Jump to content

Camion răsturnat în apropiere de Bradu


Recommended Posts

  • Administrators

Un camion încărcat cu balast s–a răsturnat astăzi pe DN 1, în apropiere de localitatea Bradu * Şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice * Echipajele de la Descarcerare au avut nevoie de aproape o oră pentru a–l scoate din cabină pe pasagerul aflat în dreapta şoferului *

Accident spectaculos astăzi pe DN 1, în apropiere de localitatea Bradu. Un camion încărcat cu balast s-a răsturnat în afara părţii carosabile, şoferul şi pasagerul din dreapta sa fiind scoşi din cabină de echipajele de la Descarcerare. "Cred că a avut un pic de viteză şi a pierdut controlul volanului, s-a ridicat prima dată bena şi după aia s-a răsturnat. Am oprit motorul, că funcţiona, şi am sărit iute şi am luat o paletă să dirijăm circulaţia", a povestit Gheorghe Voichescu, martor al accidentului şi angajat la Drumuri Naţionale.

Şoferul era băut

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul camionului, care circula cu viteză şi era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. "Din primele cercetări desfăşurate la locul producerii accidentului rezultă faptul că evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă spre stânga. Conducătorul autocamionului a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe acostament şi ulterior s-a răsturnat în afara părţii carosabile. De asemenea am stabilit faptul că şoferul autocamionului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, în urma testării rezultatul fiind 0,43 miligrame alcool pur per litru în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a spus inspectorul Bogdan Maxim, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. Din cauza evenimentului rutier, traficul în zonă a fost îngreunat, aproximativ două ore circulându-se alternativ.

În afara pericolului

Şoferul camionului, în vârstă de 31 de ani, şi pasagerul său, de 27 de ani, erau amândoi din Avrig. Dacă şoferul a fost scos mai uşor din cabină, pentru a-l scoate pe pasager echipajele de la Descarcerare au avut nevoie de aproape o oră. Ambii au fost transportaţi la spital şi sunt în afara oricărui pericol. "La Unitatea Primiri Urgenţe au fost aduşi doi pacienţi, victime ale unui accident rutier. Amândoi au multiple escoriaţii pe membre şi au primit îngrijiri medicale, neavând nevoie de internare", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Sursa:  Tribuna de Sibiu

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Bine ca au scapat cu viata. Pai asa se intampla daca te urci beat la volan sau dupa ce bei ,ma rog, k poate nu esti chiar beat.Si o bere ( cu alcool),daca o bei cand e frig afara si urci in masina si dai drumul tare la caldura , te poate face sa te simti "prost"  :D.E chiar testata chestia,pe persoane care duc mult la bautura ;) ( de mentionat ca pasagerul care a facut testul acesta nu a patit nimic  ;D si este in afara oricarui pericor )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.