Jump to content

TELEORMAN SI JUDETELE LIMITROFE


Recommended Posts

 • Members

salut colegii,

ma adresez celor care sunt din zona mea-teleorman,bucuresti,olt,dambovita,giurgiu,arges,dolj.daca aveti bunavointa si posibilitatea, atunci cand ajungeti acasa,poate vreti sa ajutati un coleg(pe mine de exemplu) sa exersez un pic cu camionul,parcari si cuplari,lucrul cu tahograful si alte lucruri.sunt din alexandria si pe langa faptul ca ne vom cunoaste si logic voi plati motorina,vom sta la o bere rece si voi lua aminte la explicatiile unui veteran(sau sofer cu experienta).VIATA TE VA RASPLATI CU SIGURANTA.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

@NIKO, daca ai bani de motorina, e mult mai probabil sa rezolvi chestiunea apeland la o scoala de soferi. Iti iei cateva ore si gata.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

salut colegii,

una e sa iei cateva ore la vreo scoala si alta e sa-ti povesteasca colegu despre tahograf,despre dispeceri,etc.eu cred ca esti mult mai avantajat asa.dar socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ.este o intrebare nu am dat la nimeni in cap si nici nu am obligat pe cineva sa fie de acord.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

pentru tacho poti folosi simulatorul tacho digital . ai acolo secvente explicative cu toti pasi pe care trebuie sai faci , desii sunt i egnleza sunt destul de bune sau daca vrei am eu in spaniola. cat despre restu cred ca ar fii bine daca ai fi avea in famile pe cineva sa-ti explice ,

Link to comment
Share on other sites

 • Members

frratilor nu intelegeti..omu vrea sa gaseasca pe cineva sa mearga cu el in cateva curse sa vada carei smenu cu soferia..sa nu fie bata pe cand mere la angajare..bagta sa gasesti dar credema si io am gasit extrem de greu..si prin prieteni de familie bla bla..

Link to comment
Share on other sites

 • Members

stimati colegi,

va multumesc ptr gandurile bune dar eu ma refer la un caz aparte.ipotetic vorbind.

de exemplu:-un coleg vine in tara ptr o saptamana(sau doua) cu masina acasa si dupa cateva zile,dupa ce isi rezolva omu treburile importante ,intr-o dupa amiaza ma duc la el sa imi arate una alta despre condusul si unele manevre ale soferilor profesionisti.cam asta vreau eu sa se intample.cu luatu" pe traseu e un pic mai dificil,am inteles de la colegi ca e problema sinimeni nu vrea raul celuilalt,logic.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

colegu niko..noi intelegem ce vrei tu sa spui...dar..majoritatea firmelor au garaj..acolo se lasa camionu si de can ai venit si l-ai parcat si pana pleci in cursa nu il mai misti numa in cazuri speciale..sau daca cumva nu au garaj si il lasa acasa la sofer cel mai mult probabil are pe camion GPS..si daca l-ai miscat din loc te suna bossu.."

Link to comment
Share on other sites

 • Members

scuze am dat enter din gresala...si cum spuneam daca il misti din loc imediat te suna bossu si zice 'HALO MAISTRU CE FACI AI PLECAT LA O TURA IN ORAS CU CAMIONU?' si soferu ce ii zice? nu nu dau lectii la un baiat de parcari...ii greu colegu cu deastea ce zici tu numa asa ca i vreo ruda ce si te in cursa cu el si in cursa aia te lasa sa faci o parcare ,sa conduci umpic..etc..orcum bafta dar si io am cautat asa ca tine multa vreme si in zadar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.