Members Ionutzb Posted January 10, 2014 Members Share Posted January 10, 2014 inca nu m-o sunat nimeni de la Budapesta nici pe mine,tot in decembrie am fost si eu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ioncherciu Posted January 11, 2014 Members Share Posted January 11, 2014 salutare colegi mai sunt careva dintre voi de aici de pe forum care sa mearga luni la cursuri si sa fie cazat la pensiune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted January 13, 2014 Members Share Posted January 13, 2014 nimica nou la firma asta oare tot 6 luni vechime cer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted January 13, 2014 Members Share Posted January 13, 2014 Da colegu, deocamdata cer 6 luni vechime . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cgt1975 Posted January 13, 2014 Members Share Posted January 13, 2014 salutare colegi mai sunt careva dintre voi de aici de pe forum care sa mearga luni la cursuri si sa fie cazat la pensiune Cand ai fost la interviu? In ce luna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted January 13, 2014 Members Share Posted January 13, 2014 Cum am scris si mai sus,da tot 6 Luni minim se cere.Mai sunt care au fost de anul trecut la interviu si au fost sunati acuma si au fost acceptati si cu experienta 0 zero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 Acum sunt chemat la cursuri pt angajare. sal pe ce data ai dat testul ,eu lam dat pe 5 decembrie si nici acum nu mau chemat la curs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 e cineva care a dat testul in decembrie si nu a fost sunat ,eu am fost pentru ungaria . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 Colegu, eu am fost ieri si am experienta 0 0 0.... si am fost acceptat sal colegu esti pentru ungaria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian Vatajele Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 Colegii care ati fost la interviu , imi puteti explica mai detaliat in ce consta proba practica? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionutzb Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 Colegii care ati fost la interviu , imi puteti explica mai detaliat in ce consta proba practica? Multumesc.mers cu fata ,viraj stanga,dat cu spatele drept si o parcare pe stanga intre jaloane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian Vatajele Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 doar atat colegule? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted January 15, 2014 Members Share Posted January 15, 2014 Sunt chemat luni pentru angajare.Mai vine cineva de prin alba,orastie,medias,? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 salut.am fost pe 13.11 la interviu la ei,la sfarsit ne-au spus ca santem acceptati,am fost 3 oameni,ne-au spus ca o sa ne sune cand sa venim la curs,dar ca anul asta slabe sperante sal colegu teau chemat la curs tel meu 0762040153 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 inca nu m-o sunat nimeni de la Budapesta nici pe mine,tot in decembrie am fost si eu!!! esti cu experienta sau la fel ca mine fara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionutzb Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 inca nu m-o sunat nimeni de la Budapesta nici pe mine,tot in decembrie am fost si eu!!! esti cu experienta sau la fel ca mine fara la fel, fara experienta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members raizi Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 Pentru colegi care sunt chemati luni 20-1-2014 ne vedem la cursuri drumuri bune colegi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 eu astazi am sunat si am antrebat daca angajeaza fara experienta si mi sa spus sa sun la sfarsitul luni februarie vom vedea atuncea mai sun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 iti doresc mult scces si bafta colegu! drumuri bune! sal poti sami spui si mie cat a durat de cand ai dat testele si pana teau chemat la curs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 Pentru colegi care sunt chemati luni 20-1-2014 ne vedem la cursuri drumuri bune colegi.. De unde esti colegu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted January 16, 2014 Members Share Posted January 16, 2014 -Raizi Data nasterii:08 Aug 1987 Locatia:Tulcea Puteai afla daca dadeai pe profil la el . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihaihan93 Posted January 17, 2014 Members Share Posted January 17, 2014 Cine merge la interviu?...m-au chemat si pe mine marti,miercuri sau joi de la 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sibianul Posted January 17, 2014 Members Share Posted January 17, 2014 dorinel: cam mult insisti, deja dai impresia ca ai ceva personal cu firma asta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members janika122269 Posted January 17, 2014 Members Share Posted January 17, 2014 buna seara la toti colegii,sa stiti ca colegul dorinel are mare dreptate,eu am lucrat la ei un an ,adica am plecat de la ei in decembrie 2013,si va pot spune ca nimic nu se respecta,nu primiti nici macar salariul pe tara,o sa platiti si aerul pe care o sa-l respirati,ca sofer angajat la ei nu valorezi nici cat un scuipat,o sa va dea doi lei pe luna si cerinte multe, eu am lucrat cu contract pe romania si primeam ceva bani dar de cand m-au trecut cu contract pe ungaria nu am primit decat 10% din salariul cuvenit si astfel am plecat de la ei. pt colegii care pot fi intretinuti de catre familie,adica el sa lucreze si familia sa-i trimita bani sa poata trai pe camion,pot merge sa faca experienta dar recomand familistilor sa stea departe de jigodiile gen waberers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted January 17, 2014 Members Share Posted January 17, 2014 Daca ar fi mai multe firme care ar accepta incepatori nu s-ar mai duce lumea la ei dar asa....e trist ce sa zic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts