Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

normal am vazut la alti baieti ca in jur de 2-3 saptamani,bine a fost un baiat Petre saracu a stat 5 luni,altul 5 zile,depinde cum ne-o fi norocul ;) poate ne-o chema pe toti trei odata( eu,tu si Manuel)si poate mergem toti cu o masina sa nu stam 7 ani pe drum cu trenul)pana atunci asteptam...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegi, cei de la Hartl angajeaza si fara experienta deloc? adica sa faci un curs ceva acolo la ei, ca la dumagas? Sau trebuie sa ai ceva experienta? Eu am un an jumate pe intern dar am un prieten care nu are experienta deloc si vrem sa mergem amandoi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hopa ... hopa..., iar povesti din parcare? ce naiba dati informatii daca nu stiti sistemul de plata la HARTL? Hartal promite si da: 600 euro/ luna dar asta se compune din: 450 euro pentru patru saptamani muncite afara si aprox. 600 de lei (adica contravaloarea a 150 de euro) tot pentru cele patru saptamani muncite afara. Daca stati doar trei saptamani la munca afara si o saptamana acasa nu o sa vedeti banii astia niciodata. Daca stati 4 saptamani afara corect ar fi sa impartiti cei 450 de euro la patru saptamani si sa spuneti ca Hartal plateste aprox. 112.5 euro pe saptamana petrecuta la cabina sau si mai exact in jur de 15 euro la zi la care se adauga cei aprox. 600 lei. Pentru titulari: minimul pe tara se trage din banii facuti de sofer adica din banii pentru Km facuti, deci nu sunt 7% + 600 lei ci 7% - 600 lei.

Apropo, mergeti la ITM si spuneti ca va da 600 lei ca soferi. In mod normal salariul minim la soferi este de 780 lei net (aprox. 1040 lei brut) - dupa noua legislatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ati  uitat sa  specificati,ca  pe  langa  aia  600 de  euro  o sa  mai  primiti  si  o  masa  calda  constand  in rabdari prajite.pe  bani astia nu  mas  duce  nici macar  sa  pornesc  camionu.Din cauza  celor  care  muncesc  pe  o  farfurie  de  orez  am ajuns  rau  cu  toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

de dragu tirului sa te umilesti la astfel de job-uri....mai bine incerc alt domeniu decat sa rabd pentru o farfurie de orez cum zice colegu' mai sus...iar 600 E pe comunitate ii putin...chiar si ca incepator....dar nah zici sa nu ridici pretentii...dar daca stai mult pe comunitate, e scump si mai ales daca iti da banii aia 600 euro, am auzit gurile rele ca nu-i vezi decat jumatate. Poate sa tragi un an ca un caine la ei si apoi sa fugi unde oi vedea cu ochii...nu am incercat, ma batuse gandu, dar eu am mai facut ici colo experienta...insa cer un dosar de hartii si stai dupa ei sa te sune cu lunile...trageti CV-uri, faceti-le frumos, mai bagati si de la voi 2, 3 firme ca ati lucrat la negru si poate va suna...eu asa am facut. Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

miki23 si alexVAL, veniti numai cu jigniri gratuite dar nimic concret, dati si voi un exemplu de alta firma la care se plateste mult mai bine sau ziceti unde lucrati voi sa vedem si noi astia umilitii cum e sa reusesti in viata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

in multe alte meserii ca sa o inveti trebuie sa platesti ,acuma daca iti iese si ceva de papa eu zic ca e bine pe praful asta pentru un incepator 3 luni pe comunitate fac mai mult decit 10 ani in Romania trebuie sa te pui un pic la punct cu regulie din fiecare tara ma refer la vignete autostrazi cu plata etc si sa ai grija la program si va spun eu ca o sa fie in regula,ca exemplu eu am fost aruncat in 1997 pe un volvo fh 12 si nici nu stiam vitezele nu stiam nimic si aveam permisul din 89 ,am facut greseli nu zic dar n-am fost prins asa ca are loc toata lumea nu e mare inginerie, va urez mult succes,apropo am fost pe comunitate cu un coleg probabil cel mai meserias dintre noi dar degeaba ca nu putea coresponda cu dispecerul ca nu stia nici o limba nici sa umble cu qolcamul a fost primul ejectat asa ca cei tineri mai stiu o limba se descurca pina la urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Toti stiu sa spuna ca nu s-ar duce pe 600 de euro dar au experienta ca daca ar fi fara sa vezi cum ar sari sa lucre pe 600 de euro ca incepator. Sa mai fie si din orase din astea moarte cum sunt eu unde sunt ceva firme de tiruri dar nu te ia nimeni nici cu experienta ca tot merge pe pile si bani,atunci sa vezi cum ar lucra baieti si pe 600 de euro.

Asa ca,nu mai bagati voi ca nu ati merge, ca va spun eu ca ati merge daca nu ati avea incotro si ati fii incepatori fara experienta si cu permisu si atestatele luate in ianuarie, nici nu aveti cum sa mintiti in cv ca nu te crede nimeni e timpul prea scurt din ianuarie si pana acum in martie cine te crede ca tu ai lucrat fara carte de munca afara doua luni si ai si gasit asa repede cum ti-ai luat permisu ai si plecat, aberatii de oameni inconstienti asta este, cum sa scri asa ceva in cv..... ??? ???

colegi, care vreti la hartl incercati cum fac si eu este singura firma care ia incepatori fara obligati (te obliga sa stai anumit timp la ei gen dumagas),consumul de motorina nu este asa mic,si faci experienta pe extern, la orice firma te duci la interviu totul este bine pana te intreaba de experienta pe comunitate si cand spui nu ai se si schimba la fata examinatorul cu care esti. Scuze daca am fost off topic dar prea se gasesc unii care nu ar lucra pe 600 de euro asta e viata daca inaintea noastra au fost soferi care au furat la motorina cu cisternele si au mai facut eu stiu ce, ce vina avem noi ca acum cand si noi ajungem soferi nu se mai poate gasi nici o firma serioasa, asta nu e vina noastra ci tot a celor cu experienta care se pricep sa faca si au facut asta inaintea noastra si acum tot ei sunt ofensati ca nu mai gasesti firme serioase,pai daca au trecut pe la acele firme soferi din astia cu experienta si au facut numa prosti firma s-a saturat si a taiat de la toti. Gata s-a terminat cu vrajeala la firme, trebe sa va treziti ca nu mai merge. Atat ca am scris destul.Drumuri bune la toti colegii. ;) ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

ba dar angajatine la voi daca tot va dati asa mari...omul se duce unde are ocazia...daca voi ati inceput pe pile,norocul vostru nu mai comentati aiurea pe aici.daca nu va intereseaza firma asta cautati frate alt subiect si nu mai ne ironizati pe noi astia incepatori...parerea mea e ca e foarte urat din partea voastra...cautati un subiect unde puteti spune ceea ce vreti si angajativa voi pe 4000 Euro.lasatine pe noi astia mai mici sa fim ''slugi'' asa cum spuneti voi.noi ''slugi'' si voi directori. >:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.