Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

@drk_66 colegu..nu stiu ce te-au pus cucoanele de la CASS sa platesti dar mi se pare absurd..

eu am fost in constanta la CASS, nu am fost salariat din 2009 iar doamna de acolo mi-a zis f dragut ca este obligatoriu pe ultimile 6 luni + daca vreau in continuare 1-2 luni sa fie..

in prealabil am luat de la FINANCIAR din localitatea de domiciliu adeverinta cum ca nu am fost salariat pe anul 2011 si 2012 ( nu trebuia dar am zis sa le am ca sa nu mai bat o data drumul pana in mangalia degeaba) + ca mai nou cazierul judiciar tot la FINANCIAR il pti face contra cost (20 lei+4 lei timbre fiscale) si ti-l da pe loc.

ca sa revin la CASS...am platit pe ultimile 6 luni + luna martie in avans ( total 333 lei), mi=-au dat o chitanta, m-am dus la alt birou in cadrul aceleiasi cladiri, copie dupa buletin, dupa chitanta, am completat 2 cereri, iar in 7 zile lucratoare (10 zile calendaristice) pot sa ma duc sa ridic cardul de la ei (aveti optiunea sa vi-l trimita si acasa.)

maine dim ma duc sami fac medicalul si psihologicul.revin cu detalii despre cum decurge.

PS: apropo..pt analize, trebuie sa luati in prealabil adeverinta cu bolile cronice de la dr de familie

ce m-au informat femeile alea de la policlinica CFR e ca analizele sunt in jur de 140 lei + 50 psihologicul (cu programare altfel se achita 40 peste examinare)

intreba cineva cu cateva posturi inainte de cazier auto..eu am intrebat la FINANCIAR iar aia nu stiau despre ce e vb..nici nu stiu daca exista asa cv..de cazierul judiciar da...dar cel auto..ma indoiesc sa fie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salutare colegu neckson, tu ce faci?pe unde mai esti?ai reusit ceva cu drumul in italia?...eu da, am trecut prin "scoala" hartl (ca multi alti colegi) si nu regret....cu bune, cu rele a fost un punct de plecare, o experienta profesionala, dar si una de viata....am invatat multe lucruri acolo....si daca nu as fi avut alte okazii as fi continuat la ei cat ar fi fost necesar.....pentru ca vreau sa fie bine inteles : NU recomand sa faceti cariera la hartl ....ci DOAR SA PORNITI de acolo cand nimeni nu e dispus sa va puna macar la o proba de lucru sa vada daca stiti cu ce se mananca meseria asta.....

salut colegu..cat ai stat la HARTL? si daca poti..si nu este ceva prea personal..poate poti da cateva detalii, la ce ar insemna "cu bune si rele".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mai colegi sa fie clar pt cei care au primit lista cu actele necesare,pui copie pt actul care s-a cerut acolo si nu mai mult,daca a cerut cazier judiciar nu inseamna ca trebuie sa trimiti cazier auto,nu e necesar,pt cei care nu stiu sa nu mai vb aiurea.

pt colegii care merg cu mine vineri,da si eu am vb cu d-na Camelia astazi si vineri trebuie sa ajung la 12 la TM,am rezolvat azi tot si mai ramane despartirea grea de familie.

cine are familie si a mai facut armata stie cum e despartirea,

cei care merg pot sa trimita un pm cu un nr de telefon,hai sa auzim de bine,apropo,i.arian cum o duci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

clau46....multumesc de intrebare, sunt bine acum(avand in vedere momentul cand am vb cu tine pe mess) atat cat se poate fiind departe de sotie,copil.....dar comparativ cu exeprientele anterioare, aici nu se compara...ma omoara doar faptul ca sunt plecat deja de 3 luni si mai stau 1 jumatate ca sa pot fi acasa, cu cei dragi, macar de sarbatorile pascale....in rest, banutii sunt la timp, nici mai mult,nici mai putin decat s-a promis la angajare,sunt singur pe cabina,pe o ruta relativ "usoara"

rebound....o data ce am intrat sa imi exprim parerea, nu mai e nimic atat de personal incat sa nu pot spune  :) ....eu am stat doar o luna efectiv la hartl, dar am tinut legatura si mi-am facut suficienti prieteni acolo incat sa spun ca si acum o parte din mine e tot la hartl....glumesc, desigur, e din domeniul trecutului, dar faptul ca tin legatura cu colegi ce sunt inca acolo ma face sa mai stiu si acum noutati

ce voi scrie mai jos la capitolul "si bune, si rele" despre hartl...e valabil pentru oricine merge la ei

1.Bun: te ia cu 0 experienta(sigur ca te taxeaza la banuti, dar asta e, macar iti ofera o sansa sa si faci ceva,inafara de a le inrama, cu atatea acte care ti-au scos banii din buzunar)

2.Bun: ajutorului nu i se trag bani din salariu,indiferent ce se intampla pe traseu....totul plateste titularul (de aici si refuzul unora de a va lasa la volan sau fortarea de a conduce pe cardul vostru)

3.Bun: ai sansa de a deveni titular imediat ce se elibereaza o masina (stiu cazuri cand au fost facuti titulari la o luna, doua dupa angajare)...desi nu e stralucita plata nici atunci...deja se simte diferenta (titularul primeste 7% pe toti km facuti de masina intr-o luna -se fac 18.000-20.000 km in functie de cat trag cei doi)

E mult spus rau pentru ce urmeaza....voi enumera doar niste lucruri si voi le incadrati

4.poti avea nesansa sa nimeresti un titular (proaspat devenit asa-vezi perioada de mai sus) care si sa vrea NU STIE ce sa te invete pentru ca nici el nu a avut de unde sau cand sa le invete......De asemenea, poti intalni cazul titularului veteran care sa stie foarte multe lucruri, dar pur si simplu sa nu vrea sa ti le arate sau sa te lase sa incerci sau varianta in care nu profesional, ci omeneste, temperamental nu va intelegeti.....aici, va readuc aminte, ca aveti posibilitatea de a solicita schimbarea titularului....daca si urmatorul e la fel, ghinionul vostru

5.recomand (mai ales pentru cei mai "sentimentali") sa inceapa cu 1 luna afara cu 1 saptamana acasa, macar la prima plecare...asta ca sa aveti timp sa va obisnuiti cu distanta de cei dragi, cu diminetile fara cafeaua cu sotia, de serile fara pupicul de noapte buna al celui mic ....de asemenea, veti trece la un alt ritm de viata, cu stres, nopti nedormite,emotii,nervi...

6.atat in Timisoara, cat,mai ales, in Vomp sunt foarte multi "binevoitori" care vor intra in vorba cu voi doar ca sa afle niste lucruri de transmis mai departe sefilor (oricare ar fi ei:camelia, silvana,oricare ar fi in locul lor la birouri, bernard-seful de coloana din vomp, ori chiar lui ernst hartl-inutil sa mai precizez cine e, numele va spune totul)...de asemenea, ca o parere personala, va spun sa evitati comentariile "am auzit despre H.....orice ati citit pe forum" si mai ales NU,NU,NU spuneti ca ati mers la ei doar pentru experienta dupa care plecati(aveti cel putin o bila neagra inainte ca macar sa fi vazut volanul)

momentan, ma opresc aici.....daca vor mai fi intrebari(daca imi mai aduc aminte si daca ma ajuta si timpul si conexiunea la internet) mai revin

Pana atunci, capul sus colegi - ca loc de inceput e foarte bun-bafta multa si drumuri line!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pt colegul rebound; ti se pare si este absurd, tu probabil ai avut intrerupte ultimele 6 luni deci o penalizare mai mica. eu in 2011 am lucrat pana pe 31.12 inclusiv, incetarea activitatii fiind cu data de 01.01.2012. Poate daca ma hotaram peste 6 luni plateam o penalizare mai mica, cred. dar calculandu-mi din 2009 penalizarea a crescut. lege prost intocmita...sau...cate bordeie atatea obicee ca de ex eu ieri am scos cazierul judiciar cu 10 lei si timbru fiscal de 2 lei. maine sunt programat si eu la fisa medicala si daca mai e timp fac si psihologicul. revin cu amanunte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

@i.adrian

iti multumesc in numele celor care ar fi vrut sa citeasca asa ceva in cele 20 de pagini de posturi pe acest topic. astept cu nerabdare si ce-o sa mai postezi de acum in colo.

cei drept e bn cand cineva din experienta sa (fie ea cat de mica) impertaseste si la ceilalti.

am auzit anumite chestii despre cei de la HARTL..este adevarat ca domnul Bernard este romana? sau cel putin vb romaneste? si ca majoritatea soferilor de acolo sunt la fel roamani? (ma refer la cei titulari?)

@drk_66

dupa cum am scris nu am munciti cu forme legale la stat din decembrie 2009, iar doamna aia atat mi-a zis ca am de plata..bine eu stiam asta pt ca in prealabil m-am informat telefonic despre mai pret. pot zice cel putin ca macar ti-ai achiatat asigurarea de sanatate si esti cu un pas mai aproape de angajare.ori ca-s la HARTL sau la alta firma dinafara.

@catalin86

tocmai ca asta zic..ca nu stiu daca este asa ceva..cazier rutier..paote o fi..dar cei de la financiar nu au auzit de asa cv..si sincer nici eu..si nu intelege ce ar contine in el?..poate despre istoricul accidenteleor ruiere..? cine stie..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sa traiesti adriane tata!Deci treba sta cam asa....am reusit sa fac ceva banuti in italia,am pus si deoparte am deschis o firma cu un prieten si acum sunt in tara,ma ocup de administrarea ei cat timp prietenul meu s.a intors in italia pentru a mai face ceva bani,deoarece vrem sa ne extindem la vara.Daca nu merge o iau iara de la capat cu tirurile,o.m vedea ce.o mai fii pana atunci :-\Tu unde mai lucrezi??familia bine??sanatos??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dupa cum am promis..azi revin cu detalii despre analizele medicale.

eu le-am facut la Policlinica CFR Constanta (ei se ocupa cu analize pt angajari), m-au costat 140 lei + 50 lei psihologicul.

analizele constau in: recoltare sange, radiografie plamani, ORL, oftalmologie, EKG, EEG. rezultatele la sange si radiografie se au a 2-a zi, celelalte pe loc.

trebuie completata o fisa, adeverinta de la medicul de familie cu bolile cronice si multa rambdare..

si sa nu uit..nu trebuie sa mancati nimic de dimineata, nu de alta dar sa nu faceti un drup degeaba la policlinica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

referitor la analizele medicale ... dupa toate astea ce hartii v-au dat? eu am facut la o clinica autorizata din Bacau si mi-a dat o foaie in care specifica, ca sunt apt medical. Ca pret au fost tot 150 fisa medicala si 50 psihologicul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Fisa medicala pt siguranta circulatiei =150 lei

Examen psihologic = 50 lei  Le am facut eu azi 

Tarifele sunt din orasul Tg-Jiu.

Colegu rebound, pune si tu preturile din Constanta sa vedem daca difera de la judet la judet!

nu stiu colegu pe fiecare in parte..mie mi-au facut calcul la caserie inainte sa incep analizele si atat trebuia sa le dau..mi-au dat o chitanta si m-au trimis din usa-n usa sa le fac..

acum 10 lei in plus sau minus..nu e cine stie ce..

@IoNuTy

nu pot acum sa-ti zic ce ar trebui sa-mi dea pt ca dosarul este inca la ei..maine ma duc sa-l iau cu tot cu rezultate ..o sa postez maine seara..

insa la psihologic mi-a dat o foita cu niste stampile in care zice ca-s apt pt munca..de parca eu nu stiu asta :) doar pt asta fac taote analizele..sa muncesc..LOL

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

bai baieti care ati fost plecati...cum e  viata pe tir in echipaj?se mananca, se bea...te mai si destinzi?sau stai toata perioada stresat si crispat de.ti vine sa  vii pe  jos acasa?cand pleci de acasa ce iti cari dupa tine?haleala(sunca,salamuri deastea asa,ceva de udeala cand faci pauza....intrebarea mea e....exista posibilitatea sa te si destinzi intr.o cursa sau doar esti persecutat de alaa cu experienta?............ast raspuns urgent ca  m.ati speriat cu ala care e titular..de parca ar fi un mic Dumnezeu..nu e om si  el?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sunt si oameni buni printre titulari, tot respectul ptr.ei care nu au uitat de unde au plecat, dar sunt destui care lasa mult de dorit, unii chiar au impresia ca sunt ei proprietarii tirului iar daca fac ei greseli(fac si ei ca numeni nu e perfect) il trage deoparte pe "nenea patronu" si i explica ca tu nu stii ( adica mai pe romaneste"te sapa"), ca sa iasa ei cu fata curata si nu o sa te creada pe tine nimeni ca doar el e titularul si pe el il crede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

rebound ,pt cardul european de sanatate m-am interesat si eu,sunt in aceesi situati,nu am mai lucrat cu acte din ian 2011,acum trebuie sa platesc 6 luni in urma asigurarea medicala +luna in curs,doamnele de acolo mi-au spus ca in jur de 300 de lei,se elibereaza in 7 zile lucratoare

la dosar mai am de adaugat fisa medicala,card european de sanatate si un cont in euro la BRD sau raiffeisen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pentru colegii care sunt din zona dobrogei ,fisa med pentru siguranta circulatiei la cta, MEDICAL CERMED este 68 lei plus psiho care nu stiu cat este eu lam facut la tl 40 lei,program de luni-vineri dupa ora 15,dureaza maxim 3 ore,clinica este atestata de min transporturilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Prietene Borcea daca tu te mandresti cu un cazier ca acele inseamna ca nu sti ce vorbesti.Dute tu la o firma care se respecta si arata-i asa ceva ca de la poarta iti ureaza drum bun.

Nu vreau sa ma mandresc dar din 1992 si pana acum am 3 abateri pe cand tu 8 abateri ???si tin sa mentionez ca am umblat putin prin Europa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

@madalin_borcea

merci pt raspuns..insa in documentul care l-am primit de la HARTL cu actele pt angajare nu este specificat si cazier rutier..

azi am fost sa-mi iau avizul medical..si surpriza..analizele la sange care le facusem ieri nu erau bune..a trebuit sa mai platesc inca 66 lei sa-mi recolteze iar sange si sa astept rezultatele..partea buna e ca mi le-au dat dupa 2h..astfel ca pana in ora 13 am avut avizul si tot ce tine de analize medicale gata..

pt cei care vor sa isi faca analizele la CFR Cta..intrebati inainte de toate sa nu ajungeti cu surprize ca mn.

succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

@madalin_borcea

merci pt raspuns..insa in documentul care l-am primit de la HARTL cu actele pt angajare nu este specificat si cazier rutier..

azi am fost sa-mi iau avizul medical..si surpriza..analizele la sange care le facusem ieri nu erau bune..a trebuit sa mai platesc inca 66 lei sa-mi recolteze iar sange si sa astept rezultatele..partea buna e ca mi le-au dat dupa 2h..astfel ca pana in ora 13 am avut avizul si tot ce tine de analize medicale gata..

pt cei care vor sa isi faca analizele la CFR Cta..intrebati inainte de toate sa nu ajungeti cu surprize ca mn.

succes.

      Daca CFR nu sunt ...seriosi, in Constanta ramine varianta MEDICAL CERMED care din ce spunea un coleg mai jos sunt ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare colegilor...pana la urma cine este perfect? cine nu are abateri dastea minore? un radar cu 10 - 15 km in plus...o centura.... se intampla..... daca nu ai accidente sau alcool..... e totul ok... in atatia ani de soferie e greu sa nu ai macar o abatere cat de mica....cine nu munceste nu greseste.

cu respect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.