Members levy13 Posted April 13, 2011 Members Share Posted April 13, 2011 Am primit o legitimatie de la Federatia Nationala A Sindicatelor Soferilor Din Romania...am ceva avantaj daca il am... sau pentru ce e bun?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members buceag srl Posted April 13, 2011 Members Share Posted April 13, 2011 nu mai este tata sindicatul de alta data,unde ave-ai ajutor din partea sindicatului.e buna,dar nu sti pt ce in ziua de azi.bine ar fi sa n-e spui cind o sa ai legitimatie de la SOFERII.RO.cel putin stim ca aici avem incredere intre noi ,colegii.atit ne-a mai ramas,sa n-e respecta noi ,daca alti de mai sus nu.poate din discutii-le de aici se v-a naste ceva.LA MAI MARE [ca nr de mambri] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted April 14, 2011 Moderators Share Posted April 14, 2011 ca sa primesti trebuie sa fii depus o solicitare,tu sau firma .Probabil se va ajunge si la cotizatie,depinde daca e si un sindicat puternic,in mod normal nu te afecteaza cu nimic doar ca e posibil ca uneori sa ti se ceara sa participi la ceva actiuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts