Members Adrian93 Posted January 27, 2014 Members Share Posted January 27, 2014 0266312071 sau 0757062600 ( Benkő Zsolt ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Merros_Maximus Posted January 28, 2014 Members Share Posted January 28, 2014 colegi dar ca incepator pe comunitate cat te platesc astea ms pt raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted January 28, 2014 Members Share Posted January 28, 2014 Salariul pe tara de 1050 lei + 8 euro / 100 km. Eu asa stiu. Daca gresesc sa ma corecteze cineva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Merros_Maximus Posted January 28, 2014 Members Share Posted January 28, 2014 colegu dar iti da de munca sau...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted January 28, 2014 Members Share Posted January 28, 2014 Eu stiu ca faci garantat in fiecare luna peste 10000 de km , acum depinde si de coordonatorul pe care il ai si de stilul tau de condus pentru ca nu te preseaza nimeni sa ajungi cat mai repede la destinatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oswaldo Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 0266312071 sau 0757062600(Andrasz Zsholt) suna cu toata increderea.. Andrasz ZSHolt cum zici de fapt e ca ness-ul 2 in 1 de fapt este Andras Ede si Benko Zsolt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adrianovici Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 Sal...i.mi poate spune si mie cineva care a fost sa dea probe cat de curand,ce chestionare ne da?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mav Posted February 6, 2014 Members Share Posted February 6, 2014 Adrian. nu te stresa cu testul, e simplu. Sa cunosti completarea unei diagrame, notiuni de gabarit ansamblu tir. si o proba de indemanare cu ansamblul tir. Mult noroc la test. Daca esti din Bucuresti, probabil te vor intreba ca pe mine "..si la Bucuresti nu gasiti de munca ??.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stef_eu77 Posted February 6, 2014 Members Share Posted February 6, 2014 e cineva care merge miercuri la miercurea ciuc??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adrianovici Posted February 9, 2014 Members Share Posted February 9, 2014 Vrei sa te duci miercuri ?? de unde esti?? k si eu vreau sa merg da nush cand....suna.ma daca vrei sa mai vb 0765580476 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adrianovici Posted February 9, 2014 Members Share Posted February 9, 2014 Ms pentru raspuns Mav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adimar Posted February 10, 2014 Members Share Posted February 10, 2014 sal, pt colegi ce vor sa se angajeze la waberers, am sunat astazi si primesc cu 1an vechime permis si minim 6 luni experienta, pt cei fara experienta pot sa si incerce norocul.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adimar Posted February 10, 2014 Members Share Posted February 10, 2014 daca e cineva din ploiesti sau imprejurimi si doreste sa mearga la waberers saptamaina aceasta, ma poate contacta la tel 0723741674 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constanter Posted February 11, 2014 Members Share Posted February 11, 2014 buna ziua la toti. este cineva din zona iasi, neamt, bacau, care merge miercuri pe 12 04 2014 la interviu waberers, si poate sa ma i-a si pe mine lasati mail la adresa livno_mixi@yahoo.com? pentru cei care au facut cursuriel am si eu o intrebare: se plateste cazarea cat timp se fac cursurile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alex.s Posted February 11, 2014 Members Share Posted February 11, 2014 adimar cand vreai sa mergi la cei de la waberes , eu sunt din bucuresti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adrianovici Posted February 11, 2014 Members Share Posted February 11, 2014 salutare...si eu vreau sa ma duc pe data de 19.02.2014 sunt din Vaslui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted February 12, 2014 Members Share Posted February 12, 2014 nu stiti se fac angajari soferi fara experienta cand am sunat eu luna trecuta au zis ca deocamdata nu angajeaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members antonie constantin Posted February 12, 2014 Members Share Posted February 12, 2014 Salut colegi. Ma poate ajuta si pe mine cineva care stie sau a fost in ce consta probele scrise si practice de la waberers?Eu va multumesc anticipat si sa aveti drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members szaga Posted February 12, 2014 Members Share Posted February 12, 2014 adimar cand vreai sa mergi la cei de la waberes , eu sunt din bucuresti Lasa-mi PM cu numarul tau de telefon sau verificati mesajele si suna-ma.Poate mergem impreuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members antonie constantin Posted February 12, 2014 Members Share Posted February 12, 2014 stie cineva in ce consta probele date la waberers?,ma refer atat la cele scrise cat si la cele practice. va multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members proeminent Posted February 12, 2014 Members Share Posted February 12, 2014 Imi poate spune cineva, daca pune cuvant un angajat waberers pt mine si ma si initiaza, astia ma si accepta? Persoana in cauza mi-a spus ca asa e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted February 13, 2014 Members Share Posted February 13, 2014 Proba consta in a sti putina geografie,timpi de condus,complectarea unei diagrame,calculi de consum,cand si cum se fac pauzele plus altele.Iar la condus depinde parcari,plecare de pe loc,poate si mai multe când am fost eu era zapada. Daca ai pe cineva si iei te testu,te trimite cu persoana respectiva in curse pana cred ei ca esti pregatit.Ti se da consum 25 litri gol,plus in functie de cat tonaj ai ca marfa.Km ficşi.Nu ti se da traseu.Alimentezi numai unde vor ei si numai unde e mai ieftin.Orice faci,chiar si alimentarile trebuie sa iti suni dispecerul.Drumuri bune.Consumi in plus,platesti,faci km in plus,platesti.Ti se fura motorina si nu ai parcat in parcari care zic ei,platesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marian79 Posted February 15, 2014 Members Share Posted February 15, 2014 buna ziua la toti. este cineva din zona iasi, neamt, bacau, care merge miercuri pe 12 04 2014 la interviu waberers, si poate sa ma i-a si pe mine lasati mail la adresa livno_mixi@yahoo.com?pentru cei care au facut cursuriel am si eu o intrebare: se plateste cazarea cat timp se fac cursurile? se plateste din primul salariu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members constantin stefan Posted February 17, 2014 Members Share Posted February 17, 2014 pe 18 feb merg la miercurea ciuc la probe.daca mai merge cineva mai am loc in masina.sunt din calarasi si trec pri bucuresti,nr de tel este 0734422267 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adimar Posted February 18, 2014 Members Share Posted February 18, 2014 salutre tuturor, a fost cineva pe 12 02 2014 la interviu la waber? daca a finalizat dosarul pt inceperea cursurilor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts