Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

am fost joi la interviu la miercurea .am completat ceva hartii ,ne-a pus cate o intrebare doua apoi ne-a chemat la ora unu pentru proba.Eu am fost cu un prieten din vaslui iar de toti eram noua .Doar doi mai lucrasera pe tir,restul eram varza.ne-am urcat pentru prima oara intr-o cabina de tir.Mergeti ca nu e de speriat.Proba a fost acolo in curte ,un tur de ograda si 10 metri inapoi in linie dreapta.Simplu pentru toti.Mai ales daca declari ca nu ai mai lucrat pe tir .Le declari ca ai lucrat pe 7,5 tone.Cand am urcat in cabina mi-a aratat examinatorul vitezele.pleci cu a doua ,schimbi a treia ...si...gata.Au ramas cam singurii care angajeaza fara experienta.Ne-a dat la toti cate o hartie cu actele care ne trebuie si cand sunt gata sa venim in oricare zi de luni.Stai  acolo o saptamana de instructaj,cazarea ti-o vor opri din salar,iar duminica pleci la Budapesta.Acolo te da cu unul mai vechi o luna de scoala ,iar apoi  "DOAMNE-AJUTA"  Eu nu voi rata sansa asta. Nu te ia nimeni altfel. E perfect pentru a prinde putina experienta , iar apoi mergi cu pieptul in fata oriunde se cere proba...Drumuri  bune

;D ;D ;D

fara experienta am auzit ca te ia si la Hartl...  cica te pune cateva luni cu unul cu experienta si apoi devii titular.

eu acolo vreau sa ma duc, deja incep sa imi pregatesc ce-mi trebuie.

bafta... si daca nu iese treaba cu waberers, incearca si dincolo... nu stii cum ai noroc  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
:D hello sincer sa fiu nu ma cred atat de bun dar din ceea ce am mai facut si eu pe aici pe colo ma descurc....as dori sa caut sa ma angajez la o firma mai serioasa....nu cred ca o sa dau lumea pe spate cu experienta mea dar sincer sa fiu am vazut colegi cu ani grei in umeri de condus si nu reuseau sa parcheze camionul cu remorca cu spatele...ce sa mai zic de altii ...nimeni nu este de speriat sau de admirat...dar cel putin am o rugaminte pt voi...cine imi poate da o adresa mai exacta de la o firma care se mentine pe piata...doresc sa ma angajez!! Va multumesc si astept un raspuns!!!! :-*:-* :-*:-*
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu am lucrat aproape 3 ani la waberers pana acum 2 saptamani. salariu este 1050 roni pe cartea de munca plus 8,4 euro centi pe km inafara ro. km 8500 pana in 10000. programu ei spun o luna cu o saptamana acasa dar niciodata nu am venit dupa o luna. luna trecuta dupa 2 luni si o saptamana mam cerut acasa si ma intrebat cordonatoru de ce vreau sa vin acasa. la inceput lucrati sofer 2 cu 10 euro pe zi cu 50 euro pe saptamana. o paine este 2 lire 20 pe anglia un pachet de tigari pleaca de la 4 euro pana la 9 lire. anul acesta media de castig a fost 800 euro pe luna cand salariile pleaca pe comunitate de la 1500. e alegerea fiecaruia. se merge la program si din cand in cand se mai opreste motorina. depinde de cordonator

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Dragi colegi eu am fost la ei pe data de 08.08.2012, si am dat o proba de lucru cum spun ei, am gasit oferta pe internet dar au fost colegi care au venit direct din auzite si au dat si ei proba.

Ei spun ca angajeaza doar cu experienta dar nu verifica nimic dai proba daca te descurci si treci e ok.

Proba consta in completarea unei fise de inscriere unde treci ce vrei ca experienta ca vam spus nu se verifica.

Apoi cateva intrbari scrise de genul ,lungime totala, lungime semiremorca, latime, inaltime, greutate maxima admisa, greutate maxima pe axa motrica in comunitate(11,5to), pe unii iau intebat ceva si de geografie am auzit pe mine nu.

Apoi proba cu TIRul, cuplare-decuplare remorca, mers prin parcarea lor unde se urmareste schimbarea vitezelor si lucru cu ambreiajul, parcarea cu spatele intre doua remorci si mersul cu spatele pe o linie dreapta cam 50m si cam asta e tot.

Eu am luat proba mi-sa dat o lista destul de mare cu dcumentele necesare pt angajare va urma o saptamana de training si dupa aceea pleci in cursa 4-5 saptamani cu 1spt acasa.

Salariu pe tara 1050Ron brut+vechime 8,4centi pe km consum dat pe masina pe care daca il depasesti ti se retine, transport asigurat la si de la camion uneori se vine cu camionul in romania.

Cam atat pot sa va spun in rest BAFTA si Drumuri Bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Ieri m-am intors acasa dupa o luna de ucenicie :)) prin toata europa. Acum astept sa primesc o masina si sa incep si eu lucrul normal pe bani normali :)). In linii mari treaba e cam incalcita, trebuie sa fi foarte atent, ai foarte multe chestii pe care rebuie sa le respecti si de care sa ti cont si la care sa fi atent in permanenta. Din cate am inteles de la cei mai vechi treaba statea mai bine insa de ceva vreme s-a cam stricat. Bani opriti din orice,  majoritatea masinilor date in incepatorilor  sunt niste DAF-uri harbuite care merg din linie in linie cand intri pe un drum mai denivelat.Unele lucruri se mai schimba fata de ce povestesc ei la scoala si multe altele.Acuma nah, pt  ceva experienta induri macar 6 luni si gata.Usor nu este dar totul pe lume cere sacrificii. Asta e, succes celor ce merg la Waberers !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut colegii eu sunt nou pe acest site si as dori sa intreb si eu citeva lucruri despre Waberer;s==imi zice si mie un coleg unde se tine acest interviu si cam care sunt sansele sa te admita avind in vedere ca eu sunt tocmai din sud adica GIURGIU.Nu am experienta pe comunitate dar experienta pe camion 40 t. slava domnului am destula am 32 de ani de soferie camioane si alte alea.Sincer am nevoie de sfaturile unui coleg!Va multumesc su multunesc si DRUMURI BUNE FRATILOR

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

32 de ani de soferie? ::) plus minim 20 ...not old for this? :);)

raspunsul meu= sanse sub 10%

....am sa fiu putin ....pe langa subiect.....la 52/55 ani....crezi ca este ...expirat???

....cum ai sa te simti tu la ani lui...cand unul ca tine ii va da asa un raspuns????????

...adevarat are sanse mai mici....merita sa incerce....

....drumuri bune la toti colegi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegu, nu am spus ca ar avea zero sanse, am spus doar ca va fi un impediment varsta.

Cunosc oameni la varsta lui care isi fac treaba excelent, numai ca cei de sus care conduc firma iau problema in brate si nu accepta pe motivul varstei.

sunt doar realist..

din partea mea multa bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Va multumesc colegilor ptr raspuns. Am sa incerc totusi e adevarat ca pina acum nu am lucrat pe extern ptr ca am lucrat mult in transportul de persoane dar nu vedeti ca acum meseria noastra la noi in tara nu mai are valoare. In ciuda adilor de munca pe care eu am recunosc in materie de TIR pe extern nu pot sa zic ca am ceva experienta sunt zero. De aceia am cerut sfatul si ajutorul vostru ptr. ca eu in acesti ani am invatat sa ascult si pe cei mai tineri ptr. ca si ei au destula experienta;; DRUMURI BUNE FRATILOR :) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.