Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Intr-adevar, nu e nicio problema.

Dar exista totusi niste dezavantaje cum ar fi:

1. Daca sotia nu are un loc de munca in RO, ea si copii vostrii vor fi descoperiti dpdv medical iar voi veti avea acoperire doa pe Ungaria.

2.Vechimea in campul muncii in Ungaria, va fi luata in calcul pe RO doar daca veti avea un minim de 5 ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Salut,stie cineva mai bine informat au mai selectat recent soferi in vederea angajarii,conditii ??Au mai marit parcul sau pleaca soferii din diferite motive ?

la noi in romania se micsoreaza flota, iar in ungaria se tot mareste, eu am observat ca angajeaza de la noi ca sa ii puna pe ungaria, cum fac si cu mine, deci incearca sa te duci sa minti sa-i aburesti cumva ca ai experienta ca sa te ieie, ca siasa nu o sa mai ai deaface cu ei peste o luna daca te-au angajat, ca vei repartizat la unguri..intelegi, inceraca sa intri cu orice chip, nu uita un lucru..cu rusinea mori de foame..Multa bafta iti doresc. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
eu sunt curioasa angajeaza sau nu in echipaj k am sunat ieri si o zis k nu

maxim 3 luni poti sa lucrezi in echipaj perioada de instruire..dup-aceea e preferabil singur si ptr tine ca iei salar mai mult..

ai mai lucrat undeva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

azi am fost la ei si dupa o proba teoretica si una practica am fost admis eu si alti 5 colegi,la proba practica nu prea mam descurcat din prima cum se spune dar nea Stefan era in zi buna si am trecut,acum sa fac si cazierul auto si gata astept sa ma sune sa ma duc la cursul de teorie de o saptamana,ni sa spus ca probabil contractele se vor face pe ungaria

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

daca rasfoiti topicul mai din urma vedeti cum faceti rost de experienta,la teorie se da un chestionar cu 30 de intrebari si trebuie sa faceti minim 15,pe o alta foaie se completeaza un disc,dimensiunile autotrenului si semiremorcii,chestionarul are intrebari din timpii de condus,de odihna,arimare,in general ce sa facut la atestat si trebuie sa il treceti cu minim 15,la proba practica o mai bajbai dar la chestionar minim 15,nu sta nimeni linga tine la chestionar,mai intrebi un coleg,mai ai niste notite,vedeti voi,la proba practica nea Stefan e baiat de treaba si se trece chiar daca nu esti expert,stiu ca nu e raiul pe pamant la ei dar pentru cei fara o mare experienta e o poarta de intrare,firma angajeaza periodic si are nevoie de baieti descurcareti,cine intelege......intelege,cine nu lasa numere de telefon pe forum poate poate il suna cineva si il ia la munca de acasa,succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Pentru cei nou veniti pe acest forum,chiar va este greu sa rasfoiti putin subiectul si sa aflati raspunsurile la intrebarile pe care doriti sa le puneti ? De fiecare data dupa apar aceleasi intrebari,verificati si voi de curiozitate inainte de a pune intrebarea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

ceva noutati?de cat timp asteptati sa va cheme la curs? nu de alta dar vine luna august,luna concediilor,am rasfoit topical din urma si am vazut ca pe cei de anul trecut care au fost la interviu din august incolo iau chemat la curs la sfarsitul lui ianuarie anul acesta,cam mult timp de asteptat,cine nu lucreaza si mai are si familie de intretinut ce face?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare

Sunt incepator, am fost la ei saptamana trecuta, mi-au spus ca angajeaza incepatori, dar doar daca cunosc un sofer care lucreaza la ei care sa fie de acord sa merg cu el si de asemenea sa fie de acord si coordonatorul soferului. Sunt din Mures, daca este cineva cu experienta ce lucreaza la ei si este binevoitor sa ma ia cu el pt a capata experienta rog sa imi dea un mesaj.

Drumuri Bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut viitorii colegi. deocamdata sint spectator cu permis , atestate, certificate medicale........si tinicheaua de coada care zdrangane la toate usile '' experienta o''. Poate se mai gaseste un sofer care nu a uitat cum e sa fii incepator, de la waberers, sa ma ajute sa trec pragul experientei? Maine o sa sun si eu la dl.zsolt, sper sa reusesc sa ma urc pe o masina pana nu uit sa bag in marsarier. Peste tot aud aceeasi placa..........vrem experienta. Pai de unde atata experienta, cum s-o faci, iti cumperi tir si te plimbi prin lume ca sa ai experienta? E.mail radu_bbc@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.