Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

M 43

Driver-ul

Recommended Posts

• Members

Ungaria ne-a mai dat o lecţie în materie de infrastructură. A inaugurat mai devreme cu o zi decât era prevăzut în calendar un tronson din autostrada M43, care ar trebui să intre şi în ţara noastră.

Imagine1120_thumb.jpgImagine1122_thumb.jpgImagine1123_thumb.jpg

Drumuri bune si bafta maxima !

• Members

eu nu cred ca este ungur dar cred ca este unul din noi toti care ne-am saturat sa mai pierdem o ora si jumatate numai prin sensuri giratori si un orasel (szeghet) cu 10 semafoare care daca ilprinzi pe primu le prinzi pe toate si asta pentru ce? pentru 60km faci o ora jumate , BRAVO LOR SI CIUDA GUVERNULUI NOSTRU

• Members

eu nu cred ca este ungur dar cred ca este unul din noi toti care ne-am saturat sa mai pierdem o ora si jumatate numai prin sensuri giratori si un orasel (szeghet) cu 10 semafoare care daca ilprinzi pe primu le prinzi pe toate si asta pentru ce? pentru 60km faci o ora jumate , BRAVO LOR SI CIUDA GUVERNULUI NOSTRU

Pai glumeam si eu, ca stiu ca nu este ungur ;). In cel mai rau caz e corcitura, dar ungur nu  ;D.

P.S. Corcitura de  regina bavareza cu rege saxon  8).Deci sange nobil  ;)

• Members

Ai dreptate Mihai nu sunt 100 % roman dar ma simt roman fiindca am nationalitate romana si vorbesc aceasta limba. Dar daca gasesc un lucru bun il voi lauda ori unde ar fi el. Drumuri bune si bafta maxima !

la fel si tie drumuri bune , si poate ne intalnim odata la o bere rece !

• Members

Nota 10 pentru ei,am trecut sambata seara pe acolo.Era destul de liber drumul,cativa turci se oprise la sensul giratoriu la Mako si nu stiau in ce parte sa apuce ;D

Trebuia sa dea cu banul sau sai aibe dupa ei un caine, care sa ia urma ;D.

• 4 weeks later...