, tragatori la Schenker.

Problema e cu timpul stat acasa.Pe net are anunturi ca la 4 saptamani plecat stai o saptamana acasa. Astea sunt minciuni.72 de ore sunt suficiente in viziunea patronului, care daca s-ar putea sa nu mai vii deloc acasa ar fi ok.De recuperari de pauza n-are rost sa vorbesc In rest ok. O firma care platea inainte la km,acum da 35 de euro pe zi salariul minim in mana 630 de ron pe tara.

Pentru soferii care nu au familie ,sau nu le place sa dea pe acasa e firma perfecta. Slabuti cu 35 de eur , insa.

Ca autocamioane detine un daf superspace, si 3 scanii topline.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
DAN CARGO LOGISTIC.

O firma fara prbl cu plata salariului, eu am lucrat 6 luni la ei, cand ajungi acasa iti da banii.insa se lucreaza in echipaj,curse in europa si scandinavia, tragatori la Schenker.

Problema e cu timpul stat acasa.Pe net are anunturi ca la 4 saptamani plecat stai o saptamana acasa. Astea sunt minciuni.72 de ore sunt suficiente in viziunea patronului, care daca s-ar putea sa nu mai vii deloc acasa ar fi ok.De recuperari de pauza n-are rost sa vb. In rest ok. O firma care platea inainte la km,acum da 35 de euro pe zi salariul minim in mana 630 de ron pe tara.

Pentru soferii care nu au familie ,sau nu le place sa dea pe acasa e firma perfecta. Slabuti cu 35 de eur , insa.

Ca autocamioane detine un daf superspace, si 3 scanii topline.

Interesant comentariu....... Dar da o notă să nu fii off topic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.