Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Colegule, eu am fost saptamana aceasta la Ciuc la cursuri, am avut un coleg care a facut cursurile toata saptamana, si ieri adica Vineri, cand ne-a adus contractele de munca sa le semnam nu a semnat, din cauza ca scria ca trebe sa plateasca cursurile,daca pleaca mai repede de 6 luni, si a plecat acasa.Daca era asa, nu i-l puneau oare sa plateasca cursurile??????? ;)

Ei ne-au spus ca in contract scrie , dar nu mai este valabil, nici faza cu 2600 euro, nici cea cu cursurile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
colegu se simtea cu musca pe caciula probabil vroia sa plece mai repede de 6 luni si s.a speriat ca are de platit ;):))
De unde stii ca se simtea cu musca pe caciula?De ce nu gandesti si din alt punc de vedere!Eu ii dau dreptate.Cum sa semnezi un contract care contine asemenea clauze?Tocmai introducerea unor clauze de acest gen arata pana unde poate merge ipocrizia si infatuarea angajatorilor.Nu te gandesti ca odata ce ai semnat contractul acela,esti legat si de maini si de picioare?Daca prevederile nu mai erau valabile puteau sa le scoata din contractul respectiv.Crezi ca era asa greu sa faca asta?Probabil euforia gasirii unui loc de munca,va intuneca judecata!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pe mine nu ma afecteaza oricum ptr ca nu am de gand sa plec in 6 luni deci am semnat linistit ..e adevarat ca puteau sa le scoata din contractu respectiv dar ideea era cu acei 2600euro ca la un moment dat in viitor se va introduce acel program care va trage 50 euro lunar din salar pana se acopera acea suma care se va returna la plecare in totalitate..deocamdata nu functioneaza programul dar era necesar sa semnam ptr ca la un moment dat in viitor va fi si ca sa nu fie probleme atunci am semnat acum ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Dl florin20 raspunsul se afla la mintea cocosului.

Respectivul a efectuat cursul si apoi i-a fost varat sub nas contractul si aditionalul pt semnat asta pt ca asa se procedeaza la waber. Daca omul s-a speriat si nu a semnat hartiile in baza la ce sa-l traga la raspundere ?!?

Faptul ca incepi cursul luni si ca esti angajat miercuri si ca ti se da contractul la semnat vineri este o "eroare" de procedura insa tine minte va la waber nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul are un scop.

Sper ca te-am lamurit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

salut colegii!feritiva de Waberers,toti colegii cu care am vb prin parcari se plang!!!bani putin,cam 700 euro pe luna cu totul,opreste motorina ,aiurea,nu i de mers!!!!!!poate pentru incepatori merita,o perioada pana se formeaza!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegilor pauza mi s-a terminat.

Pt intrebari sau nelamuriri legate de waberers va astept cu msg pe privat.

Valabil pt cei care vor sa se angajeze si pt cei deja angajati si care intampina probleme de orice gen.

De cate ori o sa am conex. la internet o sa va raspund cu placere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
@aliasje @route45 daca sunteti mari profesori in meseria asta ar trebui sa stiti ca fiecare firma are avantaje si dezavantaje ..cei care sunteti incepatori luativa dupa ce spun acesti profesori si nu o sa lucrati niciodata atunci ..cunosc genu asta de soferi in varsta care li frica sa nu li se ieie locu de munca de altii mai tineri si spun ca ce rau ii acolo.. dar degeaba ca se amagesc singuri ptr ca patronii oricum vor cauta mereu soferi tineri ;) drumuri bune

Colegu' dj mell, rout45 a prezentat in detaliu ce se intampla in interiorul firmei fara ocolisuri. Aici nu e vorba ca esti tanar sau batran sau incepator sau profesionist. La aceasta firma intotdeauna va fi loc pentru tineri. In urma cu cativa ani am fost si eu un tanar novice si am incercat si eu aceasta firma su nu-l pot contrazice cu nimic pe rout45. Este o firma ok daca poti sa treci peste acele aspecte, daca esti de acord sa alimentezi din banii tai pentru a termina cursele. La ei nu conteaza ca aceea masina a consumat 38 l\100km, (care este dovedit de calculatorul de bord) de ex. si care nu trebuia sa depaseasca 35\100 dupa normele lor(aici or sa spuna unii ca poate nu stiu sa conduc economic si ca nu conteaza daca mergi sau nu contra vantului sau daca ai curse de 2000 km cu o incarcare\descarcare versus 500\1000 km cu 3\5 incarcari\descarcari sau diferenta de autostrada versus nationala, samd...). Eu nu o sa lungesc ca rout45 si o sa-ti spun sa stai linistit ca intotdeauna vor fi locuri pentru tineri incepatori si novice in locuri de genul acesta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dj mell,,daca esti vreunu din firma care dai spaga lunar si iti vin banii si nu ai problem,las o mai moale,ca din asa zisele greseli ale incepatorilor va luati voi salariu corect.nu mai zi la nimeni ca e bine ,,pt constiinta ta.recunoaste ca e cu dichis treaba la waberer s.drumuri bune sa aveti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Dragi colegi! Nimeni nu va obliga sa semnati acel contract. Orice firma doreste sa aiba spatele asigurat. Ce doriti de fapt? Sa vi se puna in fata un contract in care sunt enumerate doar drepturile angajatului. Una peste alta singurul sfat este sa cititi bine si sa decideti daca oferta lor este pe masura asteptarilor voastre.

Din punctul meu de vedere acel contrac este destul de slabut. Eu sper sa primesc acest contract catre semnare deoarece in anumite cazuri stiu exact cum as putea sa-l atac in instanta (doar in cazul in care sunt fortat).

Daca aveti dubii cereti un exemplar de contract catre studiere chiar la inceput si trimiteti-l la au avocat in care aveti incredere ca sa spuna o parere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.