Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

CAMIONUL FAVORIT

MANV10

Ce marca de camioane va place si de ce?  

386 members have voted

1. 1. Ce marca de camioane va place si de ce?

• SR(STEAGUL ROSU)
      1
    • ROMAN
      4
    • FREIGHTLINER
      2
    • PETERBILT
      5
    • KENWORTH
      3
    • INTERNATIONAL
      0
    • MACK
      1
    • URAL
      0
    • KAMAZ
      3
    • MAN
      113
    • SCANIA
      119
    • VOLVO
      117
    • DAF
      39
    • MERCEDES-BENZ
      47
    • IVECO
      13
    • RENAULT
      9
    • TATRA
      4

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • Members

Am votat Mercedesu.Actrosu(mp2)este o masina foarte confortabila,la fel si Volvo,la deal trage foarte foarte bine,consumu foarte mic,motoare micute fata de alte marci renumite (gen Scania care nu m-a lasat impresionat decat de motorizare si atat),aspectul foarte placut,fiecare lucru in cabina e pus cu cap,detaliat.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Am ales MAN. Pentru ca : vestitele U-Bot-uri germane, din al doilea razboi mondial erau echipate cu motoare MAN. Incepand cu sfarsitului anului ' 40. Am vazut Silent-uri cu 20 de ani de activitate si care merg perfect. MAN este silentios, ergonomia cabinei este cea mai reusita, din cate am vazut. Cand am condus prima oara TGA, era sa opresc in toate statiile de autocar, ca ma credeam in excursie. MAN este mai "puturos" dar asta nu tine de putere. In niciun caz.

Referitor la ce spunea colegul cu MAN-ul care sare din viteza, pot sa pun pariu ca are schimbator cu buton, electronic. Daca folosesti ambreiajul, in loc de buton, da, apar probleme la cutie. Insa asa frumos schimba cu butonul ala... de ma unge pe suflet. Scrie si in cartea lui sa nu folesti ambreiajul ca se supra-uzeaza ambreiajul si cutia. Pentru mine, MAN face parte din istoria moderna.

Nici Scania nu imi displace... SALUTARI TIBI, de la Tir Express...

• Members

mie imi place renault magnum motor mack. silentios,spatiu,putere. ce-i mai trebuie unui sofer?

Fiecare sofer are o anumita parere. Dv domnule este normal sa alegeti Magnum deoarece din cate am inteles detineti un astfel de camion. Daca unu' conduce Iveco, sau detine un astfel de camion, este normal sa aleaga acel tip de camion. Asta cred eu!  :);D

• 5 weeks later...
Guest Anonymous

Am votat MAN deoarece detin unul si sint foarte multumit de el. Consider ca cea mai spatioasa si comfortabila cabina este de DAF.

Parerea mea pt camionul ideal: cabina de DAF cu motor de SCANIA

Salutari si asfalt bun.

• Members

Eu as vota in felul urmator:

- Scania : regele soselelor indiscutabil, dar de la Petea, Bors, Varsand incolo............

- Man: fiabilitate,rezistenta la conditiile de drum din Romania, discutabil la seria TG

- Volvo: ma folosesc f bine de el in prezent fara mari probleme

- Daf: pt spatiul si confortul interior oferit de cabina;

Un PS mic, initiatorul acestui post trebuia sa faca mai multe subcategorii: aspect, putere, fiabilitate, confort, etc

Cu stima

• Members

Eu as vota in felul urmator:

- Scania : regele soselelor indiscutabil, dar de la Petea, Bors, Varsand incolo............

- Man: fiabilitate,rezistenta la conditiile de drum din Romania, discutabil la seria TG

- Volvo: ma folosesc f bine de el in prezent fara mari probleme

- Daf: pt spatiul si confortul interior oferit de cabina;

Un PS mic, initiatorul acestui post trebuia sa faca mai multe subcategorii: aspect, putere, fiabilitate, confort, etc

Cu stima

CE te banez de nu te vezi  >:( >:( >:(....unde ai lasat Mercedesul ???  ;D ;D ;D

• VIP

Da Mercedesul  si Daf-ul au un consum foarte mic fata de restu si  durata (cel putin MB ) la componente foarte mare(fiabilitatea,garantia).Legat de TG ii o poveste mai lunga pe care am sa o scriu o data,MAN tot MAN ramane!!