Jump to content

Haideti sa ne ajutam intre noi....

Recommended Posts

• Moderators

Am pus mai mult titlul asta mai mult ca un paravan pt unele motoare de cautare ca sa nu vada si altii despre ce e vb...

Deci vis a vis de ce a postat un "coleg"  pe aici pe forum la sectiunea vanzari cred, ceva cum ca el ar vinde la pret bun nush' ce soft de camioane, eu viu cu o idee..Eu am mai multe softuri dedicate pt truck bus si auto mici pt diferite rezolutii sau programe rulare ca win5 sau 6..Deci cine doreste eu NU VREAU nimic in skimb!! doar daca cine va are altceva mai bun decat ce am io sa mi trimita si mie.

Si ca sa incep:

Gamba Truck 2009

Gamba Truck&bus Caravane 2010

Navigon(PC si PDA)

Navitel

Autoroute

PC Navigator 2009

PC Truck Navigator 2010

Becker Z302

IGO8

IGO Primo

IGO My Way(2011)

Majoritatea sunt si cu setari de camioane dar cele mai bune sunt cele pt PC si Navitel(PDA) care merg si pe Win6 si 800*480

Cine vrea adresa si si plateste singur comanda(transportul).Alte nelamuriri sau indicatii d meu de mes este acelasi si tel tot undeva pe forum

Drumuri line fara capre

..Si nu mai dati bani pe la unii "colegi" pt asa ceva

• Administrators

Gongy pentru PC incercati Auto Mapa 6.6.0 Eu am probat-o si te ghideaza foarte bine pe toata Europa mai putin Venimiglla vreo 10-15 km in directia Monte Carlo in rest inclusiv Grecia te tuce ff bine .O gasiti gratis pe net si o descarcati cu torent.

ms, ms dar avem de mult in dotare asa ceva+doua navigatoare.

nu mai am nici o harta in camion de ani buni !

am salutat initiativa colegului fata de cei care vor sa obtina oarece profit  ;D

drumuri bune la toti soferii

• 4 months later...