Guest Anonymous Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Salut!As vrea sa-mi spuna si mie cineva daca trebuie sa urc pe cantar la nadlac cu o duba de 3.5t ptr. ca eu am sarcina utila 1,1t si am pe ea 2t. - si in special daca se cantaresc astea de 3.5t. in drum spre italia- mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Silencer Posted April 22, 2011 Members Share Posted April 22, 2011 nu te cantareste, dar de curiozitate, de ce incarci peste, te plateste dublu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Toni Stress Posted April 22, 2011 Members Share Posted April 22, 2011 cintareste in Austria.Sa te feresti sa stai prin parcari.Eu am luat amenda la cintar in Austria 300 euro.LA granita cu ungaria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 pai nu ies la vopsea cu 1 tona. Unii colegi zic ca daca vad in vama ca sta mai pe spate poate sa te cantareasca. Tre buie sa trec tot pe la TIR-uri? Cu Austria nu am treaba.Stiu ca in Slovenia era ,,tremuriciu,, -te tragea pe dreapta si te controla din bara in bara -asta la tir-uri. D-aia mie frica sa nu iau vreo amenda cu 3zerouri .rog colegii care fac cu 3.5t.sa spuna cum e treaba cu cantaritul la utilitare -numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted April 22, 2011 Members Share Posted April 22, 2011 eu am fost de 2 ori in Spania cu un sprinter,nu mai stiu exact maxim autorizat,oricum peste 3,5 tone.nu m-a oprit nimeni pe nicaieri pe traseul ungaria-slovenia-italia-franta-spania...poate am avut si noroc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 ai trecut pe cantar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted April 22, 2011 Members Share Posted April 22, 2011 nu stiu cat avea maxim autorizat insa stiu ca ma incadram cu greutatea. nu m-a intrebat nimeni despre asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 ai grija pe slovenia , daca te cantareste ... e 1 euro pe kg depasit. si pe italia pana la venetia ... de preferat sa traversezi noaptea zonele astea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts