Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Accident pe DN 79


Postări Recomandate

  • Members

Cinci autoturisme au fost avariate si patru persoane au fost ranite in timpul unui accident in lant petrecut ieri dimineata pe DN 79, in imediata vecinatate a localitatii bihorene Inand. Accidentul s-a produs in zona unui semafor electric montat pe o portiune de drum in care se executau lucrari de reabilitare a carosabilului.

Potivit politistilor bihoreni, M.S., in varsta de 36 de ani, din Bucuresti, aflat la volanul unei autoutilitare nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de un autoturism din fata sa, cu numar de Arad, stationat la semaforul electric. Acesta a fost proiectat intr-un alt autoturism, cu numar de Franta, care a intrat intr-o alta masina din Bihor. Autoutilitara condusa de bucurestean a fost si ea acrosata de un alt autoturism, al carui sofer, B.F., de 35 de ani, din Carand, judetul Arad, nu a pastrat nici el, potrivit politistilor, distanta corespunzatoare fata de vehiculul din fata sa.

In urma impactului, patru pasageri in cel de-al doilea autoturism, B.M., de 61 de ani, din comuna Fantanele, judetul Arad, B.A., de 59 de ani, A.S., de 37 de ani, din Alunis au suferit leziuni multiple si au fost dusi de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. O alta pasagera in acelasi autoturism, o fata de 14 ani, a scapat cu leziuni mai usoare. Politistii efectueaza cercetari cu privire la producerea accidentului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.