Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

stiti ceva daca mai angajeaza la aceasta firma ?? Am permis cat C CE din Decembrie anul trecut ... card tahograf atestat marfa si ADR .... nu am experienta cea mai mare problema ( ajutatima cu o firma care iau si soferi incepatori pt comunitate ) stau in Brasov . Multumesc anticipat ( lasati post sau sunati la 0760951096

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da se angajeaza,citeste mai sus.Experienta minim 6Luni.Sau pe cineva de la firma care sa te recomande sau sa te ia cu el.Iar restul dupa ce esti angajat depinde de cel cu care esti in proba si de dispecer.O zi buna.Detalii de contact ai mai sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut viochiracu am fost si eu la waberer°s miercuri si am dat un test de 40 de intrebari majoritatea fiind din timpii de conducere dupa care am fost la ei in curte pentru proba practica.La proba practica te pune sa mergi cu tirul prin curte si sa parchezi intre jaloane.Dupa toate astea daca esti admis ti se da o foaie cu actele pentru angajare si ti se explica conditiile de munca,salarizare s.a.m.d.Daca vrei sa te duci multa bafta eu m-am dus,am fost admis si m-am apucat sa-mi pregatesc actele.Cam asta ar fi in mare daca mai ai si alte intrebari iti raspund cu placere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu vreau sa fiu insistent esti incepator?eu acum vreau sa incep viata de sofer pina acum am facut altceva cu toate ca mi-am dorit intotdeauna acest lucru .te pune sa dai cu spatele e dificil?am un prieten care a spus ca ma ia o saptamina cu el dar sa vedem daca trec testul cu practica ca pe parcurs incet invatam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut vio.Da sunt si eu incepator si la datul cu spatele eu unu am nimerit-o din prima fara sa ma laud dar chiar mi-a iesit.Asa ca profita de ocazie si du-te n-o sa-ti para rau.Mult succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sal da se fac fara experienta dar te duci cu cineva sa te invete cateva garari ca acolo dai proba practica , nu e greu am vb cu cineva care a fost si aici pe forum , merita sa incerci . Eu ma duc pe 12 iunie la interviu sa vedem ce facem dupa interviu.care stie ce urmeaza dupa interviu sa posteze aici.sa stim daca au cazare cat dureaza cursurile cum ne descurcam cu mancarea pe acolo salariu si ce acte ar trebui sa facem

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

vio daca cauti mai de prin urma o sa gasesti pe la pagina 84-85 a acestui subiect cam ce se intampla dupa ce esti acceptat la interviu si ce acte iti trebuie sa intri la ei,eu am avut contract pe Romania dar acum contractele se fac doar pe ungaria,dupa ce ai toate actele gata o sa mergi la budapesta,acolo va cazeaza la o pensiune pentru trei zile timp in care semnezi actele,langa sediul waberers este un auchan de unde poti sa faci cumparaturi si sa mananci,preturile sunt chiar mai mici decat in Romania,acum nu stiu daca se mai face o saptamana de instruire perioada in care erai familiarizat cu politica firmei gen alimentari,carduri,etc,sper ca-ti sunt de ajutor aceste informatii,bafta si drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sal care este din galati sau braila si vrea sa mearga pe 12 iunie la proba la waberes ,ma duc cu masina sunt sg sa ma sune la 0744667101,impartim motorina.o zi buna si nu va luati dupa ce se spine pe forum cunosc 3 baietii care lucreaza in moment la ei si sunt multumiti mai ales la criza de acum nu mai spun cum sunt eu incepator,am muncit f putin doar ocazional atit cat sa stiu sa conduc si ceva manevre cu spatele.o zi buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut vio ai fost la waberers ce-ai rezolvat?

Cine mai este din Botosani care a fost la waberers...pe mine m-a programat pentru instruire pe 23 luna asta si daca mai este cineva din BT sau Suceava care tre sa vina pe 23 rog sa imi dea un pm sau la tel:0748589770.Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

daca aveti experienta ocoliti firma waberers......!!! tot ce sa zis de firma este adevarat acolo dai spaga ai curse bune si vii acasa la timp si stai 0 saptamana altfel ajungi vineri si duminica la munca.... daca vreti sa castigati bani merge la alta firma...... waberers e buna doar pt incepatori .....!!!

salut!!! ca incepator la wab iti da 10 euro pe zi de l-v sambata si duminica te odihnesti..... firma e buna pt incepatori.... daca rezisti mai mult stresului ok.... bafta..... oricum si pe soferul care te ia il face la bani cat esti cu el... doar nu ori fi prosti sa te plateasca din contul firmei..... oricum iti da un consum de tot k.... t nu iti iese atuncea iti trage din salar!!! firma wab... se judeca cu multi soferi din cauza retinerilor la salar... si cei care au avut sange in instalatie si sau judecat toti au castigat!!!!!!!!!!! numa pt facut experienta e buna firma in rest..... !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

as dori sa stiu mai multe despre Waberers,daca se face contract pe Romania sau Ungaria,ce documente cer,si adresa lor unde pot trimite,mentionez ca sunt incepator,trebuie sa merg in echipaj la inceput si cam cat este salariul.imi cer scuze daca deranjez pe cineva,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru pirlea daca ai citi umpic in urma ai vedea ca nu se mai fac contracte pe Romania,ai vedea si din ce motive.Ai vedea si cum trebuie sa procedezi ca sa incerci sa lucrezi la ei.Trebuie sa mergi la interviu,nu sa trimiti actele.Citeste postarile si ai sa gasesti si adrese si tot ce te intereseaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.