Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Pana cand vom suferi?


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

scuze ca ma abat de la subiectul acestui topic !

am lucrat si eu la Cumpana,la Basarabi si la Agigea, cate 3 luni la fiecare, plus la Rovinari,Motru,Berbesti etc. tot santiere, asa ca nu vad legatura cu poezia ???

Retine: si la ora actuala am oferte de munca chiar mai bune dacat unde lucrez acum, doar ca eu pot pune conditii, ceea ce tu nu-ti poti permite.  Ca sa poti pune conditii la o firma unde vrei sa te angajezi, trebuie neaparat sa oferi ceva la schimb , ce in afara de niste hartii ?

si apropo, greutatile le facem noi singuri nestiind sa ne organizam viata!

si mario,vad ca ai ce ai cu statul  ca permite una si alta, sunt legi care sunt incalcate cu bunastiinta in primul rand de catre soferi ,si eu cu ei ma intalnesc in trafic !

(A>B>C>D>E. 33 de ani, zice cineva aici ca am teama de cei tineri ca, ca o sa-mi pierd locul de munca. Buna gluma  ;D)

era un citat de EMINESCU,despre judecata unora asupra altora,nefiind intr-o situatie delicata nu o puteti intelege,ceea ce ati demonstrat,sincer ma bucur ca sunteti in situatia de pune conditii firmelor unde vreti sa va angajati,boala nu pune intrebari si nu te anunta, si nu alege tanar sau batran dar asta este alta situatie si pt mine este motivul pt care sunt dispus la sacrificii,ofer hartii ca mi se cere,in 24 ani nu am avut accidente decat 2 tamponari usoare si permisul suspendat o singura data pt depasirea liniei continue,sunt sigur ca dumneavoastra duce-ti la interviu un filmulet cu dumneavostra demonstrand calitatile de sofer profesionist,va rog sincer nu mai comentati situatii care nu le intelegeti si poate ma luati ajutor la dumneavoastra sa invat din marile calitati in meserie pe care le aveti,noi simpli soferi,sunteti subiectiv si arogant,dati cu parerea fara cunostiinta de cauza si retine-ti daca aveti o viata mai buna nu va da dreptul de vorbi de altii mai putin norocosi sau loviti de viata si nu detine-ti adevarul absolut chiar daca ati citit 2 carti,scuze celorlalti pt off-topic,nu o sa mai scriu aici si ms mario si celorlalti, dl gongy iti doresc o viata linistita si fericire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

mario,vad ca ai ce ai cu statul  ca permite una si alta, sunt legi care sunt incalcate cu bunastiinta in primul rand de catre soferi ,si eu cu ei ma intalnesc in trafic !

si pe cine sa tragem la raspundere ?

tot pe omul de rand care sa supravietuiasca face tot ce poate ????  atat timp cand nu se aplica legile , si din partea patronilor exista numai ,, sclavism ,, , si sindicatul doarme si nu vede , cei 3  sunt direct raspunzatori cu statul in frunte !!! cand o sa avem sansa de a alege si tot alegem ce e prost atunci sa consideram omul / soferul direct raspunzator !!!!

daca lui gheorghe i se ofera  a)un serviciu normal , cu salariu baza , cat e el la ora actuala , si diurna zilnica  (  cat e ea ) plus alte sporuri ,( vechime si care mai sunt ) si unul  B) in care i se da doar salariu baza si x % pe kilometri facuti , si din care sta cu frica in san ca sa nu depaseasca consumul , sa se fereasca de controale , sa-si riste libertatea , sau mai rau viata ,a lui sa a celorlanti participanti la trafic , cand merge ,, kamikatze , si asa mai departe .......oare ce ar alege gheorghe ????

eu aleg exemplu A fara discutii , voi ce ati alege ??????

am mai zis , cand in transporturi o sa fie aplicata legea , de la A la Z o sa existe si mai multa cerinta de soferi , siguranta , respect  !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

discutia s-a acidulat putin de la ex lui levlev,sincer imi pare rau ptr situatia lui,sper sa o rezolve si sa nu mai aive probleme.

In aceiasi situatie sunt probabil si altii,au diferite situatii care ii obliga sa faca anumite exceptii,dupa mine cazul lor e infim,sa zic un 5 %.Ce e problematic este ca sunt altii care nu au probleme si accepta conditii grele,negindindu-se ca isi fac singuri rau,ca le fac rau celorlalti,se gindesc numai la ziua de azi,si dupa mine nu stapinesc nici meseria bine,sunt de duzina,ca sa zic asa.Aici e marea noastra problema,nu aceste mici exceptii,el a avut curaj sa ne spuna de ce accepta conditii mai grele.Sa nu uitam ca avem colegi care au si postat ca ei vor sa cistige bani,nu ii intereseaza programul,si atunci? ce le poti spune acestor oameni,ca colegi nu ne pot fi,ar mai fi multe dar ma opresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sunt legi, doar ca nu le respecta in primul rand soferul.

Sa va spun o intamplare auzita la radio . 

"La inceputul distributiei de lapte , cand laptarul ducea laptele prin Londra cu calul si caruta....pornea dimineata pe un anumit traseu (care-l facea zilnic) si se intorcea acasa la o anumita ora. Intr-o zi laptarul s-a imbatat si a adormit in caruta .Calul l-a dus pe traseu ,pe la fiecare adresa unde lasa laptele, insa laptarul fiind beat, nu avea cine sa-l lase.Calul statea cateva minute (cat era el obisnuit sa stea la fiecare adresa) si pornea mai departe.Ajuns acasa, seful laptariei observa ca laptele nu este distribuit si ca angajatul este beat . Il da jos pe angajat si urca el in caruta ca sa mearga inapoi pentru a distribui laptele. Orice incearca sa faca, calul nu se clintea din loc, refuza sa mearga. Mirat , seful intreaba pe angajati "De ce refuza calul sa mearga ?" iar angajatii i-au raspuns " Pentru ca el este obisnuit sa faca acest traseu o singura data pe zi, intre anumite ore , nu face rabat de la programul sau".

Asta cred ca ar trebui sa faca si soferii profesionisti, daca au pretentia sa fie numiti profesionisti, sa respecte programul si astfel legea. Nerespectarea programului de conducere este o infractiune, o incalcare a legii si este mult mai grava decat daca ai fura o paine din magazin.

   

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Servus! Lupii sunt puternici in haita! Exista un dicton latin ,, DIVIDE ET IMPERA" . Cand esti singur esti prada usoara , oricat de.. lup " ai fi! Pana si leii sunt ,,tari" cat sunt in turma - singuri ezita sa atace , iar daca o face , in caz de prezumtiv esec , renunta repede devenind speriosi,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Servus! Lupii sunt puternici in haita! Exista un dicton latin ,, DIVIDE ET IMPERA" . Cand esti singur esti prada usoara , oricat de.. lup " ai fi! Pana si leii sunt ,,tari" cat sunt in turma - singuri ezita sa atace , iar daca o face , in caz de prezumtiv esec , renunta repede devenind speriosi,

dupa ce ai sa primesti suturi in penk pentru unul si pentru altul, ai sa ajungi la aceeasi concluzie ca mine !

(apropo, mai acum multi ani in urma vroiam sa scriu deasupra pe cabina LUPUL SINGURATIC, dar am renuntat, posibil sa scriu acum )

eu sper sa reusesti in demersul tau !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Poti sa fii si singuratic daca iti respecti principiile colegule,nu tre sa umbli in haita.Parerea mea este ca cei care umbla in grup si se baga doar la discutii nu sunt seriosi ,de nadejde.Asta deoarece atunci cind se va cere ceva ei fug inapoi in grup si ala care ramine in fata si-o ia.Nu are rost sa iti spun exemple,depinde de fiecare,dar daca esti sofer nu accepti magariile,indiferent de motiv

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Vizitator Anonymous

Toby stimate coleg,spui unitate?vorba grea.....nu uita ca noi romanii,si mai ales manivelele santem 80%neam de lasi,dar restul de 20% santem totusi cu capul pe umeri.

-trebuie sa comunicam m-ai mult si sa nu ne temem sa spunem stop celor ce asi bat joc  de noi soferii ro!

    nominalizez cateva specimene ce asi bat joc de noi!

  1ministerul transporturilor cu tot ansamblul de elita,arr,cantar cei cu 2 fete-acestia aplica legile romanesti si sfideaza realitatea an care traim.

  2politia rutiera,locala,pana si paznicii cu 8clase

  alte specimene ce sfideaza legile expl,itm+SISTEMU PRIVAT

- an concluziesi printre acestia exista 80%tradatori si un20%oameni buni,asta e sistemu ce ne bantuie de la revolutie ancoace,e o boala molipsitoare din pacat.

asa ca tre sa fim tari!!Doamne ajutane :-[

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
Vizitator Anonymous

da..frumos :-\

mai mario, cum aia masii statul este vinovat pentru prostiile care le fac soferii ???

soferul este principalul vinovat pentru chestii din astea, si la urma patronul !

nu le mai pune mana la fund la soferi, ai vazut aici pe site ce meseriasi sunt majoritatea , asa ca nu mai da vina pe stat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.