Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

salutare colegu emerikboy. din pacate pentru tine, nu cred ca te va suna cineva pentru angajare deoarece aici  sunt mai mult discutii intre colegi. pentru informatii despre locuri de munca va trebui sa te uiti in sectiunea cu locuri de munca sau in sectiunea despre firme. acolo o sa gasesti adresele firmelor, numere de telefon si adrese de mail unde poti sa iti depui CV pentru angajare. asa ca rabdare si tutun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

aquabluedod!! tu kiar le stii pe toate mane!! am lucrat si io la DSV acum vreo 3-4 ani cu Nicolaj si nu am amintiri plea placute...ca sa fiu scurt,cand faci 18mii km singur in 3-4 sapt nu ai cum sa fii prea fericit...sau tu  numai dormi mananci sau faci cate o L.BA cateodata?am lucrat si la N&K cam o luna...nu e vb de fugareala cat e faptul ca se lucra in ekipaj  iar io cum sunt cam ..."mititel" ma cam deranjeaza..sunt de vreo 3 ani la Dan Cargo, a  fost ok pana acum vreo 3 luni cand s au facut ceva restructurari vis a vis de nr de camioane de la Kurt in cadrul D.C. (cam peste tot adik la cam toate expediitiile s a cam intamplat asta) si acum am ajuns io si inca cativa care ne am bagat in seama si am fugarit masinile sa facem treaba la mai multe masini...asta inseamna mai multa fugareala...nu mai da cu var expeditia ta si/sau firma asta...nu am nimik cu kurt sau firma lui, dar problema este ca a inceput fugareala iar , kurt nu te lasa sa pui magnetul te certi cu dispo pt program, faci kmsi ajungi la concluzia ca nu esti platit indeajuns pt munca pt care o prestezi...si inca un punct de lamurit pt tine...nu este vb ca te tine cineva cu fortala o expeditie, NU TE LASA EI sa pleci sau sa skimbi exp , am incercat asta de mai multe ori vb cu Ionut, am skimbat "stilul" meu decondus, adik fac pauze dese si nefondate numai ajung la termen la dest. si tot degeaba...de cate ori sa insisti mah colegule?! iar de skimbat firma da, se poate! am gasit mai multe posibilitati si la 1800 si 2000 sau 2200, dar nu este vb numai de partea financiara sau stres aici..DACA esti SOFER si ai lucrat mai mult timp intr un colectic sa stii ca cel mai mult conteaza COLEGII care i ai si apoi restul problemelor tale, ori la Kurt sunt intr adevar ceva colegi de treaba(au mai ramas putin dar asta este) cu cared sunt mandru ca sunt coleg si sper prieten cu ei..Astra e colegukle, mai invata soferie mai lasa bidineaua aia ci caredai cu var pe cine si cand trebuie si fiu OM in primul rand si apoi...profesor, preot sau ce vrei tu..

Hai bafta multa si ...Drumuri line fara capre

Pe cand o traducere la ce ai scris?Ca nu se intelege ce vrei sa spui.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

@aquabluedod , de felul meu sunt calm si respectuos , asta in ciuda fizicului ... aici daca te porti si le vb  frumos ei te confunda cu un prost , asa ca am dat armata jos din pod si am inceput sa ma port ca atare. Astazi m au sunat sa mi spuna ca am avizul psihologic expirat  .... perfect , trimiteti ma acasa sa l fac , o sa va sunam noi .... ghici ? sunt parcat de 3 ore si nimic , nici nu ma mai suna , cum ti a spus si colegul mamitzoiu ... nu te schimba la o alta speditie , ptr ca disponentul are un cuvant mai greu decat al lor. Iar in perioada asta au o criza mare de oameni , sunt masini in curte fara soferi ...deci ?

@George , cumva in germania imi faceai din faruri ? stateam rezemat pe volan si vb la tel ? daca tu erai sa stii ca te am vazut in scurt . poate ne intalnim si noi o data , cu george.cioc m am intalnit  deja , am facut un schimb de trailere si de ...idei :)

nu am statie , nu ma pricep la asa ceva si decat sa dau banii pe ceva aiurea ...mai bine stau in banca mea.

Ptr acei colegi care vor sa vina la kurt e bine sa stie : mai nou acum se da proba de lucru ... parcat intre doua camioane din stanga si din dreapta , iesit prin intersectii , mers pe autostrada , limba engleza ... toate astea se fac cu , Karoly , e un om onest si cu siguranta nu va pune bete in roate celor care vor sa munceasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

cu firma asta nu e nimic special,o firma ca oricare alta

unde e? in Danemarca

pentru ce? pentru transport marfa

info:cunostiinte obligatorii de engleza si/sau  germana,experienta minim 1 an pe comunitate(sunt cazuri cand merge si fara),atestat ADR + generale,card taho

salariu fix 1500,masini 0-300.000 km maxim,deci ok,se merge la program,eu unul sunt foarte multumit

pentru angajari,e undeva prin paginile astea numarul domnului Voicu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sal la toti colegi nu am mai intrat de mult pe aici vad ca ajungenti la dispute interesante idea e ca sunt toti niste ..... care normal trag pt ei in rest nu stiu ce sa  spun cu nervi la pamant si ma abtin la ce spunea colegu sa fi calm astia stiu numai daca tipi la ei si te ameninta ca te da afara si spui nici o problema si atuncea nici nu te mai suna asa colegi nu va lasati calcati ca locuri de munca se gasesc a pentru incepatori baeti so pe ei sa puteti incepe si voi de undeva in rest drumuri bune colegilor scz srisu obosit si nici timp nu am

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Horia sunt am stat saptamana trecuta in Anco parking,cu Stefan,Lucian,Adi...dar nu stiam ca pleci acasa.Vacanta placuta sa ai

Acuma stiu, dar era greu sa-mi dau seama dupa nick. :) Nici eu nu stiam exact cand plec acasa, au mai plecat doi colegi cu masina si m-am lipit de ei.

Multumesc si drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

stiti cumva daca la casele de expeditii Kurt Beier unde sunt curse de cate 2 soferi (echipaj) este vreo sansa ca un angajat de acolo sa vb. sa i-ea cu el in echipaj pe cineva cunoscut, sau echipajele le fac ei fara sa te intrebe?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.