Members Constantin13 Posted June 15, 2011 Members Share Posted June 15, 2011 http://www.intlazar.ro/job_app.asp Un prieten mi-a recomandat pe cei de la Lazar, dar la joburi vad ca au ramas la cele din ianuarie. A mai lucrat cineva la ei, ca incepator am vreo sansa la ei ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted June 15, 2011 Members Share Posted June 15, 2011 sanse sunt........................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alex25 Posted June 29, 2011 Members Share Posted June 29, 2011 Eu m-am lovit de ei de doua ori. Odata m-au cautat ei si vroiau sa ma angajeze, dar in ziua cand m-au sunat deja batusem palma cu o alta firma, iar a doua oara i-am sunat eu si au spus ca nu cauta incepatori...trebuie sa fi lucrat minim 6 luni pe ceva mare...bascula...cifa, eventual tir. Eu atunci nu lucrasem pe asa ceva. Insa acum am si Comunitatea Europeana la activ, momentan si eu imi caut de munca...si chiar ma gandeam si eu la Lazar insa astept niste raspunsuri din alte parti Multa bafta tuturor celor care vor sa-si inceapa cariera pe TIR. In Romania toti vor sa angajeze soferi cu experienta si nimeni nu vrea soferi fara experienta pe tir asa ca daca vi se da o sansa...nu o ratati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts