Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ce conteaza ? camionul sau banii?


balas tudor

Postări Recomandate

  • Members

Vreau sa discutam despre ce conteaza camionul cu care lucrezi sau banii  castigati ?  Eu personal nu pot spune ca doar banii sint ceea ce conteaza .As minti daca as spune asta. Si camionul conteaza . Colegii care aveti mai multa experienta pot confirma sau infirma faptul ca soferia cu un Roman Diesel era practic o aventura. Dar cand trageai linie uitai de tot . Ma refer la portofel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Banii conteaza in cea mai mare proportie dar si starea camionului!

Degeaba ai super masina daca lucrezi pe degeaba(sau aproape),dar nici n-as mai pleca in cursa de cateva mii de km cu o masina care nu am baza pe ea ca ma aduce acasa si nu are un minim de confort(frigider,AC,sirocou functional,etc.).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

In mare parte firmele care platesc bine au si camioane bune...deci se poate spune ca amandoua conteaza.Unii is disperati dupa bani,altii mai tinerei ca mine vor sa-si faca poze in Scania[nu e cazul la mine,dar cand esti tanar poti gandi si in felul asta,e de inteles].Intotdeauna trebuie sa existe un echilibru pentru ca lucrurile sa mearga bine.Nu as vrea neaparat cel mai frumos camion din parcare,unul in care sa lucrez decent si sa castig prin munca banii ce mi se cuvin! Uneori intervin compromisuri,important e sa stii sa le fentezi elegant. Ce bine scriu... :D;D daca nu ma laud eu cine  8) Cred ca ii iau locul lui Augustin Hagiu  :P Drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

of doamne,eu unul prefer sa ma dau jos din'RABA' cu buzunarele 'FULL'sa va invit in casa mea castigata pe un UTILAJ!!!!oricat de pasionati am fi de camioane ptr mine oricum FAMILIA primeaza!! insemnand copil nevasta etc...cei cred ca o firma de stat sau privata o sa aiba grija de ei sant fraieri..........ADMIN!!!! numai sa dati un anunt 'fake' @''firma cutare pun la dispozitie VOLVO ''''700ncai'ncabina full luxurysalariu min pe economie si sa vedetzi ca se vor inghesui mai multi decat la un camion de 400 cp standard la care ar fi un salariu mai mare!! asta este romanul educat de posturile tv!! UITATI-VA in Austria case micute cochete economice,la noi 'vilane' neterminate sau in care din 13 camere familia nu sta decat in2 ca nu au bani sa plateasca gazele....este de ras si plans totodata!! asa si cu camioanele;va uitati la patroni ce testeaza camioane si se dau si profi!! ei de fapt cauta un camion sa a-l coste la sfarsit de luna cand trage linie cat mai putin.daca soferii -ar renuntza acasa la teoria 'fur si eu ca si el ma fura '  si s-ar alege varianta protestez ptr ca sant furat ! am avea in sfarsit un sindicat si am putea lucra LA NOI ACASA! respect si drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eeee frate truckman-e, acuma ai zis-o pe aia dreapta! da punem pariu ca se vor gasi o gramada care sa iti spuna ca esti invechit, retrograd si te opui progresului? ca ai ceva impotriva camioanelor euro 6 si te gandesti numai la stomac? tie nu ti se pare ca altfel suna salam si cu copilu`(de) minune intr-un MB4? ce conteaza ca nu ai ce pune pe masa acasa, conteaza sa ai cat mai multi cai!!! sau nu? 8)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

e tare subiectul,felicitari sincer!!eu zic asa,1 sanatatea ca fara ea nu faci nimic :P,camionul ca fara el nu faci bani si daca nu faci bani si esti bolnav nu te poti vindeca :D,si ultima data ???banii,dareu spun asa cine nu iubeste meseria(sofer)atunci nu iubeste nici sanatatea,DRUMURI BUNE TUTUROR IUBITORILOR DE MASINI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.