Members spoonvil Posted April 1, 2012 Members Share Posted April 1, 2012 Reclame CPC (Google) nu ar ajuta ceva? Am da clickuri si tot intra ceva banut ... simplu si usor parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DucuHD Posted April 1, 2012 Members Share Posted April 1, 2012 Zake frate si io sunt de varsta ta, atata vreau sa te intreb...Esti sofer de meserie??? Iti spun de pe acuma daca nu esti nu te baga!!! Crezi ca daca vi si te lauzi ca esti in nush ce an de facultate impresionezi pe cineva??? Sau te consideri mai presus decat vreunu de pe acest forum? Si io am facultate fratioare si nu ma cred nush ce sau nush cine. Tot sofer raman. Lasa nasu mai jos si ciocu mic ca mai ai multe de invatat sau esti intro criza de personalitate si ceva iti spune ca vrei sa arati ca ai cu ce iesi in evidenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members driver x Posted April 1, 2012 Members Share Posted April 1, 2012 Alex sofer - nu imparti soferii la bani ci banii la soferi si va iesi chiar o suma mult mai mica, infima (120/7.268=0.016) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zake Posted April 2, 2012 Members Share Posted April 2, 2012 Zake frate si io sunt de varsta ta, atata vreau sa te intreb...Esti sofer de meserie??? Iti spun de pe acuma daca nu esti nu te baga!!! Crezi ca daca vi si te lauzi ca esti in nush ce an de facultate impresionezi pe cineva??? Sau te consideri mai presus decat vreunu de pe acest forum? Si io am facultate fratioare si nu ma cred nush ce sau nush cine. Tot sofer raman. Lasa nasu mai jos si ciocu mic ca mai ai multe de invatat sau esti intro criza de personalitate si ceva iti spune ca vrei sa arati ca ai cu ce iesi in evidenta? DucuHD frate...nu stiu de ce te bagi...si daca citeai post-urile anterioare poate iti dadeai seama cu ce ma ocup... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mr.tech Posted April 2, 2012 Members Share Posted April 2, 2012 @ducuHD spiru haret ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members spoonvil Posted April 2, 2012 Members Share Posted April 2, 2012 Vorbit mai calm ... si sunte-ti offtopic! Deci propunerea cu CPC nu ar ajuta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts