Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

Sal! Am trecut si eu pe la Hartl si din ce citesc pe forum nu se potrveste aprope nimic cu ce am intalnit acolo. Personalul are o atitudine placut prietenoasa, seful de parc este foarte pop.ular printre soferii cu vechime in firma, patronul este modest si prietenos, camelia este foarte amabila. Soferii vechi in schimb au grija sa nu se prinda de tine nimic, sa ramai sofer b cat de mult. Nu te lasa sa conduci in trafic urban sau pe  drumuri nationale si te critica permanent pentru cea ce faci corect. Eu in timp de 2 luni am tras camionul la rampa de 3 ori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hartltrans fac numai extern , garajul este in Vomp, Austria linga Insbruck si fac curse in spatiul UE ( Austria, Germania , Italia,Belgia,Olanda,Luxemburg ,Marea Britanie, mai putin prin Elvetia, Franta si Spania). La timisoara sint doar dispecerii,si ceva administrativ pentru recrutare soferi si plati salarii, etc , tot ce tine de nevoile soferilor , avind in vedere ca au numai soferi Romani. In Austria au coordonatorii de transport si altii care se ocupa  de contracte cu clientii pe partea de transport efectiv , prea putin intrii in contact cu acestia din urma, legatura cu soferii se face cu dispecerii din Romania si eventual cu seful de Coloana din Austria care stie  romaneste (Bernad).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegii pentru mine a fost foarte bine.Am prins un titular bun de la inceput.Cand am revenit la munca am venit tot amandoi.Am invatat cu programul,cu camionul,cu spatele,rampi...cam de toate.Cu bani au fost corecti intotdeauna.Mofturi in sensul ca nu fac titulari chiar daca uni au 5-6 luni...seful de garaj se face ca ploua.Oricum e bine pentru incepatori cum sunt si eu si cei care vor sa mearga la ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Tot in noiembrie l-am trimis si eu dar am renuntat la ei am asteptet de ajuns 2 luni tot a amanat plecarile miercuri incarc pentru germania o septica incep si eu cu incetul asa cum a spun multi veterani pe aici . Am apelat la Hartl ca nu am vrut sa apelez la prieteni . Cu astia am pierdut trei ocazii de a pleca pe o septica . Avantajul meu e ca am multi prieteni care sunt soferi chiar si tatal meu e sofer din 81 iar cumnatul meu face externul din 97 fratele meu de anul trecut si eu de acum deci o am in sange soferia .Abia dupa ce termin cu septica am sa plec tot cu un prieten pe unul cu remorca  . Drumuri bune sa aveti si bafta in continuare si multumesc tuturor pentru toate cele postate aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ce face un sofer de 21 ani fara experienta pe comunitate? Cei  care dau asa anunt nu stiu nimic transport . Sa nu se supere incepatorii .

nu te supara colegu , dar tu ai fost incepator ? e un lucru foarte bun dak vrei sa faci experienta am prieteni care lucreaza acolo si dupa 3 luni sunt soferi A si ia 1300 euro acum , UNDE VREI SA FAK EXPERIENTA ? eu unul nu am lucrat pe tir pana acum un an , m-am scolarizat la STADLER  si totul a fost ok , si nu am avut nici o probema

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ca sa primesti cardul trebuie sa fii cu asigurarea medicala platita la zi.

Daca nu lucrezi trebuie sa platesti 37 de lei pe luna, in cazul in care nu ai venituri.

Te duci la casa de asigurari judeteana de care apartii sa te inregistrezi ca platitor de asigurare fara venituri.Iti vor cere sa aduci niste acte( adeverinta de venit din ultimii 5 ani, adeverinta de la registrul comertului ca nu esti actionar la nici o firma, copie dupa cartea de munca etc) si iti vor calcula cat ai de platit din urma. Dupa ce platesti  sa ceri sa ti se elibereze cardul european.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.