Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Moderators
Povesti de parcare

Nu prea. În 2 iunie 2013 (eram la Cluj, îmi scriam demisia), noile contracte (pe o nouă firmă dealtfel, alta decât HBT Internationale Transporte), prevedeau niște clauze destul de ''ciudate'', respectiv, angajatorul putea dispune de averea personală a angajatului în vederea recuperării eventualelor prejudicii aduse cu bună știință.

Deși neconfirmată oficial, se pare că aceste clauze au fost introduse în încercarea de a responzabiliza puțin mai mult șoferii în cursul desfășurării activităților (încercau doar să-i sperie). Dealtfel, valoarea juridică a acelor înscrisuri era 0 (zero).

Nu știu cât le-a reușit cu speriatul ''berbecilor'', dar d-ul Voicu, la Cluj, era destul de supărat pentru pierderea unor șoferi buni (oameni care la revenirea din concediu au refuzat să semneze noile contracte și au făcut cale'ntoarsă).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Treaba merge bine la kurt camioane noi ,volvo sau scanii , plin de soferi un microbuz pleaca unu vine , soferii majoritatea sunt foarte multumiti daca intrebi 10 soferi pt un sondaj 9 sunt extrem de multumiti. Deci Danemarca si Kurt Beier se potriveste ca o manusa pentru noi romanii ai zice ca e a doua romanica. Si colegu adica ce tu nu mananci shaorma cu de toate sau ce ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
Treaba merge bine la kurt camioane noi ,volvo sau scanii , plin de soferi un microbuz pleaca unu vine , soferii majoritatea sunt foarte multumiti daca intrebi 10 soferi pt un sondaj 9 sunt extrem de multumiti. [...]

Treaba merge bine pentru Kurt Beier, iar sondajul va arăta mereu 9 șoferi din 10 foarte mulțumiți, DAR tot în 9 cazuri din 10 nu vei mai găsi aceeași 9 șoferi să-ți răspundă la sondaj. Deși a umblat vorba mai bine de o lună de zile că nu se fac angajări, în realitate microbuzele plecau într-una cu câte 2 chiar 3 șoferi noi.

La Kurt Beier e raiul pentru șoferii obișnuiți cu ''ciupeala'' și/sau munca puțină și asta este o realitate pe care puțini au/au avut curajul s-o recunoască.

În iunie când am plecat eu, parcul era compus exclusiv din camioane Volvo. Exista un singur Iveco (de care fugeau majoritatea din cauza jegului din cabină) și care era deja proprietatea companiei. În plus, mai erau 2 Actros-uri, dar erau în probe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cred k esti unul dintre cei mai mari mancatori de SHAORME EMILIAN CHIRILESCU!NU MI AU PLATIT ULTIMA ZI DE LUCRU PE MOTIV CA AM LUCRAT NUMAI 2H!NICI O PROBLEMA !DE 50 E VREAU SA SI CUMPERE MEDICAMENTE IN FIECARE ZI PT TOT RESTUL VIETII LUI((PROSTU SE STIE CINE E)COLEGI DC LAUZI ATAT FIRMA?SPUNE SI PARTEA CEALALTA!DUPA CE AM STAT LA LUCRU 6 LUNI CAND AM VRUT SA MERG ACASA MI SA SPUS CA NU SUNT OAMENI CARE SA MA SCHIMBE!!!DACA VREI O EXPEDITIE BUNA TREBUIE SA COTIZEZI!!!!Pentru exces de caps si scrierea mesajului cu deformari ale limbii romane prevazute in regulament ai primit ban pentru 2 saptamani

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

uncle sam este o mare confuzie in capul tau. cei de la padborg sunt colegi cu tine nu sefii tai tu ai avut un singur sef Voicu si acum si Camelia am inteles mai nou restul erau colegii tai de la birouri nu sefii tai. tu te ocupai de camionu tau ei de acte si alte probleme administrative. iar cu spaga pt speditii bune e o mare minciuna nimeni nu cere bani la kurt beier cei care dau spaga o dau ca fraierii sau pt ca nu stiu o limba straina si atunci isi dau si ei seama ca nu aveau ce cauta sa munceasca pe EU si de frica pt a pastra postul dau spaga care nu e necesara si nici ceruta. in ziua de azi e legea junglei adica daca unu te vede slab de inger va incerca sa profite de pe urma ta. iar cu concediul sa stii ca exista o hartie care se cheama programare de concediu si daca o aveai nu iti mai zicea nimeni ca nu au schimb pt tine. Sincer imi este mila de cei care cred ca pot munci pe EU dar nu au habar cu ce se mananca aceasta uniune oricum iti doresc multa bafta si cauta pe Romania de munca ca nu e EU de tine.

Ps. eu nu apar pe nimeni sunt 100% impartial si evidentiez o realitate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pentru colegiii care au lucrat la kurt beier si vorbesc urat despre cei de la padborg, emilian chirilescu are dreptate. lucrez la ei de 1 an si niciodata nu am avut probleme, in momentul in care ai nevoie de lamuriri sau eu stiu ce problema cei de la pdborg de la birou te ajuta cu mare placere si ti vorbesc din postura de colegi nicidecum din postura de sefi. dar se trezesc uniii care au crescut in padure si nu stiu sa poarte o discutie civilizata si incep sa si arate frustrarile si incompententa lor de a se descurca pe comunitate si de a vorbi o limba straina la nivel conversational dand vina pe colegii de la biroul din padborg. sunt intr adevar cativa disponenti danezi care sunt mai dificili. asa ca nu mai incercati sa dati vina pe firma si pe colegiii de la birou si sa defaimati firma kurt beier. este o firma corecta cu angajatiii din toate punctele de vedere, se mai dadea peste program inainte dar acum din cauza amenzilor luate de firma s a renuntat la trecerea peste timpul de lucru si program.iar de spaga nici nu se pune problema de asa ceva.

asa ca incercati sa nu va mai luati dupa cei care au lucrat si nu au mai fost primiti inapoi datorita incompetentei lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pt cei 2 colegi spuneti tot adevarul!poti sa fii programat la concediu daca cei din padborg zic ca nu au oameni!!!!!!!!!!!!!!sigur dl emilian chirilescu este unul din asa zisii colegi din padborg sau cluj ca prea le stie pe toate!!si ce explicatie imi dai referitor la banii care nu sau daut soferilor?colegul ionut care zice k nu poate sa plateasca ultima zi de lucru!eu am lucrat la kb si stiu ce inseamna sa fii bine vazut!era o politica nu folositi magnetu ca va dam afara !iar disponentii ziceau sa folosesti maimuta!da de anul acesta se merge la program!!!iar pt gabitzu dinovici nu ti face colegii incompetenti!poate tu esti cel mai mare incompetent!!!nu ai atata vechime colegu cati km parcursi am eu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
adevarul trebuie sa fie ,nu va incumetati sa aflati?

KURTBEYER,,,,,,,PIERDE TEREN,soferii nu mai sunt prosti".....dumnezeu vede dar si cind aplica reguli?........in genunchi asteptati voi sefilor plini de bani de la lingai"...el filmaza tot"

Nu poti posta un singur mesaj in care sa raspunzi tuturor?In plus scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane este pedepsita.Pana se termina concediul de 2 saptamani poate inveti sa scrii normal.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mey da ce de oameni nervosi pe aici mey....usurel fratilor mai calcati si frana....sa traiasca fratele care sia luat numele lui Gunea.Bravo fratioru ai intaratat dracii...hahahahaha.Treaba e asa la tata kurt....mergi la program....faci pauzele la regulament...si iei banii pe 25 sau 26 ale lunii fix.Eu asa lucrez la speditia mea IAT. La mine e bine ...car 99% ADR pe ruta Harbore DK Auneau F in sudul Parisului ,bag 90 de ore fix in 2 saptamani consecutive fac pauze saptamanale legale si ajung la 14 mii pe luna la prelata. Mai servesc si o Olanda Belgie sau Germanie tot cu ADR.Mai fac si 11 incarcari cu 11 descarcari pe Dk .Stiu ca se vor gasi colegi sa comenteze dar pentru carcotasi am o invitatie: hai la IAT copii...sa fim colegi ...sa ne dam cu tiru cu 24 de tone de ADR prin Europa....sa te fugareasca toate melitiile si BAG-urile de prin Europa....sa ocolim impreuna tunelurile interzise ADR de prin Europa....sa punem chingi impreuna pe marfurile periculoase din camion.....si sa le explicam in engleza cursiv si fluent la melitieni ca nu se pune chinga pe orice marfa si la orice trailer.Sau poate preferati germana....E usor de ajuns la IAT ..trebuie doar sa va cereti la aceasta speditie si veti fi pe loc facuti colegi cu mine la IAT. Am 7 luni pe cabina acum si din februarie am ajuns la IAT si aici sunt inca si nu vreau la alta speditie.Am placuta in geam cu soferii.ro si cu nick-ul meu de pe forum DAN 1976 plus o roaba de jucarii de plus pe tot bordul masinii.Astept colegii interesati de detalii sa ma contacteze personal cand ma vad in parcare si sa le arat km facuti de mine si programul facut de mine. Sau colegii care vor sa imi dea in gura tot la parcare ii astept.Am sperat ca ma gasesc cu colegu cri5tian sa ii arat cat de profesionist sunt eu si cat de profesional imi fac treaba mea de sofer si sa ii multumesc personal fata in fata pentru ca ma numit NESIMTIT intro postare a domniei sale pe acest forum.Pacat ca a demisionat.....sau a fost dat afara...asta nu stiu.Cert este ca am pierdut trenul.Si pe aceasta cale stimati colegi, as dori sa imi exprim respectul pentru urmatorii colegi de la tata kurt: GEORGE CIOC, LUPUL SINGURATIC, MANUEL, RED DOG, ASPHALT, MAMITZOIU, GABYGETZ. Ordinea este aleatorie si sa nu se supere nimeni. Acesti colegi i-am intalnit personal si ne-am strans mainile.Si ne vom gasi sanatosi si la un sprit daca vrea bunul Dumnezeu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Referitor la faptul ca firma se duce de rapa...la vale...se duce in cap...etc etc etc. treaba sta asa: banii mi ia dat la data de 26 luna asta...asta e bine....de alergat alerg...asta e bine....salariul nu la taiat...asta e bine....camionu are 2 ani e limitat la 85 si merge ceas...asta e bine!!!! Daca ne va da tovarasul Denis un mesaj pe Tomtom in care sa zica ca firma sa inchis voi proceda in felul urmator: ma duc la nenea Karoly sau la nenea lonut sau la nenea Cosmin la berou la Padborg...echipat regulamentar si cu bocceluta impachetata cetateneste si voi intreba respectuos : _ Fratilor...cand e primul microbuz spre Romania mea draga?? Le voi strange mainile baietilor de la birou ...lu tovarasu Semaka...lu tovarasu Marin...lu tovarasu Florin si lu tovarasu Seby mecanicii nostrii de la garajul din Padborg, il voi suna pe tata Szolt sa ii urez succes in viitor, il voi suna si pe Victor si pe Radu de la Esbjerg sa le urez succes.....si imi voi aseza regulamentar persoana proprie in microbuz spre casa mea draga. Paguba in ciuperci...sa inchis Kurt Beier. Vorbesc scriu si citesc fluent engleza. Vorbesc germana la nivel conversational pentru un sofer de camion. Am BE CE din 18 07 1994 si DE din 2004. 17 ani trait doar in cabina de camion.Voi gasi oare ceva de munca prin Europa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ooooo!! Te salut Daneeee!! Adica "Dan BAG istul" :) Poate ne vedem printr o parcare la un gratar(ce dreq ai uitat ca io nu beau breh?!)Oricum io am schimbat DK pt Belgia,Olanda si Irlanda(ma refer ca si firma nu trasee).bafta mane!

P.S. - Vad ca tot mai ai gura mareeee!! Catza mica ce esti tu!! Si ce ti mai place si tie shaormaaaa! :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Citez din dan 1976 ,,Am sperat ca ma gasesc cu colegu cri5tian sa ii arat cat de profesionist sunt eu si cat de profesional imi fac treaba mea de sofer si sa ii multumesc personal fata in fata pentru ca ma numit NESIMTIT intro postare a domniei sale pe acest forum."Sa iau aceasta afirmatie ca pe o amenintare sau ca o provocare?Si una si alta duc la acelas lucru.Adica ban pentru minim 2 saptamani.Astept totusi explicatia cu privire la ceia ce ai vrut sa spui aici!Cum ai de gand sa demonstrezi profesionalismul tau?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Dan, multumesc de aprecieri. :) Pentru mine e o onoare (si nu sunt ironic) sa fiu coleg cu tine si cu multi altii care m-au facut sa ma simt la Padborg ca acasa. Pentru un incepator e mare lucru sa nimereasca intr-un colectiv primitor si s-a dovedit ca la Kurt Beier asa este. Mai sunt si probleme, e adevarat, insa as vrea sa stiu unde e perfect.

Dane, ne-am intersectat azi, aveai un trailer de Pema. Ai schimbat speditia?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
cea mai serioasa firma la care am lucrat pana acum merita sa incercati e la zi cu salariile nu se da in program pauze la timp etc

o recomand cu incredere

Hai ma colegu nu mai ridica atita in slavi doar nu iti faca aia statuie 1500e se ia acum si la patronii romani asa ca nu e ceva esit din comun :ymdaydream:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.