VIP MANV10 Posted March 27, 2011 VIP Share Posted March 27, 2011 Ce stiti de firma K.S.T. VERVOER ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AugustYn Posted May 13, 2011 Members Share Posted May 13, 2011 au filiala si in romania, undeva prin maramures. se lucreaza pe comunitate, baga la containere, si de ceva vreme, tragatori pentru ewals. nu stiu cat e salariul pe tara, dar afara platesc 45 euro la zi, nu sunt probleme la bani, se asigura transport din baia mare(parca) pana in belgia, se sta 2 luni plecat cu 2 saptamani acasa ... cam atata stiu. numar de telefon inca nu am, dar fac tot posibilul sa fac rost, ca sunt mai mult decat interesat de aceasta firma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted May 15, 2011 Members Share Posted May 15, 2011 Tot ce am putut afla sunt 2 adrese de email : - izabella.1983@hotmail.com +++pentru detalii - kst.vervoer@hotmail.com +++pentru depunere CV-uri Mai multe din pacate nu pot sa-ti dau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manumau Posted October 25, 2011 Members Share Posted October 25, 2011 Ce stiti de firma K.S.T. VERVOER ? au filiala si in romania, undeva prin maramures. se lucreaza pe comunitate, baga la containere, si de ceva vreme, tragatori pentru ewals. nu stiu cat e salariul pe tara, dar afara platesc 45 euro la zi, nu sunt probleme la bani, se asigura transport din baia mare(parca) pana in belgia, se sta 2 luni plecat cu 2 saptamani acasa ... cam atata stiu. numar de telefon inca nu am, dar fac tot posibilul sa fac rost, ca sunt mai mult decat interesat de aceasta firma. vreau sa mentionez ca diurna nu e de 45 euro pe zi ci de 47 de euro si salariul pe tara este de 1050 lei brut . se asigura transport cu masina firmei din baia mare spre belgia si retur , nu sunt probleme cu banii , si oamenii de acolo sunt extraordinari . eu lucrez la aceasta firma de anul trecut din august si inca nu am avut nici un fel de problema . sefii de acolo sunt un exemplu de urmat pentru patronii nostri din romania ( lucru care nu se va intimpla niciodata din cauza mentalitatii patronilor autohtoni ) . bafta si drumuri bune tuturor . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radupeica Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 colegii mai stie cineva de firma asta? ceva noutati? Respecte.Radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DanBV Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 Ce vrei sa stii mai mult de cat a scris colegu mai sus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 Oare ce sa credem ca inca mai exista firme bune in BELGIA?ca de van moer nu stie nimeni van poel este varza ,ce sa cred ca nu au dispecer roman,si merge treaba bine?o sa le dau astazi un e-mail, multumesc colegii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radupeica Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 @capo daca citeai data postarii vedeai ca este de mai mult de un an. deci vroiam ceva informatii recente. daca ai tu fa-le publice daca nu lasa pe altii care pot sa ne ajute cu asta. Respecte.Radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DanBV Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 Da nu am citit data scuze, firma o cunosc este tot asa de ok cum zice colegu si la container nu prea ai ce lucra ma refer la chingi iar firma este la zeebruge nu stiu nr. tel. ca nu am cerut dar poate pe viitor o sa cer.Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DanBV Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 Radu uite si un tel. K.S.T. VERVOER SRL BAIA MARE 0729976123 / 0720507401 STR.GRANICERILOR NR.81 SCARA B, ETAJ3, AP.21 poate mai sunt valabile.Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radupeica Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 @ capo multumim de informatii.lucrezi sau ai lucrat la ei? am sa incerc sa-i contactez Respecte.Radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 Multumim cu respect mister CAPOpentru informatii=e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members georgicageo Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 a sunat cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 Am sunat eu ieri si la primul nr nu raspunde iar celalalt nu este alocat,mai incerc si astazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DanBV Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 Salutari.Nu am lucrat la KTS dar mai faceam cate o reparatie la garajul lor iar nr.de tel. le am de la ARR am crezut ca sunt de ajutor. Bafta la toti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radupeica Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 am sunat eu astazi asa cum spune colegul emc68 la primul nr.nu raspunde nimeni iar celalalt nu este alocat Respecte.Radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Lorena Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Pentru colegii interesati,am acest nr de telefon 003250318087 D-L STEVEN TOMELEIN,acesta este patronul firmei kst vervoer.La adresa de la Baia Mare nu este decit contabilitate,si telefoanele nu sunt bune.Trebuie sa vorbiti engleza cu el.Zilnic dupa ora 9 il gasiti la birou,in Brugge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Se lucreaza in echipaj? Iau cumva si incepatori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manumau Posted April 9, 2012 Members Share Posted April 9, 2012 nu se munceste in echipaj , fiecare cu camionul lui , acum transportul catre casa se face cu un microbus 8+1 al firmei loganul fiind inlocuit ca suntem cam 35 daca nu ma insel , si au fosti si ceva incepatori din cite am vazut , dar toti angajatii sunt din maramures . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kst.vervoer Posted June 20, 2012 Members Share Posted June 20, 2012 Dragi soferi, va rugam nu mai sunati la nr de tel: 003250318087. Nu stiu care din soferii nostrii l-a postat,insa acest nr nu este al firmei KST, este al firmei GDP, firma belgiana! Numerele romanesti sunt bune, insa unul e valabil doar cand suntem in tara, iar celalat merge, insa este al secretarei, care nu va poate ajuta cu prea multe informatii in legatura cu angajarile. Va rugam sa trimiteti toate CV-urile, intrebarile sau nelamuririle la adresa de mail a firmei: kst.vervoer@hotmail.com. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp. De asemenea adresa de mail: izabella.1983@hotmail.com nu mai este valabila, deci va rugam nu mai trimiteti mail-uri acolo, pentru ca acestea nu vor fi citite. Pentru moment nu avem locuri vacante pentru soferi, dar va puteti trimite in continuare CV-urile in cazul in care vom cauta soferi pe viitor.Nu uitati ca cunostintele de engleza sau franceza sunt cerinte de baza!!! De asemenea, atunci cand cautam soferi, preferam sa angajam soferi din Maramures si judete invecinate, pentru ca prezentarea la vizitele periodice de protectia si medicina muncii sa nu fie o problema. De asemenea transportul Romania-Belgia si invers se face cu microbusul firmei, acesta fiind un motiv in plus pentru care preferam soferi din regiune, nu din alte motive decat cele mentionate mai sus! Speram ca v-am putut informa cat de cat. Sanatate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 10, 2014 Author VIP Share Posted March 10, 2014 Are cineva ceva noutati ,daca fac angajari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manumau Posted November 1, 2014 Members Share Posted November 1, 2014 Gata cu kst e varza deja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members NMC Posted August 14, 2015 Members Share Posted August 14, 2015 Gata cu kst e varza deja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts