Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Giraud Ciorogirla


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Spune-ti fratilor adevarul. Daca esti trompeta si faci camion nou mici normal ca platesti. Veniti pe aici si va da-ti mari soferi si nu stiti unde-i Calais-ul pe harta. Va duce-ti in Uk si cum iesiti la Dover in M luati turisme pe bot. Asta spuneti, adevarul. Din cauza asta ca ia acasa dupa 2-3 saptamani si va opreste banii, nu aiurea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

A si uitasem, nu mai stati si comentati pe forumuri aiurea ca habar nu aveti cu ce se mananca meseria asta. In fiecare saptmana veniti cate 10 cel putin noi iar in urmatoarele 2 saptm din 10 daca raman 2-3. Apoi comentati de unul si de altul. Invatati cu ce se mananca meseria asta apoi veniti sa va angajati, ca la interviu numai gura-i de voi iar va urcati in camion singur va ia tremuratul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members

Am sa va spun eu despre firma GIRAUD,in primul rand au probleme mari cu politia si justitia franceza cu fiscul,evaziuni fiscale,au avut si telefoanele ascultate,control mare la firma ,cu soferii se comporta execrabil dar nu toti dispecerii (12 la numar)nu se da bani soferilor pentru cursele de intoarcere in Romania sa faca ITP-ul la masini ,Toll colectul si go box-ul costa min 275 euro,iti transfera doar 250euro,avansurile nu se dau la timp,daca depasiti procentul de 9.5 la motorina sunteti mancati,totul este la sange,sunt adusi in tara ca saci de cartofi intrun autocar 45-46 oameni cu bagaje timp de 2 zile,dispeceri nu pot sa sune la noi,da mesaj sa-i sunam noi,cand ajungem cu camionul in tara la itp ne alearga la cauciucuri la prelata ,abia daca reusim sa ajungem acasa,dar sunt alti soferi care da o atentie dispecerului ,iar acesta rezolva altfel treaba,betiu nu vorbeste decat cu soferii pe care-i cunoaste mai demult ,tatal si unchiul lui au avut firma de transport si e crescut in spirit de manivela si nu are mila de soferi.claudiu care d-zeu i-a spus si ciobanu pentru ca asa este in adevaratul sens al cuvantului,raspunde de soferi unii dintre ei sa dat la el si sa imprastiat de frica,marian baiat bun,lucica la fel ,dispecer buzica super caracter,cosmin la fel,in rest tineri si plini de afirmare.sunt soferi in firma care au lucrat cu neamurile lui betiu si tot nu sunt privilegiati.SFAT ATENTIE NU PLATITI NICI UN CENT DE LA VOI CAND TRECE-TI IN GERMANIA SI AUSTRIA,nu sunt bani trimisi pe card nu mai circulati sa vedeti ce repede se misca cand sunt la anaghie,remorcile nu au taloanele originale ci copii si la vama nadlac si bors politia de frontiera stiu acest lucru si va taxeaza 20 euro si betiu nu deconteaza,daca nu credeti angajati-va si sper sa va convingeti.drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • 9 months later...
  • Members

Eu am terminat primul sejur la ei si pot spune ca sunt multumit. Dispecerii iti vorbesc frumos si te respecta atata timp cat si tu vorbesti frumos si iti faci treaba. Se conduce la program (numai sa pomenesti de magnet si esti dat afara), nu ai program nu incarci, nu ai program nu te urci pe vapor, etc. La plecare ti-se dau 200 de euro avans iar apoi din 2 in 2 saptamini se vireaza in cont cate 300 de euro iar diferenta la decont cand ajungi in tara. Toate pauzele de 45 de ore indiferent de tara se fac la hotel (eu am facut si in Anglia la hotel). Daca nu ai ADR nu este problema, primul sejur merge apoi te trimit la curs pe banii lor. Camioane bune si intretinute. Daca te incadrezi cu consumul si nu ai daune ai bonus. Singurul dezavantaj este ca pleci cu camionul si vii cu camionul in tara si nu iei diurna atata timp cat esti in Romania. Acum nu fac reclama la nimeni dar fata de Jigodiile de la Hartl unde am lucrat acum ceva timp, aici parca as fi in concediu. Eu sunt foarte multumit si daca ar rezolva si problema cu plata atata timp cat esti in Romania as da nota 10, dar in contextul actual 9.50.

 

 

scrie prescurtat in continuare si vei ramine fara comentarii

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegul romania12 ,si daca nu aveai indicativul asta ma refer la romania mi-as fi dat seama din cum scrii si ce ai scris ca esti roman de roman.am ajuns in halul in care am ajuns din cauza celor ca tine cand sau vazut cu sacii in caruta au inceput sa scrie te citez ,,Jigodiile de la Hartl,,pai mai puisor daca nu erau ei tu nici acum nu vedeai camion si-ti aduc aminte faptul ca tare bucuros mai erai cand ai reusit sa-ti faci actele si sa pleci duminica (apropo nu au venit sa te i-a de acasa)sunt sigur ca peste o perioada la fel vei vorbi si despre acesata firma la care lucrezi ,nu te supara pe mine dar nu m-am putut abtine in rest drumuri bune sa ai si doar hoteluri de 5 stele vorba ta in pauzele de 45 ca in repausuri iti doresc doar parcari chele ca nu meriti altceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

colegul romania12 ,

Colegu daca vorbesti in necunostiinta de cauza mai bine stai in banca ta...ok?? Eu nu am jignit pe nimeni si nici nu o fac. Acesta este un forum in care discutam despre anumite firme si experiente din aceasta meserie. Eu am plecat de la Hartl pentru ca eu am plecat de acasa sa imi fac treaba si sa fac bani.....nu sa fiu injurat la telefon si amenintat ca o sa mi-se opreasca bani (ca si asa plateau foarte bine si aveau de unde sa ia). Eu nu imi bat joc de mine si de meseria pe care am invatat-o cu atatea sacrificii. De fapt eu nu trebuie sa dau explicatii la nimeni despre afirmatiile mele atata timp cat sunt pareri personale.eliminat. Nici la firma asta nu fac reclama pentru ca si aici se pleaca la greu (ca la orice firma), eu doar am explicat conditiile de munca. Cu asta am terminat in mare parte ce aveam de spus. O seara placuta in continuare la toata lumea !!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.