Jump to content

ce stiti despre acest anunt


Recommended Posts

 • Members

salut colegii,

eu am sunat la acel numar,mi-a raspuns un domn care spune ca este intermediar la o firma de transport austriaca,

isi cere partea lui 100 euro si este din oradea.numele lui este palovici lehel.eu am jurat ca nu mai dau una de un ban la intermediari sau firme de recrutare.asa ca ...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

pt niko,ai dreptate ,nu trebuie sa mai pice nimeni in capcana firmelor de recrutare,mediere, care cer bani pt intermediere locuri de munca.lumea trebuie sa inteleaga ca aceste firme care cer tot felul de comisioane  sunt tepare.firmele serioase isi iau comisionul de la angajator.si a mai aparut mai nou o smecherie cu firmele astea de ..recrutare,cer comision de mediere de cateva zeci de lei chipurile " traducere dosar "si alte magarii d astea.noua ni se pare putin dar hotii se imbogatesc de pe urma miilor de naivi care dau banii .asa ca mare atentie la firmele de recrutare.inainte sa dati banii la nu stiu ce firma intrati pe forumuri,de obicei pe forumul best jobs si vedeti ce spune lumea de firma respectiva.asa era sa mi iau si eu o teapa dar cand am intrat pe forumul ala m am ingrozit,sute de oameni au dat comisioane  de mediere contract si nu a plecat niciunul.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

hienele.....profita de pe urma saracie noastre arunca un anunt la misto,romani disperati sarcii ca nu gasesc de munca spera ca va fi bine,da de unde se trezesc mai saraci si cu sperante naruite si cu psihicul la pamant....jegurile dracu....

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...
 • Members

CODENY REALJOB din Mioveni!! Ce este de fapt??? Cine este,de fapt?!?!

Aceasta firma este de fapt continuitatea fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC SRL din Pitesti

http://www.myjob.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=1456

Dupa ce a dat sute de tepe si cand oamenii si-au cerut drepturile si banii furati de aceasta firma cu documentatii si inscrisuri false dna administrator a bagat firma in faliment si a trecut pe alt nume.

http://lege5.ro/Dosar/ge2taobtgaytixzrg ... cial-arges

Sunt in masura sa declar aceste informatii deoarece atat eu cat si sotia mea am fost inselat prin documentatii si inscrisuri false,semnaturi in fals si documente incerte de catre firma VYD OFFER LOGIC si dupa ce am chemat firma si reprezentantul in instanta,aceasta firma a intrat in insolventa pentru dizolvare si a continuat pe piata cu alte nume CODENY REALJOB din Mioveni....practic aceleasi persoane dar schimbare nume firma.

http://lege5.ro/dosar/geztiobsgm2dsxztg ... ia-slatina

Am destule documente de la autoritati care atesta faptul ca firma vyd offer logic lucra cu documentatii false,acesta este motivul pentru care i-am chemat in instanta si acesta este motivul pentru care ei s-au trecut pe alt nume de firma si alta inregistrare.

Stiu prea bine ce fac si asa lucreaza,asa au lucrat,se practica si functioneaza in Romania.

Mai bine sa isi plateasca datoriile se extrag in aceasta maniera,este mai simplu si fara batai de cap.

Deci CODENY REALJOB din Mioveni este copia fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC din Pitesti,diferenta consta decat in numele firmei,in rest totul e la fel.

Dna manager credea ca asa va scapa de mine dar s-a grabit si omis multe lucruri,o sa-i reamintesc de fiecare data ca m-a inselat cu varf si indesat,ori de cate ori va fi nevoie si are de inapoiat niste datorii,nu mai vorbesc de pericolele la care am fost supusi si timpul pe care l-am pierdut in Italia,acolo unde am fost abandonati de doua ori si am fost mintiti cu locuri fictive de munca.

Deci ce este de fapt CODENY REALJOB?? Raspuns: FOSTUL VYD OFFER LOGIC,firma tepara de rang inalt!

SOCIETĂŢILE COMERCIALE ÎNREGISTRATE LA ITM ARGEŞ AL CĂROR OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE ESTE SELECŢIA ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ ÎN STRĂINATATE

VYD OFFER LOGIC

Pitesti, BD.Republicii, nr.162, ap.1

0751423477

CODENY REALJOB

MIOVENI,Str.Părăşti,bl.R9,sc.A,et.5,ap.38

0751423477

S.C. CODENY REALJOB SRL C.F.32756070 J3/177/2014 JUD.ARGES ACREDITARE I.T.M. ARGES NR 4587/53/2014 A.N.S.P.D.C.P 0006659 TEL 0723.708.651 0769376216 0751423477 ADRESA E-MAIL angajari.codeny@gmail.com realjob.office@gmail.com

strada parasti,bl.R9,sc.A,etaj 5,ap.38 Mioveni,Arges cp.115400

SC VYD OFFER LOGIC SRL

Head office: Pitesti Bld Republicii nr 162 camera 1 et 1

Nr inregistrare la Registrul Comertului : J03/1105/2012 C.U.I 30535774

Agent de ocupare inregistrat la ITM Pitesti sub nr 21810/50/12

Operator date caracter personal NR 26293/28./09/12

Tel: Mobil 0751.423.477 - 0762.292.804

Tel Fix/Fax 0348.410.943 0772.286553 E-mail vyd.offer.logic@gmail.com

http://www.vydofferlogic.aaz.ro

deci CODENY REALJOB este continuarea VYD OFFER!

Cum se face ca iar e mare coincidenta,asa cum s-a intamplat cu plecarile mele si ale sotiei de 2 ori,ambele identice(lasarea intr-o spalatorie,respectiv o rulota) nicidecum pensiune sau restaurant conform ofertei si contractului de mediere.(contractul de munca a aparut in fals cand am facut plangeri la politie)

Se vede ca sunteti veterana in aceste firme de recrutare care nu fac altceva decat sa insele o lume amarata si plina de datorii care cred in minciunile ordinare si facute dupa un plan bine intemeiat.

Coincidenta este ca,conform: ITM ARGEŞ CRM AVIZAT 19.02.2014 adica ( SOCIETĂŢILE COMERCIALE ÎNREGISTRATE LA ITM ARGEŞ AL CĂROR OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE ESTE SELECŢIA ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ ÎN STRĂINATATE) atat firma VYD OFFER LOGIC SRL cat si firma CODENY REALJOB SRL apar inregistrate cu acelasi numar de telefon: 0751423477 (numar care nu apare pe sitte-urile de joburi,se stie de ce:sa nu il reperez eu!)...dar vocea,vocea mi-a ramas memorata dna Constantin Monica,am poza dv si am pus-o din nou aici si raspunsul de la Parchet,cum ca d-voastra sunteti autoarea in spatele acestor siretlicuri.

Asta o data iar a doua oara,pacat ca nu a-ti fost atenta la id meu care era inregistrat in baza de date a VYD OFFER LOGIC si mi-au aparut ofertele acelea imaginare si renumite pe mail de la firma CODENY REALJOB,deci e clar ca daca nu eram inregistrat cu id meu,nu aveam cum sa primesc aceste oferte,e logic!

Apoi cand am sunat sa vad cu cine discut,cu greu mi s-a raspuns la telefon,e clar ca imi stiati numarul de telefon si pana a-ti gasit ceva de discutat mi-ati raspuns intr-un final,oricum niste aberatii totale mi s-a spus!

Am pus si un prieten si va trimis mail pe sitte-ul tocmai.ro,acolo unde inca mai aveti oferte cu firma VYD OFFER LOGIC si surpriza,reply-ul mesajului apare CODENY REALJOB!

Oare credeti ca sunteti asa de neobservat,mai ales ca stiti ce si cum lucrati,mie nu aveti cum sa imi spuneti,sunt prea satul si incarcat de toate aceste magarii pe care le faceti si eu imi permit sa le observ de la distanta.

Oare nu stiti ca aveti sa-mi inapoiati niste sume de bani,oare nu va intrebati de ce eu inca caut dreptatea pe care mi-ati furat-o si de ce ma tin de d-voastra (vedeti ca inca mai vorbesc civilizat desi nu meritati sub nici o forma,am o scoala si o demnitate pe care d-voastra nu o aveti si nu o veti avea niciodata)

Indiferent sub ce nume lucrati,sub ce nume de firma lucrati,eu sunt pe urmele d-voastra dna Monica,si stiti de ce?' pentru ca v-ati batut joc de mine si m-ati inselat si ruinat in ultimul hal....!

Asa cum pe firma VYD OFFER LOGIC a-ti facut documente cu numele de MIROIU FLORINA IULIANA o persoana de sex feminin din Mioveni,nascuta in 1992,asociat unic al firmei iar pe rezolutia de la Parchet Pitesti apare de fapt numele real al d-voastra Constantin Cornelia Monica(cea din poza pe care am pus-o pe forum) asa faceti si acum cu CODENY REALJOB,firma de dupa VYD OFFER LOGIC,pe VYD OFFER LOGIC a-ti bagat-o in insolventa pe data de 18.02.2014 si pe piata apareti cu acesta firma inregistrata pe 6.02.2014,de fapt o continuitate a ceea ce a fost precedenta.

Tot dumneavoastra sunteti in spatele acestei firme,doar sunteti o veterana,era culmea sa o puneti din nou manager si furnizor pe MIROIU FLORINA IULIANA,de numele d-voastra nici nu poate fi vorba,asa ca la firma CODENY REALJOB apare acest domn pe nume NICOARA DEROLEDE.

Deci ca sa se inteleaga dna MONICA,indiferent sub ce forma veti aparea pe piata,eu sunt pe urmele d-voastra iar pentru cei care nu stiu ce este de fapt CODENY REALJOB,este continuitatea a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC,concluziile le trageti singuri.

Ca sa fie mai clar,am pus poza cu mine si cu dna care este in spatele acestor siretlicuri ieftine ,sa stie si dansa ca eu sunt cel care a avut incredere in minciuni si nu s-a ales decat cu multi bani pierduti,nu mai pun pericolele la care am fost expusi si timpul pierdut si alte lucruri pierdute.

Deci,dna Constantin Monica daca aveti ceva nelamuriri,ma puteti suna:0720526275 marius!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • Members

Uitati niste discutii pe mail cu un aplicant care a regretat ca s-a incurcat cu aceasta firma,Codeny....dupa ce a purtat o discutie cu mine si i-am explicat exact cum trebuie sa se procedeze atunci cand pleci la munca printr-o firma de recrutare si dupa discutiile dansei cu cei de la firma si documentele acelea de fatada pe care dansa mi le-a aratat:

(nu i-am dat tot numele,ci doar numele mic Ana)

Me To

Dna ANA

Aug 30 at 3:27 PM

Tin sa va spun ca sunt aceleasi documente facute asa cum le-am avut eu la firma Vyd Offer Logic Srl din Pitesti,doar ca au schimbat numele firmei si numele managerului general,adica acum apare firma Codeny Realjob din Mioveni iar ca manager Nicoara Derolede,nu mai apare Miroiu Florina Iuliana ca la Vyd Offer Logic!

Va rog sa imi spuneti dna Ana cand a-ti luat legatura cu cei de la firma,cine v-a raspuns si cum s-a prezentat?

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 3:45 PM

DOAMNA NU SI A SPUS NUMELE .NUMAI NUMELE AGENTIEI MI LA SPUS

Me To

Dna ANA

Aug 30 at 4:07 PM

ok,atunci va rog sa imi spuneti si mie ce va spune aceasta doamna in legatura cu plecarea!

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 4:15 PM

LA ORA 18 ARE SA MA SUNE UN DOMN CRISTI SA MI SPUNA CE AM DE FACUT !

Me To Dna ANA

Aug 30 at 4:33 PM

Dna va rog sa imi scrieti in paragraful mailului,nu la titlu,doarece nu vad fraza intreaga!

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 4:42 PM

PAI, C- AM EMOTII SI FRICA SI NU MI AM DAT SEAMA UNDE AM SCRIS,SCUZE .De pe data de 26 august pina acum am vb la tel cu o singura doamna camelia ,si in seara aceasta are sa ma sune un domn cristi sa mi dea indicatiile necesare pt plecare .am pierdut 500 lei mi a dori sa iasa totul bine sa nu pierd o gramada de bani .trebuie sa ma gindesc foarte bine ce am de facut.

Me To

Dna ANA

Aug 30 at 4:24 PM

uitati ce am avut eu,sunt aceleasi documente doar ca si-au schimbat numele

ne auzim pe mail dupa ora 18 sa imi spuneti si mie ce va zice acest cristi,dar care cristi si ce face el in firma asta...nu se stie!

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 4:33 PM

Tocmai am sunat si la ora 18 imi spune prin telefon toate datele necesare plecarii

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 4:49 PM

am sa o iau la intrebari in seara asta .prima oara mi s-a zis ca o parte din bani am sa i dau la semnarea contractului cind ajung in italia dar pe parcurs s-a schimbat si mi-a cerit toti banii .azi am primit factura

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 5:12 PM

da,am citit ce mi ai trimis ingrozitor ,pina acum nu am stiut ca se intimpla asa ceva,am avut incredere,dar sunt si disperata dupa un loc de munca ,asta a fost greseala mea ca am apelat la prima firma pe care am gasit-o in emai-lul meu.bine ca dumnezeul m-a ajutat sa descopar ce rai pot fi unii oameni ,am sa incer sa-mi recuperez banii,daca nu mi-i da am sa ma rog la dumnezeu sa aiba grija de manevrele lor murdare.

Me To

Dna ANA

Aug 30 at 7:24 PM

V-a sunat cineva pana la urma?

Dna ANA

To Me

Aug 30 at 8:57 PM

da de unde ca nu a sunat nimeni

Vedeti cum lucreaza aceasta firma? Astia sunt niste nemernici si ordinari care isi bat joc de cei disperati in cautarea unui loc de munca si nu fac altceva decat sa profite de naivitatea noastra si asa isi castiga painea,intr-un mod ordinar si tradator,nu mai plecati urechile la minciunile lor si aparati-va drepturile,nu va mai lasati calcati in picioare si luati atitudine atunci cand drepturile v-au fost furate de acesti nemernici!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • Members

Daca tot suntem la acest subiect "tepe" de prin anunturile de mica publicitate, vreau sa intreb si eu ce parere aveti despre avalansa de anunturi de pe unele site-uri populare de la noi care suna cam asa: "Angajam soferi comunitate Germania, salariu 1500E. As putea sa dau o multime de exemple dar nu vreau sa fie considerat reclama.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.