Guest Anonymous Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 salut! poate cineva sa-mi dea informatii despre aceasta firma briancrisdu din suceava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mamitzoiu Posted April 1, 2011 Moderators Share Posted April 1, 2011 nici eu nu stiu nik..am trimis un Cv si m a sunat domnisoara..pare super ok la tel, firma mik ar fi prea frumos sa iau si banii care mi a zis...ar trebui sa trec sapt viitoare pe la ei pe la firma..pana acum pe net nik de ei nici de bine nici de rau.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cry73 Posted April 9, 2011 Members Share Posted April 9, 2011 Din cate stiu fac curse regulate pe ruta Italia-Anglia.La inceput pentru cunoasterea traseului te da in echipaj vreo 2 sapt si dupa aceea singur.Angajarea e pe Romania,zice ca-ti ofera 12 la suta dar in primul an ti se opreste 35% pentru garantie.Daca ti-i mai vezi inapoi ramane de vazut(consum,descarcari la timp etc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members NIKO-1967 Posted April 10, 2011 Members Share Posted April 10, 2011 salut, un numar de telefon aveti?postati si voi mai multe date despre firme serioase,fiecare cu sansa lui.nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts