Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Distractie sau destrabalare.?


balas tudor

Postări Recomandate

  • Members

Nu sant de moda veche . Toti am facut chefuri  sau ne-am distrat mai mult sau mai putin . Insa totusi o faceam mai cu perdea cum se zice. Si acuma vreau sa comentam despre cum se distreaza tinerii in aceste vremuri grele cad unele familii abia reusesc sa traiasca. Ma refer la acei tineri care ne sint prezentati la toate emisiunile de stiri pe toate canalele de televiziune. Oare cum pot sa-si permita sa sparga atatia bani intro singura noapte. Cati dintre acei tineri lucreaza . Probabil sint copii  oamenilor de afaceri din Romania sant copii acelor patroni care nu au bani sa-si plateasca angajatii  dar au bani pentru al rasfata pe junior sau junioara.Plus ca mai ocupa si un post de director in firma lui tati ca doar are facultate . Din pacate facultatea a facut-o pe bani .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Cati dintre acei tineri lucreaza ?.

Raspunsul e sigur sub 5%.Dar prin lucru se intelege sa aiba functia de director/sef departament/sef oridecare in firma unei rude,un post pentru care este numai platit si atat ca nu presteaza nici un serviciu,dar are carte de munca,face experienta si il doare la banana :P De obicei acest grup de oameni (fii de bogatasi) tind sa se creada superiori si sa discrimineze dar eu personal nu gasesc fericirea in bani deci pot sa ma ingroape in ei ca nu misc un deget.Uite de exemplu concret care mi s-a intamplat mie personal: aveam un coleg in liceu,fiul unui sef al unei firme de constructii din Spania,care nu a venit la scoala decat in prima zi,la festivitate si la finalul anului scolar in ultimele 3 saptamani,saptamani in care o trebuit sa se clasifice si sa treaca la mai bine de 16 discipline.Si o venit la mine,cum eram eu mai rasarit de felu meu :P si mi-o pus in mana 2 bancnote de 500 euro in schimbul unor lucrari in powerpoint,un experiment la chimie,si un portofoliu la romana cu niste fise de lectura si alte chestii,toate astea eu le puteam face sa zic in maxim 15 ore de munca continua.Dar l-am refuzat si i-am zis sa-si caute alt om ca eu am terminat cu scoala si nu mai vreau sa aud de ea (urma vacanta de vara ).In momentul acela o mai scos 300 de euro din portofel si o zis ca aia sunt ultimii lui bani pana primeste altii,adica in weekendul urmator.Inca si eu ma mir cum am putut rezista si sa-mi pastrez demnitatea si l-am refuzat categoric,cu toate ca 1300 euro pe vreo 15 ore de munca nu e rau,si mai ales ca eram pe a-10-a :(.Ca urmare,ma tot ameninta ca ma bate si povesti din alea,ca nu am fost corect cu el dar pe altii i-am putut ajuta pe gratis si pe el nici pe bani nu il ajut.Dar pur si simplu nu am pus la suflet si am asteptat sa treaca timpu sa vad cum se termina povestea.Ideea e ca o ramas repetent pana la urma deoarece mai erau 3 profesori in scoala aia cu varsta intre 25-30 ani care nu au acceptat nici un ban de la el,cu toate ca altii deabea asteptau sa primeasca,si la acestia puteai trece doar daca invatai ceva lucruri de baza nu lectii foarte complexe.

Mai mare respect am pentru gunoieri care vin saptamanal si-mi aduna gunoiul din fata casei decat pentru sefii care isi bat joc de toti si de toate astfel incat numa ei sa traiasca bine.As vrea sa vad cum traiesc ei cu salariile de 700-800 lei,sa ai si familie si alte nevoi. >:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu nu am auzit pe cineva bogat din Romania sa ramina corigent, sau repetent,..........consider ca e inca imposibil. Avem atitia  oameni care au masterat-e si titluluri de "doctor", dar nu stiu sa scrie corect si cind e sa porti o discutie cu ei, iti dai imediat seama ca nu ai citit 3 carti in viata lor.

E de ajuns sa te uiti la oamenii care apar la TV ( inclusiv moderatorii), indiferent de program,...............5% daca sint mai "rasariti", restul........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu nu am auzit pe cineva bogat din Romania sa ramina corigent, sau repetent,..........consider ca e inca imposibil. Avem atitia  oameni care au masterat-e si titluluri de "doctor", dar nu stiu sa scrie corect si cind e sa porti o discutie cu ei, iti dai imediat seama ca nu ai citit 3 carti in viata lor.

E de ajuns sa te uiti la oamenii care apar la TV ( inclusiv moderatorii), indiferent de program,...............5% daca sint mai "rasariti", restul........

Pai ti-am zis ca din toata scoala aia 3 profesori erau mai "rasariti" si nu acceptau in nici un fel vreo mita.Si bine faceau.Cine o trecut la ei o trecut pe curat,nu pe vrajeli.Si culmea ca ti-am zis ca erau profi tineri de 25-30 ani care aveau sigur salarii de max 1200-1300 lei.Jos palaria pentru oameni ca ei.

Unii se nasc cu mai mult noroc. Nu trebuie sa fim invidiosi. Intr-un fel sau altul trebuie sa existe ierarhii. Asta este! Nu avem ce face.

Si cum se face ca tot timpul se nasc "cu mai mult noroc" persoanele care nu trebuie?oamenii increzuti,cu figuri,mofturi,fara onoare fara nimic....oamenii si p**a  >:(  Si cei care deabea au ce manca dar sunt plini de vointa de a face lucruri bune pentru lume,pentru comunitatea in care traiesc,aia nu au acest noroc niciodata de a se naste intr-o familie,societate care sa le poata asigura niste conditii in urma carora aceste persoane sa evolueze si sa traga in sus la randul lor omenirea. Vedem numai exemple din astea negative cum ca unul a condus mai mult mort decat beat la volanul unei masini de cateva sute de mii de euro duca ce a iesit dintr-un club cu prietenii,si a calcat o femeie cu copil in carucior pe trecerea de pietoni.Evident ca el este vinovatul dar i se suspenda permisul pe 30 zile,si primeste 1 an inchisoare cu suspendare deci nu petrece nici macar o noapte in arest macar.Si altii care produc un mic accident de circulatie soldat in cel mai rau caz cu niste vanatai,aceeia stau in inchisori cate 3-4 ani :( .De tribunale si avocati n-are rost sa ma apuc sa vorbesc ca nu se mai termina niciodata discutiile la fel cum nici lor nu li se subtiaza obrazul niciodata,te fura legal si te pun sa si semnezi pentru asta.Si bancile la fel = CAMATARI LEGALI.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.