Members bebe69 Posted October 9, 2013 Members Share Posted October 9, 2013 au ramas doar baetii buni acolo care ....pe dumitru ginoxxx vai mama lor an fata te pupa si an spate as zmei doamne ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 ce vrei sa zici bebe69? ca nu te inteleg... vezi ca eu nu mai lucrez acolo iar daca ma acuzi de ceva fa-o barbateste nu cu subantelesuri eliminat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bebe69 Posted October 10, 2013 Members Share Posted October 10, 2013 nu te acuz ziceam ca au ramas baetii buni acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members scania 203 Posted October 23, 2013 Members Share Posted October 23, 2013 pana la urma stie cineva ceva mai angajeaza sau nu la j carrion va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members briciu pompieru Posted November 1, 2013 Members Share Posted November 1, 2013 daca stie vre un coleg cind se mai fac angajari la j.carrion.?am sunat la iei si miau zis sa mai sun dupa data de 15.vreau sa merg in echipaj cu sotia am 13 ani experienta international si vb perfect limba spaniola.sunt din satu mare.drumuri bune la toti colegi.las un nr.de telefon daca ma poate ajuta cineva.0741670738.va multumesc. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Earl Posted November 2, 2013 Members Share Posted November 2, 2013 nu te acuz ziceam ca au ramas baetii buni acolo baieti buni la ce ? ca era unul de pe langa Cluj care habar nu avea sa bage la rampa sau sa deschida / inchida un program ... adica vreau sa spun ca sunt si o gramada de nepriceputi nu numai meseriasi ( ca sunt si cativa meseriasi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Radan Posted November 21, 2013 Members Share Posted November 21, 2013 Salut,sunt din Zalau,incepator caut de lucru laJ.Carrion.Vorbesc spaniola foarte bine,engleza bine,la fel si germana...multumesc,drumuri bune va doresc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members catalin13 Posted November 27, 2013 Members Share Posted November 27, 2013 salutare colegi .un coleg din salaj ce lucreaza la carion as dori sa intru si eu ca sofer 2 ,, sunt din salaj am toate actele necesare va multumesc . ma gasiti pe horatiuter@yahoo.es Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SirRaffy Posted December 11, 2013 Members Share Posted December 11, 2013 salutare si drumuri bune colegii.recomand cu caldura firma.am facut 2luni la ei si sunt multumit.banii la timp.1380 euro plus salariul pe tara.km garantati 20000.faci mai putin esti bonusat,faci mai mult iei mai multi bani.ambii soferi sunt platiti la fel,de la anul se va sta 2luni si 2sapt acasa,cei care vor sa stea mai mult cu atat mai bine.probleme nu ai decat daca esti de la tara si nu sti sa vorbesti.tin cont foarte mult de asta.isi cauta soferi buni.au trimis deja acasa 2echipaje ptr "buna purtare".sanatate multa colegii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clauditza Posted December 11, 2013 Members Share Posted December 11, 2013 angajeaza si echipaj format?eu de exemplu nu am experinta dar am un prieten care are si vrem sa mergem amandoi la o firma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SirRaffy Posted December 11, 2013 Members Share Posted December 11, 2013 depinde de cum le place de voi.daca sunteti cuplu aveti sanse. renunta sa mai scrii cu litere gen chat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members amihai61 Posted December 14, 2013 Members Share Posted December 14, 2013 colegu ai vagonul tau sau le schimbi in fiecare zi(prelata sau frig). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted December 15, 2013 Members Share Posted December 15, 2013 A mai lucrat cineva recent la ei? Cum se plateste? Ce curse fac? Conditii? Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kagula14 Posted December 15, 2013 Members Share Posted December 15, 2013 un coleg din iasi care ma poate lua si pe mine sofer 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SirRaffy Posted December 16, 2013 Members Share Posted December 16, 2013 schimbi colegule.nu e o regula ce prinzi.prelata,frig...cum iti e norocul.unele mai bune altele mai rele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DariusG4 Posted December 17, 2013 Members Share Posted December 17, 2013 0735310950 ESTE UN NUMAR DE LA CLUJ RASPUNDE UN DOMN sandu email sand.gealapu@gruposese.com este numar si mail direct daca nu raspunde din prima va va suna inapoi sau sa insistati asa am facut ieu am vordit ,am trimis mail a ramas sa ne auzim si sa ne vedem asa mi sa spus ieri adica luni 16 12 2013 bafta tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SirRaffy Posted December 25, 2013 Members Share Posted December 25, 2013 asta e al cuiva de la sese.am postat inainte nr la care trebuie sunat.toate sunt numere de la nervia.cei care se ocupa cu consultanta firmelor spaniole in ro.prin ei au ajuns toti in ro.sese jcarrion carreras trota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nicujucan Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 lucrez de 1 an jumate la ei.Nu dau marea cu sarea dar ceea ce spun ca iti da se tin de cuvant. Daca te angajeaza pleci de la cluj cu avionul la barcelona,de aici iei trenul pana la granollers-3 € biletul(il predai cu actele de la prima cursa si il deconteaza la primul salar).Aici te asteapta un microbus care te duce pana la baza in montornes(sau daca nu au camioane disponibile la hotel-platit de firma). -salar:titular-garantat 1300€diurna si 946 lei pe tara care intra si cand esti in concediu fara a fi retrasi din diurna cum se intampla la alte firme.Cei 1300 de euro se impart pe zile-46,ceva /zi asa ca daca inchizi luna cu 28 de zileiti intra ceva mai putin daca nu ai km.Al doilea sistem de calcul e la km titularul fiind calculat cu 8centi/km la echipaj si 9centi/km la singur(la 1300€ sunt aproximativ 16.250kmce depaseste se calculeaza la km ca si un bonus-exemplu personal:23.300km=1.850€ fara banii pe tara) ajutor:incepe de la 6 centi/km cu cerneala abia uscata pe atestat,dupa 3 luni-proba daca e apt 7centi/km,dupa alte 3 luni-proba 8centi/km si la urma pt titular tot dupa 3 luni(cine vrea sa invete si are profesor bun nu are cum sa nu ia proba) se lucreaza 2luni jumate cu doua saptamani acasa,se poate sari cu cateva zile plus sau minus in functie de curse dar se respecta de obicei programarile.Programul se respecta si daca faci o descarcare "incet"nu te obliga nimeni daca tu consideri ca este riscanta sau ca nu are rost.Eu personal am asteptat pana a doua zi ca nu mai aveam program si nu a fost nici o problema. Sper ca am lamurit putin treburile si va doresc tuturor drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 Cum e cu, consumul? Am auzit ca te scot lipsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alex hd 75 Posted January 19, 2014 Members Share Posted January 19, 2014 sunt din hunedoara nu am lucrat pe camion , ma poate lua cineva sofer 2, ne putem auzi la nr 0734589990 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Pottyflorin Posted January 19, 2014 Members Share Posted January 19, 2014 ucrez de 1 an jumate la ei.Nu dau marea cu sarea dar ceea ce spun ca iti da se tin de cuvant. Daca te angajeaza pleci de la cluj cu avionul la barcelona,de aici iei trenul pana la granollers-3 € biletul(il predai cu actele de la prima cursa si il deconteaza la primul salar).Aici te asteapta un microbus care te duce pana la baza in montornes(sau daca nu au camioane disponibile la hotel-platit de firma). Colegul , ma poti ajuta si pe mine , am atestat ADR , transport marfa , pasaport , nu stau prea bine cu experienta ( nu am avut cand sa o fac ) , daca poti sa ma ajuti ptr echipaj , lasa un mes pe potty_89pot@yahoo.com , te rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Remus Posted January 31, 2014 Members Share Posted January 31, 2014 Salut colegii,va rog daca mai aveti noutati despre Carreras,daca sunt seriosi la bani,daca platesc drumu,etc.va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members seba78 Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 eu pot sa va spun , ca am lucrat la ei si sunt foarte seriosi cu banii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members seba78 Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 Cum e cu, consumul? Am auzit ca te scot lipsa. nu mai vorbiti din auzite ,nu te scot lipsa ,acolo nu merge cu lipsa ca te trimit imediat acasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members catalin13 Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 nu stiti mai fac angajari ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts