Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

ginoxxx s-a oferit sa ma ajute. super baiat. m-a mutat la coordonatorul lui si luni plecam impreuna pe masina. maine plec spre tara ,cu mictrobuzul , si merg acasa ,chiar si pt cateva ore sa-mi vad familia, si apoi la drum cu colegul.

s-auzim de bine!si bafta la toti .sper sa nu fie chiar asa rau cum mi se pare pina acum,tinand cont ca am fost tratati cu atata indiferenta.

salut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna la toata lumea!! Cine ma poate ajuta si pe mine cu o firma de transport la care nu se cere experienta?? Am incercat la H.Essers dar mi-au spus k fara experienta de 2 ani nu angajeaza...desi yo stiam ca nu cer experienta!!Bafta multa!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Va salut colegi .

Valy e cam greu ca incepator iti zic eu din proprie experienta am cautat 4 ani sa ma angajez si am gasit dar la firme unde se plateste rau de tot si asa nu am mers . Si dupa 4 ani am gasit o firma ok cu doar 2 capuri si m-au angajat fara experienta a fost un mare noroc si uite ca am 6 luni la ei si vreau sa raman in continuare dar e greu sa gasesti pe cineva sa iti dea pe mana o masina si atata marfa si sa te trimita in lume fara sa ai experienta .

Iti doresc mult noroc si bafta in ceea ce vrei sa realizezi .

Ddrumuri bune .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut Edy!! experienta am doar pe microbuz de persoane...am facut italia vreo 2 ani..in rest nimic!! auzisem de la prieteni k mai sunt firme care angajeaza incepatori..si lucrezi 2..3 luni cu un coleg pe cabina..si dupa dak te descurci te da singur!! sincer..nu am gasit o firma de genu...pe net la descrierea firmei..zice k e asa..dar knd suni la ei iti spun cu totul alte vrajeli!! Bafta..drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut valy .

Eu anul trcut am mers la waberers la interviu , am dat asa o proba de lucru acolo la ei in curte si trebuia sa imi fac bagajul si sa merg la angajare dar am avut o mica problema (cazier ) si nu am mai mers si intre timp a aparut firma asta unde lucrez acum si dupa cum am mai zis aici si as vrea sa raman ca sunt multumit si nu este bataie de joc ca in alta parte . Prin luna Ianuarie am discutat in olanda la o incarcare cu un coleg roman de la vaberers (eram prin rotterdam ) si era incepator nu s-a plans baiatul si zicea ca el castiga in jur de 900 - 1000 de euro si cum era la inceput spunea ca are ceva gaura la motorina dar inca nu i-au tras din bani dar nu stiu ce sa zic poate asteptau sa aibe gaura mai mare sa nu mai ia omul bani asta numai el stie ce sa intamplat dupaia .  Daca nu aveam acea problema juridica eram de prin luna Septembrie la waberers .

Multumesc si numai drumuri bune .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

aha...oricum..din cate vad majoritatea firmelor de transport incearca sa ne fure cat mai mult!! Sincer nu stiu unde as putea sa incep sa lucrez pe camion...si nici cu italia nu mai prea merge!!ai vreo idee ceva?? multam...bafta!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Va salut!

sunt nou pe aici, si imi caut si eu ca tot omul de munca ca sofer, ma poate ajuta si pe mine careva cu o indrumare, experienta am cateva luni pe masina de 7.5 tone! cam atat, am vreo sansa? am atestat marfa si agabaritice!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

eu lucrez la waberers de 8 luni si am fost luat fara experientza dar in ultima perioada cer experientza .eu cand ma ma angajat am dat proba cu tirul prin parcarea firmei au vrut sa vada daca pot sa duc cat de cat tirul.nu ti cere sa parchezi cu spatele daca nu ai experienta vor sa vada daca te descurci cat de cat cu condusul.dupa training mergi in ungaria la budapesta sau movar si de acolo mergi cu un coleg 2 3 saptamani pana prinzi modaliatea de alimentare ca daca nu stiii sa alimentezi la waberers nu o sa iei bani.eu sunt multumit cat de cat de banii care i am luat dar acum dupa ce am prins experienta ma pregatesc sa merg sa castig mai bine.ptr inceput e bine sa lucrezi la waberers.asa ca drumuri buna va doresc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegu gabi daca nu te superi da si tu adresa ,nr de telefon de la waberers as vrea si eu sa-mi incerc norocul la ei de -si nu prea am experienta totusi sper macar.multumesc si iti doresc nu-mai drumuri bune. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

colegii care lucrati  s-au ati lucrat la Waberes,am inteles ca primesti un salariu de 1100 eur. Intrebarea este din acestia cheltui pe mancare cand esti plecat s-au se acorda suplimentar alti bani cum ar fi diurna?Astept raspuns colegii si va doresc DRUMURI BUNE ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

colegu roby, acest salar iei poate tot cu salarul de baza care iti merge in tara, acolo nu ai diurna, esti platit la km adica 0,8 centi pe km si salariul de bazain jur de 800-900 lei

Te mint colegii astia rai . De fapr unchiu ghio waberer iti da in cabina si o maseuza, care-ti face masaj tailandez cu happyend in timp ce conduci, sau de cate ori esti putin incordat, iti mai da o contabila, o secretara, o bucatareasa, si o menajera. Plus bani de weeckend.

Cat de naiv sa fii domnu roby?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.