Jump to content

Un cetăţean turc care conducea un autocar a intrat în coliziune cu un autocamion

Recommended Posts

• Administrators

Un cetăţean turc care conducea un autocar a intrat în coliziune cu un autacamion cu remorcă, azi noapte la ora 1.00, pe  Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Slatina.

Niciun pasager din autocar nu a fost rănit

Fahri G de 45 de ani nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa autocarului şi a intrat în coliziune cu acesta. „Din accident a rezultat rănirea gravă a cetăţeanului tuirc care a fost transporta la Unitatea de Primiri de Urgenţe Slatina unde i s-au recoltat şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a explicat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoraului Judeţean de Poliţie Olt.

Nici un pasager din autocar nu a fost rănit, aceştia alegându-se doar cu sperietură zdravănă.

Sursa: Adevarul

• Members

1. De cand ma stiu eu soferii turci nu sunt prea atenti ( mai ales cei care conduc camioane si autocare :D ) si de cele mai multe ori pun in pericol viguranta celorlalti participanti la trafic.

2. Poza respectiva e de la un alt incident  ;) , in apropiere de Sibiu ( autocarul mergea spre Sibiu sau dinspre Sibiu , asta nu mai stiu exact  ??? )in care soferul era roman. El nu a negociat bine virajul acela (care se pare ca a fost mai strans decat celelalte pe care le cunostea el  ;D ) si a iesit in decor , rupand pilonii de beton postati pe marginea drumului.