Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Apa radioactivă de la Fukushima, îmbuteliată și vândută ca Sprite


CALIN

Postări Recomandate

  • Administrators

    Deși nimeni nu vrea să recunoască, acumularea apei radioactive la reactorul doi de la Fukushima este de fapt problemă de politică economică. Concernul Coca Cola cumpără de ani de zile apă de la Fukushima pentru băuturile sale răcoritoare, în varianta cu gust îmbogățit. Însă după devastatorul cutremur din Japonia, guvernul japonez a impus un embargou Statelor Unite ale Americii, ca să nu le dea americanilor șansa să avanseze în timp ce ei regresează.

    Purtătorul de cuvânt al companiei Coca Cola, Mike Fuckem, a explicat situația: „Deversarea apei de la reactor în ocean este un boicot evident la adresa companiei noastre. Suntem alături de poporul japonez în această criză, dar nu vedem niciun motiv să nu ne lase să facem și noi un ban. Au preferat să arunce apa decât să ne lase să o îmbuteliem, la fel cum fac fermierii când varsă laptele în stradă ca să-i crească prețul. Mii de tone de Sprite s-au scurs în ocean, de unde cu greu vor mai putea fi recuperate”, a spus înaltul oficial Coca Cola.

    Din punct de vedere tehnologic, apa obținută la centrala nucleară de la Fukushima este ideală pentru o fabrică de Coca Cola. De fapt, fabrica de Coca Cola din Fukushima a avut anul trecut cele mai mari vânzări din lume, ceea ce spune multe despre calitatea acestei ape. Datorită radiațiilor, microbii nu rezistă mult în apă: ori mor, ori se transformă în alte forme de viață mai simpatice, precum rățuștele sau veverițele. Folosind o rețetă secretă, Coca Cola adaugă apoi mult zahăr și un strop de lămâie, și iată Sprite-ul pe care îl știm cu toții. Sprite. Spune pe bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.