Members laurentiu_tieru Posted February 20, 2014 Members Share Posted February 20, 2014 salutare la toti colegii ! cine a fost pe 12_13.02.2014 la m.ciuc la interviu si are dosarul gata ,daca sinteti din zona de sud_est, daca doriti sa ma contactati in < 0723.700.983 \ id.mes laurentiu_tieru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andreiliviu105 Posted February 20, 2014 Members Share Posted February 20, 2014 Salut colegi . e cineva din teleorman care vrea sa mergem la interviu la Miercurea Ciuc? daca e cineva v-a rogg sa m-a contactati si poate mergem impreuna( 0784902989 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members HTruck Posted February 22, 2014 Members Share Posted February 22, 2014 Merg si eu marti sa dau proba de lucru, mi-au spus sa am doar actele la mn,permis,card,atestate si sa fiu acolo la 8 30 dimineata. Sper sa fie bine ca am peste 350 km de facut pana la ei . Camioanele lor sunt noi,sunt automate ? care stie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costyx2 Posted February 22, 2014 Members Share Posted February 22, 2014 mai este cineva din zona bucuresti, ilfov care vrea sa mearga la m.c marti,miercuri?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chertes_florin Posted February 22, 2014 Members Share Posted February 22, 2014 nu stie nimeni la angajare contractul de munca se face pe romania sau pe ungaria ..pt ca am inteles ca se muta de la miercurea ciuc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted February 22, 2014 Members Share Posted February 22, 2014 Si pe romania si pe ungaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members szaga Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Nu se mai face pe Romania,se face doar pe Ungaria,de aceea nu mai cere sa faci in tara fisa medicala,psiholocicul,medicina muncii,pentru ca nu sunt valabile la ei in Ungaria,asa ca ti le fac ei acolo.Daca pana acum ne puteam duce la ITM sau sa-i actionam in instanta pentru eventuale neregului sau opriri salariale abuzive,acum cu contractele pe Ungaria nu stiu cum o sa mai facem,probabil trebuie sa alergam cu translatorul dupa noi pe la ei prin tara.Si eu am trecut probele si sunt in dubii daca sa ma duc sau nu.Ma tot gandesc si nu ajung la nici un rezultat.Poate ne explica un coleg mai experimentat care sunt avantajele si dezavantajele semnarii unui contract de munca in alta tara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Contractele cum am mai zis si mai sus se fac si pe ungaria si pe romania.Pe ungaria se fac neparat daca ai venit prin cineva si e pe camion de ungaria,daca ai venit prin o firma.Iar pe romania inca mai face la cativa pentru ca mai sunt camioane de romania,sau mai se face contract pe romania,daca vi prin o cunostinta si are contract pe romania si u vrei sa mergi cu acea cunostinta.Majoritatea care au avut contract pe romania au fost intrebati daca mai vor sa stea,si daca au mai vrut si-au dat demisia si au trecut pe ungaria,dar inca mai sunt destui pe romania.Mai sunt cam 3 luni parca pana trec toti pe ungaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionneagu Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 este cineva care a fost saptamana asta la cursul de traning la miercurea ciuc? plecarile se fac imediat dupa curs sau ne anunta ei? eu da maine, luni, sunt programat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Daca esti chemat la curs,ai sanse mari sa pleci la sfarsitul saptamani.Sau saptamana viitoare.Cei care sunt chemati la interviu au de asteptat de la 3-4 zile pana la cateva saptamani pana ce vor fi chemati la curs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chertes_florin Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 asta inseamna sa mergi in ungaria sa iti faci fisa medicala ,medicina munci i,etc..sau iti aranjeaza ei,trebuie schimbate si atestatele ,sau sant valabile cele din romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Pai daca nu sunt valabile astea din Ro , atunci Romania ce mai cauta in UE? fa putin legaturile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members szaga Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Da colegule,sunt valabile.Conform celor spuse de Domul acela de la testare,dupa ce se termina saptamana de curs si semnezi contractul de munca te pune in autocar si pleci in Ungaria.Odata ajunsi acolo se ocupa ei de tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 Se ocupa ei de tot.In 3 zile sunt toate gata.Normal ca sunt valabile cui crezi ca i-ar conveni sa isi schimbe actele de fiecare data când se angajeaza.Doar psihologicu si medicalul il fac in ungaria.Esti cazat la o pensiune in acest timp.Plecari sunt in fiecare saptamana,dar asta cui ii convine sa vina vineri si duminica sa fie inapoi in ungaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alex.s Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 costyx2 cand vrei sa te duci la ei la interviu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costyx2 Posted February 23, 2014 Members Share Posted February 23, 2014 nu stiu sigur, eu ziceam miercuri, joi..ma gasesti la telefon daca vrei sa stabilim o zi anume;) 0723504984 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costyx2 Posted February 24, 2014 Members Share Posted February 24, 2014 nu vrea nimeni sa mearga saptamana asta la m.ciuc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Fane_babanu78 Posted February 25, 2014 Members Share Posted February 25, 2014 Am sunat si eu su cer sa ai minim 6 luni experienta pe comunitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adimar Posted February 26, 2014 Members Share Posted February 26, 2014 este cineva din zona ploiesti sau imprejurimi si merge luni 03 03 2014 pentru crsurile de pregatire la m ciuc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members igy_nbN Posted February 27, 2014 Members Share Posted February 27, 2014 scz..intrebarea mea e alta..iti cere vreun act doveditor pentru cele 6 luni de experienta?adica sa le demonstrezi cu o hartie ca ai aceasta experinta,eu unu nu am pe international.stiu sa manevrez un asemenea ansambulu..am 5 ani de cand detin categoriele..si am lucrat da pe 8x4,nu pe articula,dar am avut ocazia sa conduc sa dau cu spatele si am fost si cu un amic plecat 2 saptamani prin belgia,am mai dat cu spatele intro rampa,si condus un pic pe autobanda,sper sa fiu inteles corect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted February 27, 2014 Members Share Posted February 27, 2014 stai linistit ca nu te verifica , doar te intreaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adimar Posted February 27, 2014 Members Share Posted February 27, 2014 daca merge cineva luni 03 03 2014 la m ciuc pentru pregatire? si trece prin ploiesti ma poate contacta pe id; delta354@yahoo.com sau tel. 0723741674 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted February 27, 2014 Members Share Posted February 27, 2014 Ti se va descarca cardul la angajare.Normal ca se va vedea pe el daca ai mai lucrat sau nu.Nu stiu daca intereseaza pe careva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dodu_ioan06 Posted March 1, 2014 Members Share Posted March 1, 2014 Salut, daca este un coleg care are o sentinta judecatoreasca prin care a cistigat (recuperarea)diurnei si vrea sa ma ajute,am nevoie la un proces. Nu ma intereseaza datele personale,se pot sterge,doar sentinta,,IN NUMELE LEGI HOTARASTE.................... daca are cineva si vrea sa ma ajute astept un e-mail sau un nr de telefon multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members silfax29 Posted March 8, 2014 Members Share Posted March 8, 2014 Pentru incepatori diurna este de 10 euro/zi !!!!! cat vor lucra in echipaj cu un titular ( 1-2-3 luni ) + salariul minim pe economie din Romania. Incepatorii trebuie sa vina cu bani de acasa 2-3 luni ca sa munceasca pentru Wabberer's pana prin destula experienta sa poata pleca singuri in cursa . Toate actele se fac pe Ungaria - fisa medicala , aviz psihologic. Nu se cere in schimb card european de sanatate. Se cere minim 6 luni experienta pe tir. Recomandarea unui sofer angajat in cadrul firmei este un mare avantaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts