Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

RESTRICTII UNGARIA


fmarusteri

Postări Recomandate

  • Members

Restricţii de circulaţie, până în iulie 2011, în Ungaria!

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră anunta că până în data de 1 iulie circulaţia automarfarelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă pe teritoriul maghiar.

Guvernul maghiar a modificat o ordonanta care reglementează circulaţia automarfarelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone si a adus-o la cunostinta partii romane in data de 5 martie.

În perioada 05.03.2011 – 01.07.2011, pe teritoriul Ungariei nu este permisă circulaţia automarfarelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Partea maghiară a mai anunţat că, în perioada 01.07.2011 – 01.09.2011, este permisă circulaţia automarfarelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, dar numai până în prima parcare de pe teritoriul maghiar, după care se va reveni la situaţia valabilă pentru intervalul 05.03.2011 – 01.07.2011.

Excepţie de la această regulă fac automarfarele care transportă carne proaspătă sau congelată şi produse din carne, flori, plante, animale vii, lapte proaspat si produse lactate, alimente perisabile, ouă, legume proaspete, ADR, transporturile care au legătură cu perioada de recoltare (trailere cu utilaje agricole), deplasarea în gol dacă se face dovada că merge după produsele enumerate mai sus şi în cazul calamităţilor naturale sau pentru înlăturarea unor pericole.

În situatia în care există nemulţumiri cu privire la modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, participanţii la trafic pot suna la numărul unic de telefon 021.959, unde aspectele semnalate vor fi preluate de poliţiştii de frontieră, care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pana la 1 martie se putea tranzita non-stop... ;D

In cadrul unei intrevederi care a avut loc la Sectorul Politiei de Frontiera Nadlac, partea maghiara a adus la cunostinta partii romane modificarea Ordonantei Guvernului R. Ungare nr. 190/2008, care reglementeaza circulatia automarfarelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7.5 tone, pe teritoriul R. Ungare. Astfel, in perioada 5.03.2011 - 1.07.2011, de sambata, ora 23.00, pana duminica, ora 23.00, pe teritoriul R. Ungare nu este permisa circulatia automarfarelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7.5 tone. In perioada 1.07.2011 - 1.09.2011, de sambata, ora 23.00, pana duminica, ora  23.00, este permisa circulatia automarfarelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7.5 tone, pana in prima parcare de pe teritoriul maghiar. Dupa data de 1.09.2011 se va circula conform pozitiei 1.

  Asa ca fara griji spre EU :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.