Jump to content

Recommended Posts

 • 2 months later...
 • 3 weeks later...
 • Members

au un sediu din ce am inteles in ploiesti  la parcul industrial , drumu spre targoviste , langa r.a.r. ! am lucrat cu un baiat care a ajuns pe la ei dar nu a stat decat o luna jumatate , l-au luat fara experienta ... se plangea ca e greu ca il sunau de acasa cand era ziua mai draga si nici de program nu zicea ca e bine ... nu am apucat sa vb cu el  mult si nu am mai vb nici de mult cu el , asta e treaba de anu trecut ! eu totusi voi da  o fuga pe la ei sa vad cum e treaba ,dar asta peste vreo luna ;) !

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

numar de telefon adresa de e-mail ceva poti sa-mi dai colegule? :D

Contact Step One

STEP ONE SRL

Str.Intarea Calarasi nr 5B

RO-915400 Oltenita

CIF : RO-14518275

NRC : J51/78/2002

B.C.R. Sucursala Oltenita

IBAN : RO30RNCB0099007785200001

SWIFT : RNCBROBU

Departament transport si logistica :

Lucian Molnar - Transport manager

Tel : 0040.372.900.902

fax : 0040.242.306.983

E-mail :  lucian@stepone.ro

     

Victor Ivascu - Logistic manager

Tel : 0040.372.900.903

Fax : 0040.242.510.384               

E-mail : victor@stepone.ro

Sorina Rasuceanu - Fleet manager

Tel : 0040.242.510.370

Fax : 0040.242.510.384               

E-mail :  transport@stepone.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 3 months later...
 • 3 months later...
 • Members

M-au chemat si pe mine maine la interviu .Daca stiti cineva ceva despre ei ,va rog mult sa-mi ziceti si mie ceva de ei ca sa stiu daca ma duc sau nu !Dupa cate am citit pe aci nu prea ma incanta sa ma dac ,dar poate s-au schimbat lucrurile.Daca e vreun coleg care lucra la ei ...Va rog mult de tot.Sunt incepator si ar fi un lucru mare sa incep si eu treaba.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

daca tot te-au chemat la interviu, eu zic sa te duci sa vezi despre ce e vorba. nu ai nimic de perdut. afli care sunt conditiile lor si poti sa spui care sunt conditiile tale. nu ai nimic de pierdut. cel putin o sa vezi cum se desfasoara un interviu si o sa iti fie mai usor sa te descurci la alte interviuri. asta este strict parerea unuia care a trecut prin mai multe interviuri pana a gasit ceea ce a dorit. multa bafta

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Pai da colegu de dus oricum ma duc ca tare sunt curios.Am vazut multe camioane de ale lor prin parcarea de la Kaufland depozit in parcul industrial ploiesti .Si pe centura am vazut multe de la ei ,cred eu ca fac curse intre marile depozite de la supermacheturile astea mari.,deci cred ca fac intern,spun cred,pentru ca nu am de unde sa aflu prea multe info.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Salutari la colegi!Am fost azi la ei la interviu,eram vreo 6 insi pe acolo si eu eram singurul fara experienta, si asa cum m-am dus asa m-am intors din cauza ca nu am experienta.Am vb cu colegi ce erau in parcare acolo dimineata si zicea ca se merge la greu.Au camioane iveco din ce am vazut acolo si ziceau colegii ca sunt pe saiba deci le da de le usuca.Nu fac extern decat intern au cu Kaufland si cu Penny din cate ziceau colegi.Nu stiu dar nu cred ca am noroc de loc.Era acolo un coleg de-al nostru care zicea sa incerc la waberers ca astia sigur ia incepatori.Mai incerc !

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Members

8)am lucrat  2 sapt mi-a fost de ajuns ,in 4 zile am dormit 9ore,nu cred ca face cineva fata, ;ziua incepea la 23noaptea pina la2 trebuia sa termini de incarcat,plecai descarcai  luai retur[ambalaje],te descarcai,in maxim o ora primeai alta incarcare pe la 10 dimineata ,la ora 12-13 trebuia sa fi incarcat -plecat,descarcai[idem],la ora 23 alta incarcare,si ute asa 4 zile si am fost praf,am dormit printre descarcari o ora doua,asta este  STEP ONE,motorina la limita,toti merg cu 50km/ora cu un consum de maxim 29-31%,gol-plin,masini praf obosite,.nu-mi mai trebui intern ,afara la program si linistit .

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Firma mama e de la Oltenita ( CL ) si majoritatea soferilor din zona fug de ei pt ca nu plateste si daca iti da banii ii vezi in transe si foarte greu. Fugiti cat puteti de ei. Decat sa incepi ca sofer la ei si sa nu iti dea banii mai bine te lasi de meserie. Multe masini lucreaza pe Italia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.