Jump to content

Reconditionare casete directie


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Reparam/ reconditionam orice model de caseta de directie.

Experienta de peste 20 de ani.

Atelier situat in Roman Neamt, primim/ trimitem casete prin curier rapid.

ATENTIE : Nu incercati sa desfaceti caseta daca nu avetzi cunostintele necesare, se distruge iremediabil . Nu primim casete cu urme de desfacere anterioara.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

se pot modificat casete de directie ... din modelul englez (dreapta) in ce'l european (stanga)  ? sau ...dak exista vreun model ce se poate modifaca fara a mai cumpara o alta caseta  ...  informativ! 

ps:camioane-tursime ... DRUMURI BUNE SI SPOR LA CASTIGURI!  8)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • Members

Am si eu un man tga cum verific daca am probleme la caseta? cand dau stanga dreapta de volan nu are joc de loc in schimb in mers fuge stanga dreapta pe drum si uzeaza cauciucurile in trepte. ce poate fii? am pus cauciucuri noi schimbat bari de directie facut unghi si problema a ramas:(

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...
 • Members

Service PST repara orice caseta de directie. Folosim numai piese originale in cadrul reparatiei, kit original si dispunem de cel mai modern atelier de reparatie casete de directie din tara. Service PST este autorizat RAR pentru reconditionarea si repararea casetelor de directie atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare si camioane si autocare. La Service PST in cadrul reparatiei unei casete de directie se efectueaza verificarea completa atat pentru bataia in caseta cat si pentru scurgeri. In cazul in care reparati caseta de servodirectie la noi (sau pompa de servodirectie)si veniti cu auto la SERVICE PST se efectueaza in pretul demontarii si montarii casetei de directie verificarea intregii instalatii de SERVODIRECTIE : pompa servo, recipientul si filtrul cat si conductele si furtunele intregii instalatii, aerisirea si curatarea cat si o verificare amanuntita a tuturor ansamblelor puntii fata ce pot crea jocuri in volan sau batai in caseta de directie.

La Service PST reparatia unei casete de directie se face profesional incepand cu constatarea initiala, cu schimbarea absolut a tuturor pieselor ce se uzeaza in interior (tachet impingator, bucsa / bucsi, o-ringuri, simeringuri, segmenti de teflon). De la Service PST odata cu primirea facturii si a certificatului de garantie de 1 an de zile, primiti si un cd (sau pe email) cu fotografii din timpul reparatiei si o filmare cu caseta dumneavoastra in momentul testarii pe bancul de probe.

Sfaturi pentru alegerea celui care sa va reconditioneze caseta de directie: Solicitati sa va arate ca au autorizatie RAR in reparatii de casete de directie, in cazul in care nu au autorizatie garantia oferita este fictiva; Solicitati sa va arate toate componentele pe care le-au schimbat in caseta dumneavoastra de directie, o poza nu costa nimic si ar trebui sa va returneze piesele schimbate; Solicitati sa va arate bancul de proba si modalitatea de testare a casetei de directie atat pentru viitoare scurgeri cat si pentru rezistenta la diverse eforturi; Solicitati sa va arate instrumentul cu care va regleaza torsiunea in caseta de directie, caseta nu se regleaza “la ochi sau la ghici” ci se regleaza in torsiune cu un torsiometru dupa indicatiile producatorului casetei evitand astfel deteriorarea altor elemente ale ansamblului puntii fata sau si mai grav al pomei de servodirectie.

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...
 • Members

EUROTEXSO

Suntem unic distribuitor in Romania al firmei EUROTEXSO (depozituldesimeringuri), firma ce activeaza pe piata mondiala de aproximativ 20 de ani avand in spate experienta de peste 45 de ani in domeniul motoarelor si a sistemelor hidraulice.

Vindem Kit- uri pentru reparatii casete de directie, avand peste 1500 de modele auto. Pentru reconditionari casete directie, avem parteneri in aproape toate judetele tarii si va putem redirectiona catre un mecanic care va poate schimba kit- ul. Pentru distribuitori, service- uri, mecanici auto, magazine piese auto si comenzi en- gros acordam discount.

Avem o gama larga de simeringuri cu diferite dimensiuni si utilizari, incepand de la simeringuri pentru frigidere si masini de spalat, pana la cele pentru sistemele hidraulice ale avioanelor si utilajelor.

Va rugam sa luati legatura cu administratorul Calin pentru reclama, multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.