Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

interdictie de circulatie pe Ungaria


ar cobra 68

Postări Recomandate

  • Members

In perioada 11 iunie, ora 23.00 (ora Romaniei) – 13 iunie, ora 23.00 (ora României), in Ungaria este interzisa circulatia automarfarelor, restrictia fiind impusa de autoritatile din tara vecina, deoarece sunt sarbatorite Rusaliile, iar ziua de 13 iunie a fost declarata nelucratoare.

Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Arad a luat masuri pentru derularea unui control operativ si fluent in toate punctele de trecere a frontierei subordonate inspectoratului si recomanda soferilor de TIR respectarea legislatiei statului vecin. In aceasta perioada, autoritatile de frontiera vor efectua controlul comun pentru iesirea din Romania (respectiv intrarea in Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, insa, conform legislatiei statului vecin, soferii automarfarelor vor avea obligatia sa stationeze in parcarile special amenajate, pana la incheierea perioadei de restrictionare a circulatiei pe drumurile publice. Tinand cont de numarul mare de automarfare care se prezinta la iesirea din tara, in punctele de trecere a frontierei subordonate IJPF Arad s-au dispus masuri de suplimentare a personalului care-si desfasoara activitatea la controlulul documentelor si de crestere a numarului arterelor de control a TIR-urilor, atat pe sensul de iesire cat si pe sensul de intrare. De asemenea, s-a luat legatura cu autoritatile de frontiera din Ungaria in vederea stabilirii masurilor comune necesare asigurarii unui control operativ pentru acest tip de mijloace de transport.

Totodata, in zonele adiacente punctelor de trecerea frontierei, vor exista patrule comune, formate din politisti de frontiera romani si reprezentantii celorlalte structuri ale M.A.I. care vor asigura ordinea si linistea publica si vor informa soferii cu privire la masurile aplicate de autoritatile statului vecin. Pentru evitarea aglomerarilor, Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Arad recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera ( PTF Nadlac – Nagylak, PTF Turnu – Batonnya, PTF Varsand –Gyula) existente la granita aradeana, astfel incat sa se preintâmpine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, datorate atat capacitatii limitate a infrastructurii ptf-urilor, cat si a unui numar mare de calatori, intr-un timp foarte scurt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.