Administrators CALIN Posted September 14, 2009 Administrators Share Posted September 14, 2009 Un cetăţean turc care conducea un autocar a intrat în coliziune cu un autacamion cu remorcă, azi noapte la ora 1.00, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Slatina. Niciun pasager din autocar nu a fost rănit Fahri G de 45 de ani nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa autocarului şi a intrat în coliziune cu acesta. „Din accident a rezultat rănirea gravă a cetăţeanului tuirc care a fost transporta la Unitatea de Primiri de Urgenţe Slatina unde i s-au recoltat şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a explicat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoraului Judeţean de Poliţie Olt. Nici un pasager din autocar nu a fost rănit, aceştia alegându-se doar cu sperietură zdravănă. Sursa: Adevarul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted September 15, 2009 Members Share Posted September 15, 2009 1. De cand ma stiu eu soferii turci nu sunt prea atenti ( mai ales cei care conduc camioane si autocare ) si de cele mai multe ori pun in pericol viguranta celorlalti participanti la trafic. 2. Poza respectiva e de la un alt incident , in apropiere de Sibiu ( autocarul mergea spre Sibiu sau dinspre Sibiu , asta nu mai stiu exact )in care soferul era roman. El nu a negociat bine virajul acela (care se pare ca a fost mai strans decat celelalte pe care le cunostea el ) si a iesit in decor , rupand pilonii de beton postati pe marginea drumului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts