Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Truck Ierbac Suceava & Euroscan .


Postări Recomandate

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

am mers eu la ei pt angajare acu 2 saptamani si am vorbit cu un patron si a zis ca nu prea ar avea nevoie de incepatori dar daca as vrea sa ma duc pe banii mei(adica sa ma intretin singur) vreo 2 luni ar accepta.Acu daca ai ceva exp dute si vezi ca a zis ca a dat afara luna asta 5 soferi ca nu aveau grija de masini.Masinile erau in curte si is ori iveco ori volvo nu mai tin minte si aratau foarte bine pe exterior.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Vedeti-va de treaba !!! Atat Truck Erbac cat si Express Euroscan , firme ale fratilor Placinta din Bosanci  Suceava, nu sunt asa cum spun ei ! Incercati dar ve-ti fi dezamagiti! Daca vreti sa lucrati degeaba , sa platiti amenzile si sa mergeti la magnet sau cu diagrame false pe Franta ,Olanda sau Germania . Daca vreti sa riscati sa ajungeti prin puscarii.....Pentru soferi au microbuzele lor si mai transporta soferii si cu un autocar . Daca va spune sa mergeti pe banii vostri pana la Bruxelles e grav! Ganditi-va ca acolo ve-ti putea ajunge si dupa ce va munceste o luna sa trebuiasca sa veniti acasa tot pe banii vostri!!! Pocaiti stapani de sclavi! Masinile de obicei sunt muncite la greu , iar ca intretinere ....vai steaua lor!

Ce ? Nu mai gasesc soferi in Suceava Botosani si Iasi ? De ce?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pai ce detalii mai vrei alex??eu am fost acu 2 sapt la ei si mi-au zis sa imi fac adr si sa ma duc 2 luni pe banii mei!!!fara garantie dar poate a omis sa imi zica!!!

2 luni pe bani tai ?  :D :D :D :D :D mai bine la dumgas  ;) ;) ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Stiu de la 2 persoane cum se lucreaza acolo si ce se intampla. Acolo chiar se lucreaza. Stai cu frica ca sa nu te prinda politia. Cineva a luat amenda in Franta de program sarit 945euro si i-a tras din salar ca au zis ca nu a fost acoperit de firma dar a primit mesaj pe ODB sa ii dea dar cine mai recunoaste?

Mult peste program si peste tonaj! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Truck Ierbac, din cate am auzit are garajul la Bruxelles, sunt 2 frati patroni, pe unul il cheama Liviu, au vreo 25,30 de camioane,transport pe comunitate, am un nr. de telefon a lui Liviu (daca o mai fi valabil)0032496697541, din cate am auzit salariu e la inceput 1500 euro,nu stiam de garantie ptr. incepatori,parca te trimitea cu cineva o luna pe cheltuiala ta(mancare...) si dupa aceea iti da camion daca esti stapan ca poti merge singur.Informatiile astea le detin de prin luna noiembrie anul trecut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am fost si eu astazi la ei si m-am intalnit cu unu din patroni. A fost un interviu scurt si concis. Mi-a zis ca iti asigura 1500 E. Mie mi-a zis daca as fi disponibil maine ca sa plec in cursa. Din cate am inteles numai cu ADR cauta. In rest nu stiu prea multe de ei.

In curte aveau masini DAF euro 3, Man euro 4, si un Iveco o rasarit pe acolo spre capatul curtii. Acum stau si eu in dubii la ce spuneti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

          Nu au nici un garaj !!! Sambata se intalnesc in parcare la stadion pe Houba de Strupperlaan (daca nu e inchis), daca e inchis pe Voie Romaine!  Au un spatiu la Mons dar nu garaj .

      Intretinerea camioanelor se face pe strada ,prin parcari sau la stadion !  Ce va promite la Bosanci e numai vrajala ! Dar voi incercati ...... Eu nu zic decat sa ganditi bine ca sa nu aveti deziluzii ! Multi poate va imprumutati de bani spre a face pasul asta , dar ganditi daca se merita . Masinile in mare parte sunt cazane! Nu va angajati de dragul de a lucra pe TIR ! Faceti o mare prostie! Ve-ti fi nevoiti sa mergeti numai la magnet sau cu diagrame naspa ( marea majoritate a masinilor sunt cu saiba) si riscati puscaria !! Amenzile le platiti !  Dispecerii sunt varza (analfabeti) ! Ve-ti primi curse pe Franta  de cel putin 750Km/ zi cu 2 inc si 2 desc in locatii diferite ( nu conteaza ce program ai)! Sa nu mai zic si de suprasarcina ! Si cu asta spus , cei ce vor sa se convinga ......drum bun!!

  Intrebare retorica : daca esti capabil sa incarci la Zeebrugge joi dimineata pe la 06 sa descarci la Troyes (pe nationale) faci dislocare la Sedan unde incarci si trebuie sa ajungi la descarcat la Kallo (Antwerppen )vineri pana la ora 15 !!! Te tine poponetul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.