Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Transport Italia-România


Postări Recomandate

  • Moderators

Salutare la toată lumea.

În urma unei afaceri foarte avantajoase, am intrat în posesia unui mobilier complet pentru cameră şi bucătărie. Problema este că mobila se află în Italia, mai exact oraşul Vicoforte (zona Santuario), aproape de Mondovi (Cuneo), regiunea Piemonte; şi trebuie adusă în România, mai exact Petroşani, jud. Hunedoara. Nu există termen limită. Momentan nu cunosc volumul ocupat de toată mobila (va fi măsurat după demontare), cert este că una dintre piese are o lungime de 3,1m!. Greutatea va fi de max. 1t.

Mă gândeam la vreun proprietar (sau chiar şofer) care trebuie să vină gol de acolo şi care e interesat de ceva bănişori în plus. Aştept oferte aici, sau e-mail la : puscasu.cristian@gmail.com.

Baftă la toată lumea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Daca nu gasesti alta posibilitate incearca la Atlassib,dar vorbeste direct la sediu la Padova 0039/049635844

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Am găsit, s-a rezolvat. O firmă de transport persoane (au un autocar), dar au remorcă de 4,2m lungime şi sunt dispuşi să-mi aducă marfa până la Deva (aprox. 100km de Petroşani). Mă costă 500€ (nu ştiu dacă e mult sau puţin), dar până la coadă... asta e. Atlassib-ul mi-a spus că nu se poate (n-am sunat la numărul ăla, în schimb am un prieten ce lucrează la ei (la poşta, pe un camion) şi el s-a interesat de treaba asta, iar  răspunsul a fost: ''Nu se poate momentan, reîncercaţi luna viitoare'' .(?!?). Am mai încercat să găsesc o maşină să mă duc eu de aici, dar nişte preţuri de vorbeam singur (unul mi-a cerut 1000€ plus cheltuieli, adică 600€ motorină şi taxe de drum + ''micile cheltuieli pe drum'' respectiv mâncare, cazare...).

În lipsa altor sugestii de aici de pe forum, am bătut palma cu băieţii cu autocarul. Îi aştept lunea viitoare, iar de la Deva până la Petroşani am găsit un nene care mai face transporturi din-astea locale, mă costă 100 de lei peste motorină. Cu tot cu asta şi cu plata băieţilor care mă vor ajuta la transbordare voi ajunge la 600€ şi fie vorba între noi nu mi se pare aşa mult pentru transportul câtorva metri cubi de mobilier, cu o greutate de 1t, cale de 1700km.

Mulţumesc oricum la toată lumea şi baftă multă. Să auzim de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.