Members zdroby Posted June 1, 2011 Members Share Posted June 1, 2011 Se pare ca vor fi mai multi ochi de supraveghere pe viitor. Azi la stiri se vorbea de punerea in functiune a radarelor fixe scoase din functiune fiind ilegale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Da, dar sub autoritatea politiei rutiere, nu a jmecherilor care isi trageau bani la greu de pe urma lor. Parerea mea e ca ar fii un lucru bun, cu conditia sa fie semnalizate si incorporate in softurile GPS-urilor. Dar tot la fel cred ca or sa fie inutile, asemenea celor de pe DN1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Seba Posted June 1, 2011 Members Share Posted June 1, 2011 Iara le da drumu ? iara facem 50 de ore Brasov- Oradea ! sunt puse prin localitati cu multa fauna si pe timpul verii trebuie sa fii foarte atent !! NU o sa se mai mearga noaptea tare ! App de radare in cat timp iti vin amenzile de pe DN1 de la camere ? ca am impresia ca am luat una sambata la Pucheni ... mama masii !! Dar vine la firlme poate o scot cumva, nu prea stiu procedura e prima data cand iau camera ! Drumuri bune, numa' bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Amenda de camera poate sa-ti ajuga si dupa o juma' de an. Vine la firma si firma trebuie sa dea datele soferului care a fost la volan in ziua respectiva, si apoi iti vine recomandata. Nu prea ai cum s-o fentezi ca daca nu o primesti acasa o primesti la firma si tot o platesti, doar sa nu mai fii angajatul acelei firme sau sa nu o ridice de la posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Radar mobil in Timisoara, noaptea pe la ora 2 pe o strada pe care se fac liniute in fiecare weekend. Mergea exact cu 50 la ora ptr a nu putea sa trec de el fara sa depasesc viteza legala pe acel sector de drum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CRUISER Posted June 6, 2011 Members Share Posted June 6, 2011 Cu un GPS in care ai bagate locatiile camerelor este rezolvata si problema camerelor fixe. Asa am facut eu cand au apaut prima data camerele fixe in RO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts