Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

sofer si camion !!!!

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Administrators

Oare de unde is aia ce fac figurile alea cu semirem? Daca le-as fi patron le-as rupe picioarele sa nu mai calce pe o scara de camion in viata lor

cred ca sunt  brazilieni , oricum trebuie sa fii nebun la cap sa faci asa ceva , tarzan al nostru , sarea si facea ca toti dracii dar macar avea,, control ,, pe situatie , dar astia nu au nici-o ,, scuza ,,  !!!!

• 6 months later...
  • Members

oare unde vroiau sa ajunga ?

ps :  e o vorba ,  daca sorta si destinu , ti-a prezis sa fii cioban , nu mai chinuii masina , date jos de la volan !!!!

Sofer ca lumea asta !!!! L-as lua acasa ,.....  sa-l tin in camara (sa nu aiba loc de...  manevre)!! Ce ziceti , ami maninca zacusca ??

• Members
:D eu nu inteleg de ce primul daca era asa tuta si se blocase nu a lasat masina acolo s-o scota unu care poate si tr sa o rupa el in doua, daca nu esti in stare te dai jos si faci altceva(te duci la oi). mi-e greu sa cred ca nu putea sa iese cu spatele pe unde a intrat dar cred ca era mai usor sa coboare scarile ca bizonul >:( .

• Members

Sofer ca lumea asta!!!! L-as lua acasa ,.....  sa-l tin in camara (sa nu aiba loc de...  manevre)!! Ce ziceti , ami maninca zacusca ??

O mai fi ramas ceva din semiremorca aluia? A sudat o gramada la ea oricum ! Daca vine pe la Constanta i-as arata un traseu de urmat.... (pe valea portului). Daca il face si pe ala propun sa-l premiem!

• Members

cred ca sunt  brazilieni , oricum trebuie sa fii nebun la cap sa faci asa ceva , tarzan al nostru , sarea si facea ca toti dracii dar macar avea,, control ,, pe situatie , dar astia nu au nici-o ,, scuza ,,  !!!!

Par controlate totusi balansarile  astora ! Pe linga ala de a luat-o pe scari.... ! Ala e bobocel pe linga astia. Astia au probleme extrem de grave cu... scufita !!!

• VIP

oare unde vroiau sa ajunga ?

ps :  e o vorba ,  daca sorta si destinu , ti-a prezis sa fii cioban , nu mai chinuii masina , date jos de la volan !!!!

Din cate se vede soferul ii strain,daca a fost dirijat intentionat pe acolo,de derbedei aia ce filmeaza ,si nu a mai avut cum sa intoarca camionul?La asta nu v-ati gandit?

• 3 weeks later...
  • Members

dar ca sofer trebuie sa fi constient ca incarcat nu o sa poti sa treci pe scari, rupi camionu...adica pentru o prostie din asta, trebuie sa platesti ce ai rupt si nu mai zic...daca avea iesire buna pe-acolo...sa nu mai fi ramas blocat printre blocuri sau masini...Oricum, camionu nu se vedea a fi strain...tot vreun romanas "destept"

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members

Interesante clipuri.Cel din primul video l-as numi si eu un pic cam tantalau.In schimb in cel de-al doilea clip ma uimeste faptul ca soferul iese foarte bine din acea pozitie in care era in curte si ma mira faptul ca nu loveste acea masina mica cu "coada" la 2:27  :-\ .In rest cel cu bariera e destul de tragico-comic iar ultimele 2 clipuri promit mult pentru viitorul soferiei  8) .Pace tuturor si drumuri bune  ;)