Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

Bravo, Torro. Lunga postare dar interesanta, putini zic adevarul de la Hartl, eu unul cred tot ce ai zis tu si abia astept sa ajung si eu acolo. Daca poti da si cateva nume de titulari, jigodii sau baieti buni, nefumatori m-ar interesa, ti-as fi recunoscator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Draga Tooro nu vreau sa te jignesc dar ori esti un (( GRIJA MARE !! ))  ori nu ai lucrat in viata ta la firma Hartel, ca tare mai sti sa dai cu vorba in oamnei. Hai sa iti zic eu care ce-i drept am lucrat la ei 1 an si 3 luni, mi-am dat demisia din mai multe motive.  Ziceau ca mareste salaru cu 8 centi km dupa primul an. Micniuna curata daca te duci la Berni cu plasuta ii ai daca nu nu.  La fel cu km da faci 20 de mii dar trebuie sa te duci la Berni cu plasuta ori la Dian adica fic-sa si atunci faci km multi altfel cei cu pilele fac km cand am dat am facut si 25 de mii cand nu am facut 12, 13 mii in 2. Poate cu tine Camelia a fost ok dar cu foate multi soferi e contrar e cu nasu pe sus da se intelege ca e gagica patronului si pe noi soferii ne crede prosti. Cu salariilr a mai scris un coleg mai sus nu are rost sa mai amintesc eu cum se plateste. Bun simt cum zici tu ca are Camelia nu il vad foarte multi soferii care si-au depus dosarele din Decembrie nici acum nu i-a chemat intreb de ce oare? In  schimb cei care s-au dus la Camelia cu plasuta dupa prima saptamana i-a si chemat la  lucru. Din cati ajutori am avut 2 nu s-au dus cu plasuta restu ori cu plasuta ori cu pilele adica cunostea un titular. Da e adevarat ca foarte putine firme dau camioanele pe mana incepatorilor dar tin sa te anunta ca asta e politica lor si atat camioanele cat si marfa e asigurata. Nu mai spun de maimuta se pune cam fest. Nu vreau sa descurajez incepatorii dar zic sa stie la ce sa se astepte. Daca zici ca ai lucrat la Hartel vezi cate camioane s-au vandut numai anu asta si tot zic ca aduc aduc si nu au mai adus, deci si firma incepe sa scartie. Bernard e un om de nimic vorbeste nemteste cu cei din birou cand noi ne ne-am mai bagat nasu si ne face cacati si in toate felurile pe panou la el in birou mai mult de jumatate din soferi am fost trecuti cacati pe nemteste  si multe lucruri daca vreti va mai spun. Se zice ca la Hartel se face experienta da se face experienta numai pe Autobanda, foarte putini dintre titlulari care am fost ne-am riscat si am dat si pe Nationale restu din cate stiu eu nu au prea dat. Deci incodata dragi incepatori daca vreti ducetiva la ei dar eu in mare v-am spus cum stau treburile si care sunt soferii adevarati si nu sunt pupincuristi in mare v-au mai scris si ei ii rog sa mai scrie si sa va mai tina la curent, deci nu e vreo firma de Doamne ajuta e doar un inceput pentru cei care vor sa se faca soferi. Va urez drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

TORRO sint de acord cu tine eu acum 5 ani m-am dus la VOSS LOGISTICS la cisterne si m-am luat tare in gura ca am primit o SKANIA mica si numai 3 erau de toate modelul ala in firma dintre care doar 2 lucrau una era pentru testare au zis ca da au sa o schimbe si tot pe ea am stat pina am venit acasa dupa 6 saptamini si cind m-am intors mi-au dat un MAN tot lovit si fara o jumatate din bara si alte chestii si plin de noroi nici sa-l spal nu mau lasat asa ca varba aia gura bate FUNDUL e adevarata si vorba dulce mult aduce ,mult succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Raspuns pt ANTON1234.  Scuza-ma k iti zic si eu, dar se vede k ai lucrat la Hartl, ? ? ?. Eu nu am fost "pupincurist" acolo pt k nu m-am dus cu plasutza la nimeni, invata semnificatia cuvintelor kre le spui alta data, iar de lucrat dak nu as fi lucrat la ei, nu aveam de unde  sa stiu.Sincer la ce ai zis si tu referitor de Bernand, da ai dreptate si ce ai zis tu , este si varianta ta intr-adevar, dar este si varianta mea, probabil in functie de cum te vede el. Iar chestia cu km da si aia este adevarat k zice k iti da peste un an 8 % si poate nu iti da, dar te-ai intrebat k dak ai avut evenimente rutiere sau ai facut cine stie ce de aia nu iti da???Stiu k se caca pe el Bernand de la 8% in sus, nu pt 8% fix.

Dak ai dosaru curat in fata lui iti zic eu sigur k iti vei lua dupa un an 8 %, stiu multi titulari kre si-au primit acest procent. Sa ai o zi faina si nu mai ataca aiurea altadata cu jigniri.Exact ce iti spuneam , in primul mesaj "CUM VORBESTI ASA TI SE VORBESTE"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

mersi de incurajarii alex si manuel sa vedem cum va fii cand o sa ajung acolo si o sa va spun mai multe detalii,manuel cred ca pe 9 e urmatoarea plecare,pe mine cand m-au sunat ma intrebat daca lucrez,am zis ca da si mi a zis sa imi rezolv cu locul actual de munca lichidarea,am sunat inapoi si le am spus ca dureaza o zi,doua si mi a spus ca e prea din scurt si ma programat pe data de 9 aprile banuiesc ca daca nu lucram vinerii eram la ei dar asa dureaza un pic mai mult dar nu-i nimic nu mai conteaza o saptamana in plus deci sper sa va cheme si pe voi pe data de 9 sa mergem mai multi ca ar fii mai bine zic eu asa  :),bafta la toata lumea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.