Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nota intre 1 si 10 firmei la care lucrati


Postări Recomandate

  • Members

ALL FRESH Logistic Suceava nota 4. I-ti impune sa folosesti magnetul sau siguranta la incarcari si descarcari si in timpul pauzei tale. Franciza obligatorie de 500 E pt. cap tractor si alti 500E pt. semiremorca. Nu se deconteaza amenzile.Trasee specificate de ei . Curse in limita programului de conducere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Adison e mare nota 4 . Asa mi se pare mie eu am stat de craciun si revelion la ei si cand leam zis de o prima ceva mia zis ca asa imi era randu si culmea ca tot timpul anului am stat la prelata doar la sarbatori ma bagat la frig ca pe prelata nu se lucra si cu conditia asta am plecat de acasa. de ce nu explici si de teancul de acte care ti le cere la decont plata paletilor cu 15 euro a km in plus chiar daca mergi pe traseu a costului suplimentar de pe telefon a consumului etc foarte mult etc . E una si aceasi firma din grupul ARAISA .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Hartl Crew 6,5

doar atât pentru că nu sunt de cuvânt cu plecatul acasă. Totdeauna ma amânat cate-o săptămână deci Nuti poţi planifica nimic, implicit nu poţi cumpăra bilet la tren din timp ca să beneficiez de reducere + salariul cel mai mic din ce companii româneşti cunosc + plata ilegală la km. Dar banii ăia puţini intra!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Vatrancy SRO nota 9,dadeam 10 daca salariul ar fi fost mai mare.In rest patron ok'taxi+avion decontat,lucrul la program.de cand lucrez la ei nu am facut niciodata pauza de 24;numai 45;nu consum; destul de bine comparativ cu ce se discuta pe forum.Si ca si gluma dar adevarat,daca lungesti pauzele mai mult dispecerii trimit mesaj:pls drive!,cu alte cuvinte te roaga si nu se supara nimeni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Members

Arcese transport, nota 1, sustin afirmatiile colegului zanfirion, pe langa toate astea se mai tin si de amenintari, bani putini, umbla la salarii, colegii nu au curaj sa spuna de teama lor, fiindca arcese stie doar sa se razbune in loc sa rezolve problemele pe care le are, din surse sigure oamenii vor sa mai faca ceva bani pe spinarea romanilor apoi sa inchida firma.

 Mai nou dupa atata exploatare, ma refer si la faze in care unii dispeceri si chiar dintre sefi dau mesaje anormale pe transics, in numele altor dispeceri mai noi "fara experienta", ca ei sa isi apere pelea. In aceste mesaje anormale esti ori amenintat, fac cum fac iar tu esti un nimic si nu ai niciodata dreptate, te trezesc fara nici-un motiv cu 3 ore mai devreme din pauza ta normala pe motiv ca trebuie sa te pregatesti de plecarea in cursa. Ma refer cu deranjatul in pauza la toti soferii, nu e sofer la arcese care sa nu fie terorizat prin transics, iar daca nu rasunzi la mesaj pe transics, te suna pe telefon, chiar daca esti la toaleta in acel moment. De aceea pentru mine si ceilalti colegi arcese transport=arcese teroarea, intr-un cuvant se vede clar o stare generala de paranoia in birourile lui arcese. Cum nu poti sa faci ce te rog ei, inseamna sa iti dai foc la valiza, mai bine pleci de la ei, ca deja esti in colimatorul lor. Ca exemplu 2 colegi au mers impreuna in echipaj cam 1 an, au vrut sa mearga in continuare la fel, cand au ajuns la Cluj au fost intrebati daca vor sa se desparta, urmand sa le dea cate un camion la fiecare, ceea ce ei nu au dorit. Raspunsul sefilor a fost ca ii inteleg pana la urma, si ca le da in continuare cabina cu nr. xyz, au urcat oamenii in microbuzul inchiriat linistiti sa mearga spre baza din Koln, cand au ajuns la Koln, surprize, surprize cu Buzgo Bogdan de la arcese si Liviu Danciu sefii care schimba planurile din mers. La cei doi colegi le da 2 cabine separate, baietii s-au suparat destul de tare, unul din lipsa banilor a fost nevoit sa ramana la servici, iar celalalt suparat fiind s-a urcat inapoi in microbuz sa mearga acasa, pe drum a fost lasat in austria intr-o parcare ca sa isi bata joc de el, asta la ordinul sefilor inruditi de la arcese. Asa colegul nostru a fost nevoit sa faca autostopul cu bagaje in parcarea din austria. Multumim arcese, sunteti minunati, din partea mea nota 1 cu indulgenta. Si sunt mai multe isotrioare de zis cu arcese. Mai nou au plecat si 3 dispeceri de la ei impreuna cu ceva oameni. ARCESE- SA VA FIE RUSINE, FIINDCA NOI BAGAM BANI IN BUZUNARELE VOASTRE!!!!!!! O SA AVETI PARTE DE CEVA PROCESE, BAIETII SE BAGA IN SINDICATE, VA ASTEAPTA VREMURI MINUNATE ASA CUM NE-ATI FACUT SI VOI NOUA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Moderators

firma foloseste contracte de munca false fictive asigurari de sanatate false .te obliga sa scoti cardu nerespectarea timpului de condus si a pauzelor de odihna ai surprinderea ca nu beneficiezi de asigurare medicale cand pleci din firma nu mai beneficiezi de ultimul salariu.amenzile di vina firmei se platesc de catre sofer.dispecerii samt niste incompetentiicare tin cu firma si te scot vinivat

Vai de mine și de mine, câtă răutate și nesimțire pe ei domnule... auzi și tu?!?... Să stea cu cuțitu' la gâtu' omului să scoată cardu'... extraordinar domnule, una ca asta. Și să-i spună să nu respecte legea... deci eu unul cred că mă las de meserie dacă mai aud din-astea!!!

Cum se poate una ca asta oameni buni?!?... Haideți să ne alăturăm colegului nostru și să-i înjurăm pe nenorociții ăia care l-au obligat pe bietul om TIMP DE CEL PUȚIN 2 SĂPTĂMÂNI să încalce legea... de fapt ar trebui chiar bătuți cu pietre!!!

 

P.S. Lăsând caterinca la o parte, ceva îmi spune că îți cam meriți soarta... și fiecare dealtfel, care comite vreo ilegalitate ''obligat'' de către angajator!!! Scutiți-mă de discursuri cu oameni cinstiți și onești ce vor să câștige o pâine (la șoferi mă refer)... nu dau 2 bani pe corectitudinea nimănui, cu 40 de tone în mișcare, doar profesionalismul face diferența.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

AG transport ( prin Alcatrans) nota 8. Salariu la timp, 1900 in cap,  cateoadata mai devreme de data de 15, camioane noi, 2 luni la lucru si 2 acasa, transportul platit, se lucreaza mai mult ziua, se respecta programul(desi faci amplitudinea de 15 ore frecvent). 

Am dat doar 8 ca mai este de rezolvat cu comunicarea cu dispecerii, iar Gert care este unul din patroni este un neamt rece rau, eu fug de el cand il vad pe la garaj.

Alin si Elena de la alcatrans raspund la telefon si te ajuta de fiecare data cand ai nevoie,

Mi s-a dus pauza, va mai tin la curent. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

giraud firma de la bolintin se lauda ca plateste 37 euro la zi in realitate iti opreste banii pe motorina pentru ca mergi pe nationale pe franta si nu te incadrezi in consum!!!!!NOTA 3 :-q CU INDULGENTA

subscriu..

 

 

 

 

 

 

celalalt comentariu  cu intrebarea este eliminat,

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Haenen International Transport BV, Venlo/Maasbree.

Multi am mers( sau o facem inca) pe principiul ca cele mai rentabile sunt firmele de transport mici.Este o mare greseala exemplu fiind si aceasta firma caruia nu pot sa i acord mai mult de nota 5.

Ce este bine,e ca se lucreaza la program,pauze de weekend numai de la 45h  in sus,ei ca si patroni nu te fugaresc,iar dispecerii de la casele de expeditiii cu care lucri habar nu au de organizare deci i ti faci tu programul(lejer),ei fiind interesati doar sa ajungi la destinatie,daca se poate in ziua respectiva(data cmr)

Ce este rau, masinile aproape "varza"(cele noi Euro 6 le au nemtii si olandezii),salariile pe bucati,ajungi la garaj mai iei cate un 2-3 sute avans la salar,iar restul i l vezi cu o intarziere de pana la 20-30 zile!!! Vii acasa in concediu te asteapta "biletele" de la polizei ca ai trecut pe restrictie de peste 3,5T,(patronul necatadicsind sa trimita la politie copiile cmr si traseul pe care trebuia sa l ai,tu avand descarcari/incarcari in zona) asa ca trebuie sa te descurci singur

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.