Jump to content

Transport Italia-România


cri5tian

Recommended Posts

  • Members

Salutare la toată lumea.

În urma unei afaceri foarte avantajoase, am intrat în posesia unui mobilier complet pentru cameră şi bucătărie. Problema este că mobila se află în Italia, mai exact oraşul Vicoforte (zona Santuario), aproape de Mondovi (Cuneo), regiunea Piemonte; şi trebuie adusă în România, mai exact Petroşani, jud. Hunedoara. Nu există termen limită. Momentan nu cunosc volumul ocupat de toată mobila (va fi măsurat după demontare), cert este că una dintre piese are o lungime de 3,1m!. Greutatea va fi de max. 1t.

Mă gândeam la vreun proprietar (sau chiar şofer) care trebuie să vină gol de acolo şi care e interesat de ceva bănişori în plus. Aştept oferte aici, sau e-mail la : puscasu.cristian@gmail.com.

Baftă la toată lumea.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Daca nu gasesti alta posibilitate incearca la Atlassib,dar vorbeste direct la sediu la Padova 0039/049635844

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Am găsit, s-a rezolvat. O firmă de transport persoane (au un autocar), dar au remorcă de 4,2m lungime şi sunt dispuşi să-mi aducă marfa până la Deva (aprox. 100km de Petroşani). Mă costă 500€ (nu ştiu dacă e mult sau puţin), dar până la coadă... asta e. Atlassib-ul mi-a spus că nu se poate (n-am sunat la numărul ăla, în schimb am un prieten ce lucrează la ei (la poşta, pe un camion) şi el s-a interesat de treaba asta, iar  răspunsul a fost: ''Nu se poate momentan, reîncercaţi luna viitoare'' .(?!?). Am mai încercat să găsesc o maşină să mă duc eu de aici, dar nişte preţuri de vorbeam singur (unul mi-a cerut 1000€ plus cheltuieli, adică 600€ motorină şi taxe de drum + ''micile cheltuieli pe drum'' respectiv mâncare, cazare...).

În lipsa altor sugestii de aici de pe forum, am bătut palma cu băieţii cu autocarul. Îi aştept lunea viitoare, iar de la Deva până la Petroşani am găsit un nene care mai face transporturi din-astea locale, mă costă 100 de lei peste motorină. Cu tot cu asta şi cu plata băieţilor care mă vor ajuta la transbordare voi ajunge la 600€ şi fie vorba între noi nu mi se pare aşa mult pentru transportul câtorva metri cubi de mobilier, cu o greutate de 1t, cale de 1700km.

Mulţumesc oricum la toată lumea şi baftă multă. Să auzim de bine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.