VIP MANV10 Posted October 2, 2011 VIP Share Posted October 2, 2011 Si morosenii nostrii au fost cu 3 piese, au trecut pe langa mine asta noapte pe feleac spre casa. Au luat ceva premiu? Cel putin aia neagra cu MM -- RBL merita premiu special pt sunetu motorului... Ii Verde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sergiu.jurcut Posted October 2, 2011 Author Members Share Posted October 2, 2011 va salut pe toti.multumesc pt felicitari.din nou locul 1 .incepem sa ne obisnuim cu el sper sa va placa camionul. am muncit mult la el.cel de mm verde nu a luat nici un premiu.daca se va tine si la anul vom fii acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted October 2, 2011 VIP Share Posted October 2, 2011 Si din partea mea ''Jos Palaria'' sper ca aici sa fie doar inceputul ,Felicitari! P.s Daca doresti poti posta pozele aici http://www.soferii.ro/Forum/index.php?topic=4488.msg32270#new Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Christian Posted October 2, 2011 Members Share Posted October 2, 2011 Si din partea mea, mii de felicitari, si la cat mai multe tuninguri... ;) ;) ;) ;) ;) ;)suuuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrr fain!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lupualb Posted October 2, 2011 Members Share Posted October 2, 2011 Cred ca, cuvintele nu-si au rostul FELICITARI . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sergiu.jurcut Posted October 3, 2011 Author Members Share Posted October 3, 2011 Va multumesc pt felicitari.a fost o munca imensa dar a meritat.am cistigat tot ce se putea cistiga.concurenta a fost serioasa .au fost camioane aranjate in olanda cu bani f multi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi_1993 Posted October 3, 2011 Members Share Posted October 3, 2011 ca o casa.....pe 20 de roti:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sergiu.jurcut Posted October 7, 2011 Author Members Share Posted October 7, 2011 va salut.au aparut deja comentarii rautacioase la adresa camionului modificat de noi.e usor de comentat dar de facut e foarte greu.oare citi dintre concurenti au demontat camioanele sa le modifice la ei la garaj si au lucrat la ele zile si nopti non stop si cind au vazut ca unele piese nu se potrivesc si a trebuit refacut totul din nou.eu cred ca e mai simplu sa duci camionul in olanda sa il lasi acolo 2 luni si dupa aceea sa mergi dupa el cu un cec mare in buzunar ca sa il iei acasa.dupa citeva zile te prezinti cu el la concurs.cred ca e mai simplu asa.si dupa aceea sa comentezi munca altora.daca se va mai tine si la anul vom merge si vom lua din nou locul 1 pentru ca noi il vom modifica integral asa cum dorim.nu il vom cumpara gata facut si dupa aceea sa ne laudam.cred ca munca noastra are efect.rezultatele se vad.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted October 7, 2011 VIP Share Posted October 7, 2011 va salut.au aparut deja comentarii rautacioase la adresa camionului modificat de noi.e usor de comentat dar de facut e foarte greu.oare citi dintre concurenti au demontat camioanele sa le modifice la ei la garaj si au lucrat la ele zile si nopti non stop si cind au vazut ca unele piese nu se potrivesc si a trebuit refacut totul din nou.eu cred ca e mai simplu sa duci camionul in olanda sa il lasi acolo 2 luni si dupa aceea sa mergi dupa el cu un cec mare in buzunar ca sa il iei acasa.dupa citeva zile te prezinti cu el la concurs.cred ca e mai simplu asa.si dupa aceea sa comentezi munca altora.daca se va mai tine si la anul vom merge si vom lua din nou locul 1 pentru ca noi il vom modifica integral asa cum dorim.nu il vom cumpara gata facut si dupa aceea sa ne laudam.cred ca munca noastra are efect.rezultatele se vad.... Te sustin,felicitari pentru ceea ce ati facut...pana la urma nu conteaza comentariile atata timp cat ai satisfactia ca l-ai facut tu cu mana ta. Felicitari!! P.s Daca mai modificati camioane,nu ii mai puneti Bullbar...ar arata mai frumos fara...parerea mea Si vrem poze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted October 9, 2011 Administrators Share Posted October 9, 2011 va salut.au aparut deja comentarii rautacioase la adresa camionului modificat de noi.e usor de comentat dar de facut e foarte greu.oare citi dintre concurenti au demontat camioanele sa le modifice la ei la garaj si au lucrat la ele zile si nopti non stop si cind au vazut ca unele piese nu se potrivesc si a trebuit refacut totul din nou.eu cred ca e mai simplu sa duci camionul in olanda sa il lasi acolo 2 luni si dupa aceea sa mergi dupa el cu un cec mare in buzunar ca sa il iei acasa.dupa citeva zile te prezinti cu el la concurs.cred ca e mai simplu asa.si dupa aceea sa comentezi munca altora.daca se va mai tine si la anul vom merge si vom lua din nou locul 1 pentru ca noi il vom modifica integral asa cum dorim.nu il vom cumpara gata facut si dupa aceea sa ne laudam.cred ca munca noastra are efect.rezultatele se vad.... felicitari tuturor celor care au participat la aceasta realiazare ! sper ca si alte firme sa incerce in viitor sa personalizeze camioanele pe care le au ! multe succesuri (cum zicea cineva) si in viitor ! (este mult mai usor sa critici ce au facut altii decat sa faci tu ceva ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sergiu.jurcut Posted October 9, 2011 Author Members Share Posted October 9, 2011 va multumim ca sunteti alaturi de noi .din pacate mai sunt si altii carora daca le dai o foarfeca in mina si.o baga in ochi dar pot sa faca afirmatii aiurea la munca altora .asa e in romania.banul face legea .alta e satisfactia cind lucrezi personal la un proiect oricare ar fi el si alta e treaba cind dai comanda la un lucru scoti banii din buzunar si l.ai cumparat numai asa sa fie sa fii deasupra altora.aici nu mai e vorba de pasiune..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tzacanel Posted October 10, 2011 Members Share Posted October 10, 2011 Deci,am fost azi pe la garaj pe la Ost....N-are rost,masina e belea belea.felicitari !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sergiu.jurcut Posted October 10, 2011 Author Members Share Posted October 10, 2011 multumesc pt.aprecieri.oricum camionul e mai frumos in realitate decit in poze.mai ales daca te si urci in cabina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tzacanel Posted October 10, 2011 Members Share Posted October 10, 2011 asta-i spuneam si la Naegel.sus n-am urcat,decit pe trepte ca scria ceva acolo deasupra la ultima treapta )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sergiu.jurcut Posted October 11, 2011 Author Members Share Posted October 11, 2011 Si la camionu de anul trecut scrie pe treapta acelasi lucru si cu toate astea am prins citeva persoane de picior care vroiau sa urce in cabina incaltati fara sa se gindeasca ca vor murdarii presul.ma si vedeam la masina de cusut cu alt pres in mana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members -Robert- Posted October 27, 2011 Members Share Posted October 27, 2011 asta-i spuneam si la Naegel.sus n-am urcat,decit pe trepte ca scria ceva acolo deasupra la ultima treapta No shoes Some special interior made by Sergiu Jurcut for Ost Transport Scania Tuning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DarianAjax Posted November 23, 2011 Members Share Posted November 23, 2011 Multumes celor de la Ost Transport pentru ca mau loat cu ei la concurs (Pentru ei de la mine Jos Palaria) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted November 25, 2011 Members Share Posted November 25, 2011 frumos de tot:X:X:X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 omg, ce frumooooosss a iessiiittt...pff..bravoo celor care l-au facut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crystyansan Posted November 28, 2011 Members Share Posted November 28, 2011 Cu tot respectul merita cele mai multe laude celor ce au luat parte la astfel de capodopera! Si tot odata acele Scanii cred ca se simt extraordinar intr-asemenea ofrande! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 [img width=533 height=400]http://www3.picturepush.com/photo/a/5732626/1024/25-mai-2011-seria-2/P5250267.jpg [img width=533 height=400]http://www5.picturepush.com/photo/a/5732628/800/25-mai-2011-seria-2/P5250274.jpg [img width=533 height=400]http://www3.picturepush.com/photo/a/5732631/800/25-mai-2011-seria-2/P5250282.jpg [img width=533 height=400]http://www2.picturepush.com/photo/a/5732630/800/25-mai-2011-seria-2/P5250280.jpg Frumos de cat este motorul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alinR420 Posted March 6, 2012 Members Share Posted March 6, 2012 aia nici nu e din romania........nu cred ca o sa vedem momentan la noi asa ceva si doar daca vreun sofer are capul lui tractor....nu stiu cine ar investii atatia banii......degeaba......APP...BUNA SEARA.....SUNT NOU AICI SPER SA imi faca placere ca am intrat pe acest forum.....drmuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zsolti Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 aia nici nu e din romania........nu cred ca o sa vedem momentan la noi asa ceva si doar daca vreun sofer are capul lui tractor....nu stiu cine ar investii atatia banii......degeaba......APP...BUNA SEARA.....SUNT NOU AICI SPER SA imi faca placere ca am intrat pe acest forum.....drmuri bune Cum sa nu fie din RO amandoua sunt de la OST Transport ARAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alex Sofer Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 Is belea felicitarii patronilor pt banii investiti,si celor care leau facut sa arate asa fain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DES Posted March 12, 2012 Members Share Posted March 12, 2012 colegu' ROMANU s-a plictisit repede,....sunt cu numere de bucuresti..iar eu am vazut una asa.,....de la OST mai mereu....spre Constanta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts