Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Truck Ierbac Suceava & Euroscan .


Postări Recomandate

  • Members

Buna ziua! In primul rand firma se numeste Truk Ierbac. Seful e Bacrau Constantin din Bosanci. El se ocupa de angajari si de salarii. Liviu Placinta e fratele lui Costel si se ocupa din Belgia de masini si mai putin de comenzi. La Bruxellesse parcheaza in parcarea stadionului. Parcari mai au la Ostende , Loppem Mons.Salariul teoretic e de 1500 fix ,dar daca nu se fac macar 12000 km incep discutiile si posibil scaderi. Masinile in marea majoritate sunt Iveco Starlis si Cursor. Cateva Man TGA si Daf-uri .Data de salar e pe 20 ale lunii urmatoare celei muncite. Daca nu ai probleme se respecta. Soferii nu sunt respectati deloc.Daca esti incepator te primesc dar stai 1-2 luni la pregatire fara sa fii platit. In functie de cum au nevoie de soferi iti dau masina.Se luctreaza minim 3 luni cu maxim o luna acasa. Statul acasa nu se plateste .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

STATI LINISTITI BAIETI CA SUNT MAREI TEPARI.TE JUMULESC LA MOTORINA  CAND NU MAI VREA SA ITI DE-A BANI.DA CHIAR UNDE-I GARAJUL ALA? VB VOASTRA PE TAPSAN.MASINILE SUNT VARZA.PATRONII CICA CU FRICA DE DUMNEZEU ,DAR TE FAC IN TOATE MODURILE DACA NU CONDUCI CAT ZIC EI  SI NU CAT TREBUIE SA CONDUCI.SI DACA PLECI DE LA EI TE AMENINTA CU BATAI SI BANI MAI VEZI DE UNDE NU-I .AU PLECAT DE CURAND FFF MULTI BAIETI  PENTRU CA SUNT CEI MAI MARI TEPARI PE CARE II STIU .BACRAU LA SUCEAVA NU STIE MAI NIMIC DIN CE E ACOLO ,ASCULTA CE ZICE LIVIU (FRATELE SAU)SI ALA MINTE DE SPARGE SI TU RAMAI CU BUZUNARUL GOL CAND TE DUCI LA BOSANCI DUPA BANI.ASA CA FUGITI CAT MAI PUTETI.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hmmmm...ciudate opinii,se exagereaza totusi.

Nu e recomandat pentru incepatori,sa ajungi sa muncesti peste o luna pe banbii tai e bataie de joc.

Problema e ca angajeaza toate petardele de soferi si de aici tot circula legende negre.Doar un exemplu oarecum recent,luni dimineata sofer rupt de beat face accident cu camionul.Nu este normal sa nu i se mai dea salariul si sa-l puna imendiat sa-si ia hainele si sa plece acasa?

In general soferii mai vechi sunt cat de cat multumiti,dar trebuie sa stii sa te impui nu sa fii catel care doar linge.

Nu se mai merge "la program" ca pe vremuri cum spune @Old.Si chiar si atunci se luau si peste 2000/luna si nu te tinea nimeni cu forta,accepta fiecare.Despre garaj nici vorba,spatiul de la Mons s-a dus si el...

Masinile cam proaste,despre consum nu am auzit sa se planga lumea.

Mari tepari nu sunt in niciun caz.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

daca zici tu ca nu sunt tepari inseamna ca nu ai lucrat la ei  sau esti  unul din fratii Placinta ?Mai nou a trecut baietii pe nationale si au 9 masini in parcare ,de ce?Va zic eu de ce ca le pleaca soferii .Explicatii va dau eu :salariul stai sa vezi daca nu uita de tine,te pune sa depasesti programul si amenzile ti le platesti ,cand vor sa taie la bani  te intreaba  unde iti este motorina ,tin oameni la initiere cate 2 luni ,tipa la tine pt toate greselile lor si ce limbaj  (tampiti ,prosti ....),daca  ai pareri contra  patronului pleci fara bani  si cat mai repede si mai pot povesti mult si bine.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ca sa inteleaga lumea!

Nu se poate generaliza in halul asta.Nu este strict aceeasi situatie la oricare dintre frati,la orice firma tracteaza vagoane etc.Sunt cazuri particulare care daca nu sunt prezentate cu toate detaliile raman doar legende.Si mai ales soferii au un dar fantastic de a inflori.

Nu au trecut chiar toti pe nationale,s-a mai revenit asupra deciziei cand au vazut timpii de tranzit si consumurile.Iti pot da nume de firme cu sute de masini care merg pe N.La firmele din Ro aproape ca e sport national.

Ca un alt exemplu,un coleg a stat 1 luna de zile cu masina defecta.A primit 1000 E fara sa faca niciun km.Prin alte parti nu primesc atat in 2 luni de munca.

Oamenii la initiere ii tin pentru ca ori nu sunt capabili ori sunt capabili si sunt prosti ca accepta sa stea.

Subscriu total la faza cu dispecerii analfabeti  ;D

Chiar te rog sa povestesti dar concret cu nume de firma/patron/sofer

Referitor la amenzi...unii nu stiu nici macar sa-si faca programul simplu,cum sa le suporte amenzile?Inca mai lucreaza 2 prieteni care au luat amenzi de 3000 si4000 E si nu li s-a oprit nici macar 1 cent la salar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

domnule dbirri,unde si cand ai mai auzit dumneatale de-o firmacare ai cere unui amarat de incepator garantie 2500 de batrane si sa se intretina singur 2 luni''''''asta o numesti SERIOASA'mai rau dekat in afrika am ajuns.safim seriosi.respect incepatori pt ka din ala sunt si eu,dar nici kiar asa domnilor..drumuri bune tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mugurel iti spun eu unde am mai auzit firme din astea!!!de duma gaz ai auzit??sa te duci la ei si sa le dai din start 150e +cheltuieli cu mancarea o luna si nu stii sigur daca iei examenu deci s-ar putea sa ii dai degeaba chiar daca esti cel mai tare sofer din univers.Si daca il iei tre sa mai dai 800e si sa le lucrezi si 3 ani!!Eu zic ca mai bine iesi daca te duci 2 luni pe banii tai decat la astia.Cat poti cheltui in 2 luni cu o mare economie 3-400e si chiar daca nu te angajeaza macar ai 2 luni de experienta in condus!!parerea mea!!  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu am fost la ei si am vorbit pt angajare....ar trebui sa plec saptamana viitoare la treaba dar un lucru nu mi-a venit  chiar bine cind,i-mi spune"Daca mai ai juma de ora sa ajungi la descarcat si ti se termina programu ce faci?"restul ghiciti.Pt. colegii care faceti unele afirmatii ar fi foarte ok pt.noi astia interesati,daca s-ar incepe X afirmatie despre x firma,cu ceva de genul"Am lucrat,lucrez,am un prieten,am o ruda etc.....care lucra la...sau a lucrat la...si de aia nu va duceti...etc.etc.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ce ai raspuns la intrebarea respectiva?

Din informatii neverificate inca se pare ca unul dintre patroni ar fi cumparat magneti neodymium,probabil ca sa-i lipeasca pe usa frigiderului de acasa.

Daca te iei dupa ce spune pe forum ca a auzit de la un prieten care a stat in parcare cu un sofer ce lucreaza la ei nu e bine.

Si avand in vedere ca forumul te obliga sa-ti dai cateva date personale nu multi au curaj sa recunoasca ca lucreaza la ei,poate nu-si mai vad salariul:)

Iar de cele mai multe ori fostii soferi denigreaza exagerat si uneori nefondat firma la care au lucrat.La fel ca dupa divorturile dintr-o familie cand isi aduc aminte de toate cacaturile si le imprastie la toti apropiatii.

Mai trebuie citit si printre randuri si filtrata informatia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pai da,daka ai experienta nu te lasa calcat in picioare de astia.la everyday am sunat eu akum 2 saptamani si mi-o zis ca au nevoie cu experienta,pe care n-o am,si mi-o zis ka au nevoie pt ka ei fak cel mai mult franta-germania....par seriosi si au numai scania..incearca la ei sau la suceava logistic....las-o balta de ierbac,mai ales ca nu esti incepator.....bafta si tine-ne la curent cu ce-ai rezolvat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.