Jump to content

G420 OPTICRUISE. recent venit si prin Romania


piticu242

Recommended Posts

  • Members

Mneata Mario,

intradevar am facut deja un reportaj despre masina asta. cam asta fac de 10 ani PRESA de auto. scriu despre autoturisme, camioane, motociclete (bineinteles dupa ce le conduc). partea cu soferia de camion am facut-o pentru bani si sigur o sa o mai fac in continuare.

daca vreti sa cititi ceva despre ce s-a intamplat in test uite un link cu materialul scris de mine despre acel model Scania G420: http://infotrucker.ro/index.php/2011/04/infotrcuker-a-testat-scania-g-series-420-la4x2mna

Legat de ce spui tu , ca masina poate fi condusa doar de UN INGINER. ti se pare ca  dracu e asa de negru (dupa cum ai vazut e un albastru minunat)? iti spun cum m-am simtit eu cand l-am condus. cam ca dupa scoala de soferi (de camion) cand am invatat numai pe un saviem si primul camion adevarat pe care am invatat soferie a fost DAF XF. deci cam asta e ideea cu un model nou(gandeste-te ca ai condus o dacia 1300 cativa ani, dupa care ai urcat intr-un BMW). Chiar daca eu sunt un pic de inginer asta nu inseamna ca trebuie sa fii PILOT DE AVION sa conduci asa ceva. Intradevar esti ca in avion, ai multe butoane, sisteme de ajutor, plus un sistem gen FLEET (cel de monitorizare al condusului, consum de combustibil etc) cu care tu singur ca sofer te poti corecta... etc.  deci masina se conduce f f usor, mai ales ca are cutie de viteze ROBOTIZATA,, adica actionare ca la una automata cu program direct drive sau selectiv cu + si - (selectorul asta e langa volan, pe maneta de retarder).. dar ea e o o cutie mecanica. cum spuneam numa actionarea e ca la automata.

Hai ca in curand o sa scriu ceva si de Renault Optidrive. Am fost la un test acu vreo 3 saptamani cu Magnum si Premiun cu sistem optocruise... adica tot un fel de Optidrive de la Scania.

drumuri bune

Link to comment
Share on other sites

  • Members

salut Mercedes,

intradevar e o meserie frumoasa. de 10 ani fac asta.

daca in Romania s-ar si castiga cum trebuie... nu ar fi fost nevoie ca anul trecut sa plec pt o vreme pe camion pe comunitate. as fi stat pe aici si as fi facut treaba care-mi place. Asa ca... dau si cu soferie.. fac si ce imi place.

o sa mai pun cate ceva poze si materiale

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • Members

cum merge piticule ???? faci vreun reportaj despre scania ???? cum a fost drive-testul??

gheorghe vlase ,zice  ca doar ,,un niginer ,, poate conduce asa ceva , asa o fii oare ????

Gheorghe Vlase nu are nici 8 clase,de la saviem-ul lui luat in leasing a cumparat r730 sa mearga cu el pe camp,la strans fan.

Cum credeti ca a avut bani?Normal prin furturi,tepe,etc.

                                                        Drumuri bun!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.